Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9414
View
145
Reply

Tuju K-Clique Didakwa Pukul Teman Wanita, Loca B

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 31-3-2020 12:00 PM | Show all posts |Read mode
Tuju K-Clique didakwa memukul teman wanitanya, penyanyi Loca B.


Perkara itu didedahkan sendiri oleh Loca melalui IG Story dengan memuat naik gambar kecederaan yang dialaminya di tangan.


Foto: IG


"Aku diam. Aku senyum. Aku sayang. Bergelut melayan kerenah kau memaki dan merendahkan aku tiap kali kau hilang akal pemikiran tidak betul.

"Walau macam mana buruk aku dia tetap terima aku. Walau macam mana jahat aku dia orang yang sentiasa belakang aku," tulisnya.


Foto: Gempak


Bagaimanapun, menurut Gempak, Loca telah memadam semua video selang beberapa minit kemudian.


Namun perkara ini sudah tular dan menjadi bualan hangat di Twitter.


Loca tampil semula memberi penjelasan namun kali ini mempertahankan Tuju selepas dilabel sebagai kaki pukul.


  


"I took down the posts. Aku ada hak untuk bersuara. I did not take it down because I said something wrong.

"Its because orang mula guna perkataan kaki pukul.

"Lebam sebab kami bergelut dalam kereta. He kept pulling me into the car. Aku pun jadi kasar dengan dia sebab aku tak tahan masa tu," tulisnya.


Foto: Gempak


Entah mana yang betul agaknya. Tadi cakap lain, sekarang cakap lain. -CARI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 31-3-2020 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Musim covid19 ni plz practice sosial/physical distancing. Nak jentik pon tak sampai.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Pasangan ni nampak busuk
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh. Lepas kau mengomel heols pukul kau sampai lebam, kau kata hes everything to u. Stockholm syndrome ke?
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
"Aku bukan cakap dia tak abusive tapi dia bukan kaki pukul." Ko hengat puitis ke ayat ko tu. High ke hape...dah kena cekik semua pun tak sedar lagi jangan pasni inalillah terus ye
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Diorang ni duduk serumah ke? Tak kahwin lagi kan? Masa masa lockdown ni ramai pasangan (bukan artis, member member aku) show off duduk serumah tak takut kena serbu jais ke hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 12:27 PM | Show all posts
meluat dengan spesies asal merempan je cakap BI...padehal low class je tapi acah urban..muka pon desa je dikkk...udah2 lah berangan western
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Pompuan bodoh.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
izat123 replied at 31-3-2020 12:25 PM
Diorang ni duduk serumah ke? Tak kahwin lagi kan? Masa masa lockdown ni ramai pasangan (bukan artis, ...

Masa PKP ni jais, jawi ada bust serbuan tak?
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ni buta kayu dah kot.. Setahu aku.. Pukul x semestinya penerajang... Kena cekik dan cubit dah dianggap pukul.  Fuhhhh.. Berani serah tengkuk nooo
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Gatai post pastu kene kecam.tarik balik..eii taktik murahan..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni mcm tak paham pulak maksud kaki pukul? Ke syg punya pasal so kena buat2 tak paham?
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Takrif abusive pd die sepak terajang je. Cekik & so on tu hot temper je kot. Gud luck la
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
masa tengah bersedap pun suka kena pukul kan?
ni mesti dah biasa main sedap sedap.. susah la nak tinggal
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sapeka at 31-3-2020 01:14 PM

Dedua selekeh
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Loca B = Cardi B?
Makin pelik nama retis hip hop/rap skang.
Cer tgk kumpulan hip hop rap 90s Nico, 4u2c, kru. Rilek2 nama mcm Joe, Yanz, Yusry, Affa, Lanz etc. X tergeliat lidah nk sebut
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Beyya astiyyah 2.0. Dah dalam toxic relationship pun still in denial. Asal ada laki/bf kekdahnya. Run sis run selagi boleh
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 01:19 PM | Show all posts
alahaaaii sedihnya la perempuan oiii.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kempam busuk kapel ni dah kena hempok pn sygl g choyyy
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
orang mana dua2 ni..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list