Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
16942
View
255
Reply

Wife Nabil Ahmad reply komen maki balik netizen???

[Copy link]

Author: cikpisang       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-4-2020 08:47 PM | Show all posts |Read mode
Edited by cikpisang at 1-4-2020 10:02 PM

Ada pertandingan sape paling banyak kena kecam dpt hadiah ke skrg ni? Mcm berlumba lumba mengundang kecaman netizen ek masing2.

Kronologi kes:
1) Nabil live ig dgn lopa berbincang pasal bantuan artis
2) Nabil dihencap netizen
3) Nabil post video mintak maaf yg tak ikhlas (kata netizen). Nabil clarify (dlm iglive) dia bukan tak ikhlas tp dia buat vid mcmtu sbb rasa kelakar klip netizen peroleh kemenangan tu (kelakar ke???)



4) Wife Nabil (kot?? Habistu sape kan) up post ni tapi caption ni dah didelete lps dilahar netizen. Nabil tak baca hencapan katanya?? Ayat template retis2 bila kena kecam "thanks la bagi pahala kat kitorg"



5) Netizen kecewa dgn sikap lupa diri Nabil



6) Nabil up post lg menyekolah kan netizen yg guna kata2 kesat dgn hashtag #silameninggal



7) Nabil maki balik netizen. Netizen Twitter speku wife dia yg reply kan since dia kata nabil tak baca komen hencapan.




Tamat. So sape yg tukang reply komen? Kalau betul wife Nabil yg reply kan mmg betul tindakan kurang bijak lah ye.



Terbaru: Wajib tengok!! Pesanan Nabil utk netizen


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 1-4-2020 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti yg penah mengundi dia dulu nyesal kan... xpe la jgn nyesal... yg undi tu berniat baik  nak menyokong... mane la nak tau perangai mcm ni...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah bersedia tuk pencen awal ke?
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Diamlah ko perempuan..kalau nabil tu beshe2 kau pandang ke tak dia?
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 09:04 PM | Show all posts
kalo ko masih mat despatch, ko ingat bini ko hairan ker dgn ko?

ko berdiri skng pun dgn undi org, bukan hanya dari family or saudara2 ko jer!


Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Perghh.. Banyak senarai artis malaysia yg bawang rangers nak kena buat serangan bertali arus ni.. Adoii.. Stok badam aku kehabisan pulak
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Seee??? Babil artis tersangkhakkk negara????

Ybother lg dgn beruk ni?
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
netizen ni pun.. udah2 le layan stok retis2 x skolah ni.. what to expect la bahasa dr puak gini.. belajar hauk.. taunye buat lawak sendiri, gelak sendiri... see ur level dowhhh
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg patut artis dihencap sbb minta bukan2 atau bezakan taraf artis & rakyat bjasa
Tp kalau sampai hina/maki/buka sejarah i rasa mcm too much pulak. Artis pon rakyat marhaen & ade rasa marah jugak kalau dah kena maki...kalau takat artis je kena xpe. Ni jap lg habis semua keturunan kena....
I stuju bla part dia post bideo anak dia, pon kena kecam berjemaah....

Sehari dua la isu artis vs netizen ni jd basi
Penuh dgn crita yg sama

Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Sama ja dua-dua low IQ. Tak habis2.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok skrg boleh la boikot produk dia, hahhaa..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
takpe la nabil.., ko rasa duit n harta ko tak susut la tu kan..

dah menganjing, yg netizen p la layan artis low class ni..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Diorang ni taktau ke bawang rangers malaysia jgn dibawak main
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm bukan dia yg reply msg tu semua... tak profesional langsung... lps ni tak de job... jatuh miskin, baru tahu langit tinggi rendah... kita ni patutnya makin tinggi makin menunduk ibarat padi...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Nabil penah citer la waktu dia baru menang rl dia try tackle bini dia mse tu bini dia xlayan pon..mse tu dia xdpt pon duit menang rl dan bini dia stewardess..actually dia teman kazen dia dating gn kwn bini dia,time tu la knal..pastu bila dah trkenal becinta gn irma smpai putus baru la si bini ni nk kwn semula smpai nabil ajak kwen..see?dah menang rl pon bini dia stil xkosser nk pandang tau..sbb mse brcinta gn irma moto besar kete besar duit kepuk2 dah kan..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
boikot je Meletop haramjadahh tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 09:23 PM | Show all posts
woww.. bole tahan reply zira nie cam tak ngam ngan muka je.

Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Bini pun sengal.....permain Kan agama....bukak tutup aurat....gi mamposs la bini Babil
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
X rasa tu nabil yg reply. Dah la i suka heols
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku lebih nak tau apa yg si nabil ni discuss dengan lofa kt ig live dia....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list