Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11854
View
241
Reply

Shuib Keluarkan Hand Sanitizer Jenama Sendiri, Jom Kita Beli

[Copy link]

Author: top5complete    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-4-2020 10:23 AM | Show all posts |Read mode
Semenjak kenyataannya dalam satu video dikecam seluruh rakyat marhaen di Malaysia. Shuib tampil memohon maaf secara terbuka melalui satu posting di Instagram.





Foto: IG



Dia juga mengambil peluang menjual cecair pencuci tangan (hand sanitizer) yang di saat ini kekurangan stok di pasaran.


Menurut Shuib, dia akan mengeluarkan hand sanitizer jenamanya sendiri, Be Safe dan sudah mula berada di pasaran, seterusnya akan diagihkan ke beberapa farmasi dan hospital.


"Saya ada contact dengan kilang pengeluar hand sanitizer dan memandangkan permintaan tinggi kini. Saya kira ini masa sesuai untuk saya tampil dengan produk hand sanitizer sendiri," katanya kepada Sinar Harian





Foto: IG



Dia juga menafikan mengambil kesempatan dan hanya mahu menolong rakyat marhaen.


"Bukan mahu ambil kesempatan, tapi saya buat kerana ia adalah keperluan pada masa kini dan stok pula terhad. Buat masa ini, saya tutup kedai Bubble Bee di Shah Alam sebab tak mahu mendedahkan pekerja dan pelanggan kepada risiko."



  



Mari kita semua lupakan kisah lama dan bersatu menolong antara satu sama lain di saat-saat getir ini. Artis pun manusia biasa yang sentiasa membuat kesilapan. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 1-4-2020 10:26 AM | Show all posts
harga yahudi ke tidakkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 10:27 AM | Show all posts
ko pakai baju bebetul boleh tak? pakai sleeveless untuk ambik or process barang yang untuk hygiene pakai mcm tu

bana dia
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 10:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak jugak menayang alphard itam
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Geli laaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
FB_IMG_1585708163500.jpg Ohhh..macai DAP upenyer...patutla bising kat gomen mitak macam2...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
yikkkkksssssssss mmg tak lah nk beli.. geli okkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagi pada pengiat seni yg tarak job...jual. jadi stokist.  tak lah tersangkak tak ada pendapatan...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
yusckss geli satu badan bau tungkik
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Dari awal klu ko meniaga mcmni xyh sibuk pasal bantuan netizens pun xde nak kecam skg.. skg rasain lah org cop ko amek kesempatan n selfish
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Are u seriously gonna buy his crap?? Pelawak jual hand sanitizer to support his chucky-like attention seeking wife.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Takyah nak #kitatolongkita sangatlah.

Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 1-4-2020 10:33 AM
Bagi pada pengiat seni yg tarak job...jual. jadi stokist.  tak lah tersangkak tak ada pendapatan...

Ye tak ye jugak kan...  kan kekonon nye yg artis berada tu mintak bantuan on behalf artis yg 'berada'.... so why not yg 'berada' ni bagi kat artis kurang 'berada' jadi stokis.... nape pulak offer kat  public/netizen jadi stokis. Kan Amyza cakap netizen ni .......  (malas nak ulang).
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Ajen? Stokis? Hmm. Sorry lah.
Komer nak beli, komer beli.
Teman beli sanitizer yg kat farmasi jah.

Kalau dah habis, apa susah, bawak je sabun dettol potong kecik2, bawak juga air paip, masuk botol mineral 350 ml yg terpakai. Lagi yaqqqin uolls, daripada beli sanitizer tak ketahuan kilangnya.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan kilang tutup ke time pkp?

Mcm mn boleh produce pulak?
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh la kalu bukan nak amik kesempatan..netizen tersangkak je yg support biz yahudi ko ni..da la RBA beria nk tumbangkan BN sgat..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 10:43 AM | Show all posts
eeeiii.......takde hygiene
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Alamak terlambat. Iols dah boikot
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 10:45 AM | Show all posts
patut la beriye minta maap
nak jual produk rupanya

tapi si renoma kan dah terlepas cakap kenapa rakyat jelata guna retis nak lakukan produk?
eh jangan buang masa la korang  
rengsa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list