Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9449
View
176
Reply

Raja Rama X Kuarantin Diri Di Hotel Di Jerman Bersama 20 Gundik

[Copy link]

Author: Straya       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-4-2020 09:57 AM | Show all posts |Read mode


Raja Thailand, Raja Rama X. Kredit foto: The Week


Ketika ini Raja Thailand sedang menjalani kuarantin di sebuah hotel mewah, Grand Hotel Sonnenbichl di Bavaria bersama beberapa petugas termasuk 20 orang gundik.


Menurut laporan berita The Sun di UK, Maha Vajiralongkorn atau Raja Rama X menempah keseluruhan hotel itu yang terletak di selatan Jerman meskipun seluruh negara Jerman sedang menjalankan perintah berkurung yang dikuatkuasakan akibat Covid-19. Hotel ini terletak di resort ski Garmisch-Partenkrichen.

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-4-2020 10:10 AM | Show all posts
tahan ke nak main setiap hari  ?
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 10:12 AM | Show all posts
kalo hens0m xpe la jgk
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 10:13 AM | Show all posts
20 org ni mesti dah konfirm jantina.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
tripleid replied at 3-4-2020 10:12 AM
kalo hens0m xpe la jgk

Jauh ensem bapak dia lagi
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 10:19 AM | Show all posts

duit berkepuk kan..x reti2 nk repair muka
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh german/europe red zone
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Hurmm nk tgk skit rupa gundik2 itu. Adakah muda2 belia bergetah terletak helok.

Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Austronesian replied at 3-4-2020 10:13 AM
Jauh ensem bapak dia lagi

Iols gugel perkataan gundik apasal kuar muka raja siam ni hahaha
Kira dia sorang je ke raja yg ade gundik2 ni ye?
Pastu nampak cam istiadat apatah gundik ni kena mengesot kat kaki dia time mengadap or time dia kurniakan pangkat ke apatah.
Emmmmmm tgk gundik2 dia kurus2 jaa
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 10:36 AM | Show all posts
Dia ni nampaknya takkan jadi kegemaran rakyat Thailand la kalau perangai mcm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Pergi tempat redzone..kalu mninggal kne covid bersorak ummah siam sana
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 11:02 AM | Show all posts
kalu sini, abe mampu setakat St Regis sama ayam ulang alik seminggu 3 kali
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
tripleid replied at 3-4-2020 10:12 AM
kalo hens0m xpe la jgk

Haha..hensem la ni for an old guy..lg2 berduit..tp xleh lupa gambo dia pakai crop top klua soping2 dulu.mcm LGBT..haha
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Pasrah je la rakyat siam dpt raja cenggini..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 11:10 AM | Show all posts
InVendeTTa replied at 3-4-2020 11:05 AM
Haha..hensem la ni for an old guy..lg2 berduit..tp xleh lupa gambo dia pakai crop top klua soping2 ...

yang ni ke




Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 11:12 AM | Show all posts
raja adil, raja disembah
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 11:18 AM | Show all posts

aiyoohhh...
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
tripleid replied at 3-4-2020 11:10 AM
yang ni ke

Aiyoh
Dam.mcm sports bra
Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Lain beno dia dgn apak dia.. awatla dia jd mcm ni ..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 11:31 AM | Show all posts
electricopop replied at 3-4-2020 10:36 AM
Dia ni nampaknya takkan jadi kegemaran rakyat Thailand la kalau perangai mcm ni.

Tu laa.. Tapi Thailand sangat taksub dengan raja diorang.. Mana boleh freely express dislike pada Raja.. Kena hukum.. So I guess kalau diorang tak suka pun, senyap2 je la kot.. Bapak dia dulu sangat2 disayangi rakyat..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list