Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
6116
View
50
Reply

Ini baru layak digelar ARTIS MALAYSIA ! Amboi Amboi janji MYVI je ok !

[Copy link]

Author: Ara_roro93    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 31-3-2020 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Walaupun kini rasanya Altimet dah berpencen dari dunia Artis Hiburan Malaysia , sekurang2 nya tak pernah lagi dengar beliau merentan meroyan tentang apa2 BANTUAN atau sejenis batak perhatian !

Tapi tu laaa kekadang dunia nie pun tak adil , yang jenis humble begini kurang pulak diminati tapi yg Bior Pape Asei Bergaye tu jugok laa kome dok puje minat hingga tak hengat dunia !

Kini nampok nya baru laaa ada yg celik mata sikit , jangan habis corona nanti boleh pulak yg memaki hamun sekarang dok pi jilat puja retis sampah uolls tu hokey ! Sebab di Malaysia situasi begini memang udoh biasa terjadi !
IMG_20200331_134813.png

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 31-3-2020 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau tinggal rumah sewa tapi beli kereta mewah
Amboi, amboi
Kalau mahu gaji besar tapi kerja sambil lewa
Amboi, amboi
Amboi, amboi, amboi
Amboi, amboi, amboi
Amboi, amboi, amboi, amboi, amboi, amboi, amboi
Amboi, amboi, amboi
Amboi, amboi, amboi
Amboi, amboi, amboi, amboi, amboi, amboi, amboi

[Verse 1]
Mari-mari tuan puan akak adik abang dengar ini cerita
Ambil teropong, kaca mata, tengok jenguk dipersila
Nak panggil waras susah, tak baik kalau gelar gila
Ni kes sebelanga susu rosak akibat dua tiga titik nila
Bila masuk kerja, tak pernah on time
Lepas masuk kerja, dia terus online
Tak boleh buat kerja, sibuk jaga hal orang lain
Tangan mengelat, kaki mengular, mulut celupar
Lambat masuk, awal keluar

[Pre-Chorus 1]
Siapa makan cili, dia rasa pedas
Siapa rasa pedas, kata aku main cakap lepas
Ambil baju, ukur kat badan sendiri
Mana tahu kene setepek ke tempias sipi-sipi


***Bernas jugak karya lagu heolls nih !
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:26 PM | Show all posts
tak silap aku ada terbaca berita psl Altimet
dia bagi sumbangan ke makanan
berkaitan Covid-19 ni
cari balik berita tak jumpa
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
chandrahusin replied at 31-3-2020 02:26 PM
tak silap aku ada terbaca berita psl Altimet
dia bagi sumbangan ke makanan
berkaitan Covid-19 ni ...

Aah,  dia bagi pizza
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:31 PM | Show all posts

haa betul2.. thanks
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
ada jadi artis krn minat nak berkarya dan menyumbang pd seni - ni kategori berbakat

ada jadi artis krn nak kumpul harta dan popular - ni kategori minta bantuan
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana2 artis yg xmenyebut bantuan itu ini, akk sokongg..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
aku suka lirik2 altimet
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-3-2020 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini baru betul contoh retis yg relevan untuk diminati but jgn fanatik sangat pun bahayo jugok !

Walau wajah heolls beshe2 aje , duit bekepuk , bisnes boleh tahan ... helok jee heolls duduk dendiam idak pulak batak perhatian memanjang siap pakai mybi support kete buatan malaysia lagik tu !
IMG_20200331_144333.png
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
artis2 yg bwk hbag branded ni ori ke beg grade china?
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
illa replied at 31-3-2020 02:51 PM
artis2 yg bwk hbag branded ni ori ke beg grade china?

Cuba tanya cikta
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tepek jap
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Soeb tu umah je 3 tingkat.... group bocey si fad siap holiday jepun.. si black ada kata bawak alphard.... biar papa asal bergaya konsep
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-3-2020 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
asma87 replied at 31-3-2020 03:02 PM
Aku tepek jap

Wah tq2 ! Moh kita nyanyi sesama , hahahaha !
I cant see your voice di porom
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-3-2020 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
illa replied at 31-3-2020 02:51 PM
artis2 yg bwk hbag branded ni ori ke beg grade china?

Think positive , from plaza GM barangkali
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 31-3-2020 02:54 PM
Cuba tanya cikta

Orilaaa.. sewa rumah khas utk letak.baju.. ko ade

Done dari
Cikta
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg bodo,beberapa org je
Habis malu yg lain...
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 05:04 PM | Show all posts
ada lagi scirocco R dgn BMW E34 M5 altimet ni. Myvi dia guna untuk daily drive kot. dia suka main restore kete lama gak
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
torreto replied at 31-3-2020 05:04 PM
ada lagi scirocco R dgn BMW E34 M5 altimet ni. Myvi dia guna untuk daily drive kot. dia suka main re ...

Wow hebat. Rasanya myvi ni dia pakai masa mula dia menapak dlm industri kot
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 05:20 PM | Show all posts
umbut replied at 31-3-2020 03:25 PM
Soeb tu umah je 3 tingkat.... group bocey si fad siap holiday jepun.. si black ada kata bawak alphar ...

Ntah apa2.. Diorang ni ada je duit aku rasa.. Tapi tu la.. Jenis tak penah cukup..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list