Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2372
View
27
Reply

Korang Pun Bila Menegur Nampak Tak Ikhlas - Nabil Ahmad Respon Dakwaan Tak Ikhlas Minta Maaf

[Copy link]

Author: rikuren       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-4-2020 09:45 AM | Show all posts |Read mode




Selepas Black, Tomok dan Shuib membuat permohonan maaf dengan netizen berkenaan bantuan kerajaan yang khusus kepada golongan artis, pelawak dan pengacara Nabil Ahmad turut membuat langkah yang sama.


Walaupun membuat permohonan maaf, tindakan Nabil berkongsi satu babak filem Allahyarham P.Ramlee menimbulkan tanda tanya dalam kalangan netizen.


Ada yang mendakwa Nabil tidak ikhlas. Lihat video.





Rata-rata wargamaya rasa kecewa dengan sikap Nabil yang dilihat tidak ikhlas meminta maaf itu.




Kredit foto: Twitter @Puta02244120



Menyedari hal tersebut, Nabil tampil memberi maklumbalas mengenai perkara itu.



Korang pon bila menegur nampak tak ikhlas nyer!



"Salam semua, saya selalu cakap my fans are my friend. Alhamdulillah friends akan gunakan kata-kata dengan cara yang betol untuk menegur. Saya paham ramai yang cakap saya tak ikhlas bila mintak maaf tapi korang pon bila menegur nampak tak ikhlas nyer. Lebih nak menjatuh kan dari membetol kan so kite ni same guys.

Kita tak suka disakiti tapi kita menyakiti, saya post video anak saya baca doa tapi korang gunakan kata-kata kesat kat komen!! Kemon laa guys we are better than that!! Saya nak jadi kan ini post yang last pasal isu artis dengan netizen ni!!"




Kredit Foto - Instagram Nabil Ahmad



Saya nak jadi kan ini post yang last pasal isu artis dengan netizen ni!!"



"Saya masih Ahmad Nabil yang despatch dulu. Masih same guys masih susah masih mencari rezeki untuk keluarga masih menanggung mak dan ayah same macam korang jugak. Kita move on and same doa covid ni berakhir yeaaa. Betol tak ke mana kerjaya artis tanpa sokongan peminat.

Itu reality tapi masing-masing jaga hak masing-masing yeaaa. Terima kasih kepada yg menegur cara islam dan kepada owner-owner fake acc yang dibuat just untukk bakar line #silameninggal ..take care guys"

Tinjauan mendapati hantaran ini telah dipadamkan. Apapun, oklah Nabil nak move on sebab tak nak perkara ini berpanjangan.


Baguslah, sebab tanpa peminat siapalah artis.- CARI


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 2-4-2020 10:17 AM | Show all posts
RIP la bro
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Who are yus..tanpa meletop heshe lvl melukut jah...oh lupa dia tuhan melayu.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 10:26 AM | Show all posts
apa kisah ni?

tp si nabil ni...dia pon mcm vivy..dia rs dia kaya...msdnya berjaya...so semua dia betul
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Manusia ni lupa..
Karma...today...upside down..
Bahasa yg diungkap itu melambangkan Hati Dan fikiran..
Plezz..more u talk..more bahalol u are..
Silent je la..x pyh minta maaf pun klu rasa betul..
Lupa gaknye dia penah b40..
Mungkin lagi teruk dari tu..
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 10:34 AM | Show all posts
u r history...
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 11:06 AM | Show all posts
abisla ko capang

muka ko keluar tv jer penonton akan tukaw rancangan lain

apatah lg nak jual produk mmg tak laku la

so welcome to da b40 club hasil dr boikot2 netizen

Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Dasar Babil lupa diri.. ko ingat org pakat lupa Ka kes ko dgn Irma dulu....
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 11:55 AM | Show all posts
Ramai2 boikot uphamol.. sakit kepala makan panadol je!
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 01:28 PM | Show all posts
hmm. mintak maaf lepastu tak paayah nak ungit2. ceritanya xkan abes.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 01:50 PM | Show all posts
aik, dia provoke, dia yg sentap?
asal orang takde serang dia, kan?

retis ni, tak bijak sehari takleh ke?
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 02:00 PM | Show all posts
Pi mereput la retis2 macam ni....kalau tak kerana peminat nabil ni still jadi mat rempit atau sekarang ni delivery Food Panda jer!
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape la.nabil nie.. ko femes sbb b40 yg suka nie.. t20 x de nak kwn dgn ko...
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 04:04 PM | Show all posts
artis diam je lah dulu
terus buat benda baik2
nak beperang dgn netizen buat apa
nnt habih semua org londeh

patut la mak dara dulu2 lagi dh declare
"pantang keturunan aku kawin dgn ahli muzik!!"
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok boikot je die ni...buat lawak pun semua lawak menghine menyindir
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Boikot je biar dia balik keje lama jadi despatch.
Dasar rempit, duit tak boleh beli class.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Bye Nabil
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
bideo tu seakan2 komen kt cari ni jgk bila ada benang netizen vs retis.
poremer - 1
retis - 0

nmpk sgt nabil tu poremer cari. tu cedok kt sini.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Beberapa bulan yang lepas bukan Nabil ada keluar statement yang dia tak ada job. Berani betul cari gaduh dengan netizen
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 10:48 PM | Show all posts
chandrahusin replied at 2-4-2020 04:04 PM
artis diam je lah dulu
terus buat benda baik2
nak beperang dgn netizen buat apa

Ooooo nyonya Mansor tu mak dara la ye? citer P Ramlee yang serius2 ni tak berapa nak minat sangat..

habis la ko nabil..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list