Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
2907
View
53
Reply

Mak Saya Tak Hijau - Lelaki Hina Raja Permaisuri Agong Mohon Maaf, Tak Tahan Serangan Bawangrangers

[Copy link]

Author: natrahn       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-4-2020 11:42 AM | Show all posts |Read mode




Tiada siapa mampu terlepas dari serangan Tentera Bawang Malaysia.
Terbaru, seorang pengguna media sosi@l dari luar negara menggunakan nama Imam of Peace dipercayai dari Australia telah membuat hantaran di laman Twitternya menghina KDYM Seri Paduka Baginda Raja Permaisuri Agong.


Dalam hantaran itu, individu  berkenaan telah menyelar tindakan Raja Permaisuri memberi makanan kepada pasukan frontliners kita semasa musim COVID-19 ini dan dalam masa yang sama tidak ambil peduli mengenai pesalah yang dikenakan hukuman undang-undang syariah.



Kredit foto: Twitter Imam Of Peace



Tweet berkenaan mendapat perhatian ramai kerana terang-terangan menuduh Raja Permaisuri dengan fakta tidak berasas. Jelas gambar yang dikongsikan adalah gambar pelaksanaan undang-undang syariah di negara jiran kita, Aceh, Indonesia.



Tidak tahan dikecam, akhirnya beliau memohon maaf menerusi laman F@cebooknya pula .


" Saya mohon maaaf tidak menghormati permaisuri anda. Saya  sayang Malaysia, maafkan saya, mak saya tak  hijau" tulisnya di ruang kapsyen.



Kredit foto: Facebook Imam Tawhadi Facts



Seorang imam tidak sepatutnya menyebarkan berita tidak benar. Adakah beliau seorang imam palsu?



Sehingga kini tidak diketahui sebab keberadaan beliau di hospital berkenaan. Tertekan akibat serangan tentera bawang ke tu?



Kalau kes macam ni, salute sangat dekat Tentera Bawang Malaysia. Cekap, pantas dan tuntas.


Siapa yang tak takut dengan Tentera Bawang Malaysia, mak kau hijau. - CARI


Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-4-2020 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Wtf who got killed by Sharia law in Msia you tell me? Babi ni tatau ka Sajat dok aman2 jah memondan, berzina dengan bf segala?
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodohnya la. Aman2 je sajat dan sekutu dia meniaga. Pondan berlambak2. Gay banyak bersepah2. Shariah law la sangat. Bukannya berkuasa sangat mahkamah syariah tu.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Byk org dpt maklumat yg salah dari internet. Kiblat baru manusia sejagat
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Maaf tanya. Mak kau hijau tu apa maknanya
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 01:15 PM | Show all posts
starcity replied at 3-4-2020 05:05 AM
Maaf tanya. Mak kau hijau tu apa maknanya

asal nya bebudak gaduh lepas tu ejek2 mak bapak. lepas tu viral. diva aa jr in the making kah siap ada cikcap bagai?




Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 01:18 PM | Show all posts
muka mcm darah keling
belakun je tu msuk sepital kononya.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Kah kah ....x de penyakit cari penyakit
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak perlu lah sebut I love Malaysia tu... Terang2 kau nk org percaya la konon ko menyesal.... Sudalaaa....propa je lebih... Mohon mereput kt spital tu...
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
crazybeach: asal nya bebudak gaduh lepas tu ejek2 mak bapak. lepas tu viral. diva aa jr in the making kah siap ada cikcap bagai? A5FmjvuVWY4

ya ampun.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
crazybeach replied at 3-4-2020 01:15 PM
asal nya bebudak gaduh lepas tu ejek2 mak bapak. lepas tu viral. diva aa jr in the making kah siap ...

Ya Allah...anak sapa la ni....kemain betul dia ngejek org abis sume mak pak kuar iskk iskkk
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 01:30 PM | Show all posts
geli pulak bulu ari2 aku.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 01:36 PM | Show all posts
selayaknyalah...CASH! heshe ini lah yang kata hukuman tu dibuat kat malaysia padehal kat indonesia sana...yang penting acik2 bawang bersatu menghencap heshe yach...CASH sangat
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengok pon tau shiah
Apasal pulak sampai tergolek dot kat spital? Takkan dikahak secara 3d pon koyak
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 01:40 PM | Show all posts
Tak tahu cerita gigih nak komen mendapat sudah
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 3-4-2020 12:41 PM
Wtf who got killed by Sharia law in Msia you tell me? Babi ni tatau ka Sajat dok aman2 jah memondan, ...

Dia ni tau ka Malaysia kat mn dalam pera dunia?
nak popular ja ni
Hal negara sendiri tak nak sibuk
Sibuk hal negara orang pulak
Bingai orang macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pasal2 check in spital rasain lho sapa suruh cari pasal dengan onion army
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg sebat tu dari negara asal ko.

bugimak

Malaysia ada ke pakai ala arob tu. Bingai punya arob murtad bodoh ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Imam hape prangai macam ni..x sesuai lansung.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
crazybeach replied at 3-4-2020 01:15 PM
asal nya bebudak gaduh lepas tu ejek2 mak bapak. lepas tu viral. diva aa jr in the making kah siap ...

Thank you sebab explain
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list