Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
3511
View
62
Reply

[Tempatan] Ketat tak ketat PKP Fasa 2 jom tengok video ni..

[Copy link]

Author: harizs    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-4-2020 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
1. tiada bukti tempat tinggal match dgn IC sila u-turn
2. Duduk Damansara tapi shopping di tempat lain sila u-turn
3. tiada bukti pergi hospital sila u-turn



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 1-4-2020 11:30 AM | Show all posts
teringat kerajaan U-turn dulu...


Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru depa tauuu... Lain kali bawa ic dan bil ayaq.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Bawah PN baru nampak wujudnya sebuah KERAJAAN

ada undang2, dan penguatkuasaan

cukuplah 22 bulan pengalaman ngeri bawah rule of PHundek
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
najib888 replied at 1-4-2020 11:30 AM
teringat kerajaan U-turn dulu...

Kerajaan lompat PH lepastu u turn BN kannn...pakej jadi Katak sekali
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
sorg je yg tanya...mmg jem la,apasal x buka 2 lorong....
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
memang saja bagi jem. supaya xsuka suki keluar jalan2 naik kereta. ramai yg ambil kesempatan sbb tu kena buat camtu.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg bodoh dan degil tuh, padam muka...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 12:20 PM | Show all posts

kalo bab soal2 mcmni, mmg kena bagi kt polis yg tegas dan garang..
so driver adala ketaq sikit dan tak berani2 nk tipu..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-4-2020 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
xmatrempit replied at 1-4-2020 12:04 PM
memang saja bagi jem. supaya xsuka suki keluar jalan2 naik kereta. ramai yg ambil kesempatan sbb tu  ...

memang saja bagi jem supaya yg ada niat keluar rumah saja2 tu serik nak keluar dah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-4-2020 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
EJALTI replied at 1-4-2020 12:11 PM
Yg bodoh dan degil tuh, padam muka...

agak2 mrk u turn pegi mana?  tido rmh member?   nak tido rmh member sampai bila
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 12:29 PM | Show all posts
kalau PH masih ada
tentu tgh tunggu hasil kajian mcm mana nak buat PKP/MRO/RMO
malangnya kajian tak sempat siap
kerajaan tumbang dulu
yg sempat siap ialah acara gantung tanglung di sekolah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-4-2020 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
R2D2 replied at 1-4-2020 12:29 PM
kalau PH masih ada
tentu tgh tunggu hasil kajian mcm mana nak buat PKP/MRO/RMO
malangnya kajian ta ...

kajian demi kajian &  semua menteri berebut bagi statement.  semua menteri berebut buat PC
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 12:35 PM | Show all posts
R2D2 replied at 1-4-2020 12:29 PM
kalau PH masih ada
tentu tgh tunggu hasil kajian mcm mana nak buat PKP/MRO/RMO
malangnya kajian ta ...

mmg xbleh la kes tanglung tu.
aku x nmpk keperluan utk semua menteri tu turun bg sokongan
strategi mkn diri, tu pun duk kata wan jijah bagus etc..DPM proxy ja
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 12:39 PM | Show all posts
harizs replied at 1-4-2020 12:31 PM
kajian demi kajian &  semua menteri berebut bagi statement.  semua menteri berebut buat PC

hari ni baru seorang menteri tak selari statement pun RBA Cina rasa mcm nak kiamat
bukak thread mcm semua menteri mcm tu
era PH lagi la
terlalu kerap sesama menteri nk bagi PC
statement langsung tak selari
last2 bertembung sesama agensi


Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 12:43 PM | Show all posts
Innrukia replied at 1-4-2020 12:35 PM
mmg xbleh la kes tanglung tu.
aku x nmpk keperluan utk semua menteri tu turun bg sokongan
strate ...

memang 7 menteri tak perlu turun pun
biasanya isu sekolah
level PPD ja
kemudian negeri
baru naik level KPM/Menteri

ini tak
terus jump ke level menteri
kemudian 7 menteri tu tetiba 'free' pulak nak turun padang
setakat nak gantung semula tanglung je pun

walhal time Dewan bersidang
ponteng je set-set PH ni

so memang patut la negara tak perlu menteri tahap pemikiran mcm ni
tak perlu langsung!



Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 12:48 PM | Show all posts
dizekni replied at 1-4-2020 11:37 AM
Bawah PN baru nampak wujudnya sebuah KERAJAAN

ada undang2, dan penguatkuasaan

Wahai sdr,  please laa, jgn terlalu taksub sangat.  Kerajaan hari ini bertindak sesuai dgn keadaan semasa, diterpa kejadian yg sangat2 menguji kecekapan kepemimpinan.  Alhamdulillah, tak dinafikan pemimpin hari ini bekerja kerasa untuk mengamankan keadaan.  Ttpi itu tidak bererti kalau kepemimpinan terdahulu tak mampu menangani keadaan yg serupa.  Pun dlm pada itu, tetap jua ada ketiwajaran khilaf drp seorang dua menteri skr lakukan yg menjadi kritikan rakyat.

Satu lagi langkah yg diragukan ialah keputusan menteri untuk membenarkan Bazar Ramadhan diteruskan. Rakyat amat2 skeptikal, penuh kebimbangan kalau langkah bazar diteruskan tidak menjerumuskan rakyat dlm kancah jangkitan dan penyebaran C-19 ini. So rakyat akan lihat adakah menteri itu nanti akan mengambil langkah yg bijak ataupun tidak?

Bertimbangrasalaah kalau nak mengampu pun, kerana rakyat tentu boleh menilai apakah yg berkilau itu adalah kilauan kaca atau permata. Jauhari juga yg mengenal maknikam dn dalam renungan nilainya terakam.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
nolya replied at 1-4-2020 12:48 PM
Wahai sdr,  please laa, jgn terlalu taksub sangat.  Kerajaan hari ini bertindak sesuai dgn keadaan ...

Alhamdulillah

Badut2 PH dibuang kerja tepat pada masa sebelum lebih banyak kesengsaraan dibawa melalui lawak2 bodoh mereka

syukurlah
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 01:23 PM | Show all posts
Baguslah klu ketat
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm ni aku kn bawak bil api air la.. Sbb ic msh Alamat kg.. Kaedahnye msh nak blk mengundi kat kg walaupun dah bl rumah kat sini....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list