Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
4997
View
73
Reply

Selepas Mohon Maaf, Tomok Jadi Wakil Rakan-Rakan Bantu Petugas Barisan Hadapan

[Copy link]

Author: rikuren       Show all posts   Read mode

Post time 4-4-2020 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
manjalara_01 replied at 4-4-2020 05:54 PM
I rs retis x dpt info ni. Tu yg sibuk nk donate food..

Agak2 kat hos foodcourt bukak ke? Mesti  ...

Buka la, habis tu pesakit dan jabatan lain nak makan apa hehehehe
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-4-2020 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde siapa nk jadi volunteer tlg org kurier ..pi susun Ka ..isi data parcel Ka...hantae brg..Aku tgk DH boleh berenang DLM parcel.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Hati iol masih tak busuk. Org buat benda tak baik iol marah. Org buat benda baik iol puji. Goodjob tomok
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Si soeb x nak ke sumbangkan sanitizer brand sendiri kat frontliner???
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
unguaurora replied at 4-4-2020 09:20 PM
Si soeb x nak ke sumbangkan sanitizer brand sendiri kat frontliner???

Iols pun tertunggu2 juga ..kot2 dia nak bagi hand sanitizer free ka..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 10:08 PM | Show all posts
Alahai Tomok, selama ni hang clean je imej. Tak ada kontrovesi, pembawaan diri pun sederhana & very likeable. Tapi kerana sokongan kepada seorang member, hah, tercalar semuanya.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 4-4-2020 11:39 AM
korang buat lah baik mcm mana pun, xda nya kerajaan nk luluskan bantuan khusus utk korang tu as reti ...

Sabar lah kiah. Mentang2 chuols anak beranak dpt pat ribu khennnnz
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 10:49 PM | Show all posts
kt rumah aku ni selalu dapat makanan extra. aku assume, hospital terdekat dah terlebih2 makan, then dorang pass kt ktorang. tapi orang rumah aku ni apa kisah. asal free, balun,... itu memasing tambah gumuks... haha...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke gomen dah kata nak bg bantuan kena berdaftar or ade surat ke camne ntah

Jgn la pegi ramai2 camni. Niat dah baik tp kalau keluar mcm ni mcm xde makna lak PKP tu.

Btw, tomok ade hantar bantuan kat sebuah negeri lain jugak. 1kmpg, sorang dapat....

Dlm isu artis vs netz iols sokong miKe ang
Xyah kecoh2 sgt....xde nye gome nak layan tuntutan retis ni.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tercalar dh imej ko tomok ..sorry aku dh unfollow ko sbb kes aritu
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
gerbera.memopad replied at 4-4-2020 09:08 PM
Alahai Tomok, selama ni hang clean je imej. Tak ada kontrovesi, pembawaan diri pun sederhana & very  ...

Betul. Sekian lama dia punya imej bagus, kawan punya pasal dia pon dah terhitam. Hadoila.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 4-4-2020 09:53 PM
Bukan ke gomen dah kata nak bg bantuan kena berdaftar or ade surat ke camne ntah

Jgn la pegi rama ...

Dia kan dibantu jpm ke haper tu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2020 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Hurmm, tercalar imej baik ko tomok.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2020 01:39 AM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 4-4-2020 02:32 PM
Derma makanan kat frontliner is TOO MAINSTREAM dah bila masuk PKP fasa 2 ni..  benda yg penting is t ...

Nk kena bg tau bg clear kt dorg ni
Klu x, ni lh hasilnya

Btw Klu nk bg bantuan mknn elok p bg kt retis2 veteran, kru2 yg dorg mention sm ms mntk itu hr

Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2020 02:06 AM | Show all posts
tomok ni ade softspot skit..... tp black shuib tuh memang asal miskin lupa diri !!
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2020 02:11 AM | Show all posts

ni artis veteran... dh lama menghilang.. kutip tin utk kelangsungan hidup... dia ade masalah pendengaran & pakai tongkat sejak kaki eksiden...

org mcm ni la ptut di bantu.... bukan jenis retis yg nk maintain lifestye makan daging...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2020 07:48 AM | Show all posts
Edisi Artis Gelabah Tetek Acik Corona ....


edisi retis covid5 siti elizad.jpg


edisi retis covid1.jpg



edisi retis covid2 zul yahya.jpg



edisi retis covid3 tomok.jpg



edisi retis covid4 ifaraziah.jpg

Jangan luper pengiat seni yang kais pagi makan pagi...kais petang makan petang.


edisi retis covid2.jpg






Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2020 08:52 AM | Show all posts
TabletSusu replied at 4-4-2020 04:51 PM
dia patut hulur sumbangan kpd artis2 veteran yg susah mcm pakcik ali ringgo, shima teringin, uji ras ...

Artis sendiri tak mau bantu artis....apa cerita...klu dia bantu...tentu puji melangit org kasi haha
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2020 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Buat pun sebab terpaksa je si tomok sengau ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2020 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
gerbera.memopad replied at 4-4-2020 10:08 PM
Alahai Tomok, selama ni hang clean je imej. Tak ada kontrovesi, pembawaan diri pun sederhana & very  ...

Itulaaaa...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list