Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
6744
View
52
Reply

Sharifah Sakinah dan Zarina Anjoulie 'berdebat' secara langsung di Instagram Live.

[Copy link]

Author: EJALTI       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-4-2020 07:48 AM | Show all posts |Read mode
Sharifah Sakinah, Zarina Anjoulie 'berdebat'

https://www.hmetro.com.my/rap/2020/03/560935/sharifah-sakinah-zarina-anjoulie-berdebat-metrotv

Artikel ini disiarkan pada : Selasa, 31 Mac 2020 @ 11:06 PM

Najiy Jefri
najiy.jefri@hmetro.com.my



PELAKON Sharifah Sakinah mengambil pendekatan bersemuka secara langsung di Instagram Live dengan Zarina Anjoulie, petang hari ini.

Menerusi klip video berdurasi dua minit dan 20 saat yang tular di media sosial itu, Sakinah secara berterus terang memberitahu Zarina bahawa dia tidak menyukai sikap pelakon drama Anak Pontianak itu yang ingin bergelar jaguh dalam situasi yang melanda.

Katanya, Zarina seorang wanita baik dan akan bercakap apa saja dan mereka berdua tahu rahsia kebanyakan artis.

Dalam perbualan itu, Zarina menjelaskan dia hanya bercakap perkara yang betul.

Katanya, dia bercakap berdasarkan kebenaran yang berlaku dan dia juga pernah bergelar artis sebelum ini.

Zarina berkata, dia kemudian menjadi orang biasa dan menjalankan perniagaan. Malah, ada artis pernah mengambil kesempatan terhadap perniagaannya.

Dia tidak kisah jika orang menganggap dia cuba menjadi hero kerana dia hanya bercakap untuk diri sendiri, bukannya netizen.


SAKINAH (kanan) dan Zarina bersemuka secara langsung di Instagram. FOTO NSTP

Dalam pada itu, Sakinah turut memberitahu banyak orang cuba menjadi batu api hingga perkara membabitkan mereka makin berpanjangan.

Terdahulu Sakinah dikatakan menyelar sikap Zarina di Instagram dengan mengatakan kawannya itu cuba mengambil kesempatan apabila lantang bersuara dan menyelar tindakan segelintir artis yang berharap bantuan khusus daripada kerajaan berikutan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) oleh kerajaan ketika ini.

Tindakan Zarina itu dikatakan bagi meraih perhatian supaya dia boleh menjalankan perniagaan di Instagram miliknya.


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 1-4-2020 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Dua dua tingtong...x boleh pakai...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Nape anju private akaun dia
Sebelum subuh tadi tergerak nak jenguk ig anju. Kol 4 pagi dia live hohoh
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 08:32 AM | Show all posts
nyampah tgk kinah acah2 calm .. tp sebenarnya kecut dgn anju
nk masuk punchline pun xsempat sbb bertubi2 kena smash dgn anju
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Wpon anju ni mcm tu, n sakinah tu mcm ni.. Tp apa anju ckp tu betul.. Ehh dahlaa.. Letih ler.. Pokoknya jgn indenial sakinah.. Anju tu ckp 100 percent i setuju.. Wpon somtime dia npk busyuk tp i suka org npk busyuk dr org hipokrit.. meols dlm byk2 retis meols suka ade dua org artis je yg berjaya membuatkan meols beli apa yg mereka cdgkan, anju n fazura , anju, sbb dia cdgkan mkn vitamin e dia beli kat watson, i mkn mmg sesuai dgn i, faz sbb dia pakai nrc, i pon beli ler kan. Sbb faz tu high maintenance tp dia pakai nrc. Can u believe tht.?? Sheols wpon org bg dia tp dia jrg ler nak pakai apa2, tp nrc ni mmg dia pakai sendiri n makeup guna tu..it turn out mmg sesuaii dgn i.. N sgt2 happy dgn local brand tu so tq anju n fazzy!! Dua retis yg i percaya
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Kinah ooii... ko x ambik iktibar dari kes2 sebelum ni... jgn main2 ngan anju... sekali dia x puas hati... semua dia smash nanti..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 08:56 AM | Show all posts
kinah attention seeker
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
beta_carotene replied at 1-4-2020 08:32 AM
nyampah tgk kinah acah2 calm .. tp sebenarnya kecut dgn anju
nk masuk punchline pun xsempat sbb ber ...

Kinah ni btl2 ke ada adhd? Ke dia main ckp je
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah bukan kinah pun try nak jd jaguh ke?papepun anju ni bukan dr dlu mcm ni ke..bukan kes baru pun..so i beliv je sheol x fake wpun i rsa xperlu pun nk tayang convo telegrm tuh
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Rajin korang layan anjulilalucah ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 1-4-2020 12:40 AM
Wpon anju ni mcm tu, n sakinah tu mcm ni.. Tp apa anju ckp tu betul.. Ehh dahlaa.. Letih ler.. Pokok ...

U, brand apa vitamin e tu & nrc fd ke yg faz suggest?

Sorry ot tt
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
sory kinah punya point very the lemau busuk and fake.. acah2 cool kan walauponnnn..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Masalahnya kinah ni ckp mcm tak cermin diri sendiri.. die pun suka inter frame bila ade isu2 viral.. buat parody lah.. selayaknya golongan artis ni kena hentam perangai sangkak..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
semua duk pakat nk mnggelabah teksssssss.. kosserlahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Sakinah kata anju gunakan kesempatan ini untuk jual product...gunakan platform socmed untuk jadi batu api.

Artist Tak gunakan platform socmed untuk dapat hasil pendapatan?

Station TV  tengok ko punya followers sebelum agree ambek ko jadi heroine...

Cuba IG artist kena hack... Melaung artis kerana itu lah platform tempat cari sesuap nasi....


Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 1-4-2020 09:02 AM
Rajin korang layan anjulilalucah ni

Motip layan anju untuk hentam artis....
Ini masa nya!!  

Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 1-4-2020 12:40 PM
Wpon anju ni mcm tu, n sakinah tu mcm ni.. Tp apa anju ckp tu betul.. Ehh dahlaa.. Letih ler.. Pokok ...

Vitamin E tu utk apa? Share jenama
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
acah la ko kinah.......!!
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Dari bacaan komen2 forumers sini
Anju 1 - Kina 0
la ya
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 10:16 AM | Show all posts
kinah you just take care your husband je bukan fofular pon bingai je aku tengok
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list