Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
3965
View
72
Reply

Black Tak Ambil Duit Sewa Untuk 6 Rumah

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 31-3-2020 10:34 AM | Show all posts |Read mode
Sebelum ini, Black Hanifah dikecam teruk oleh netizen kerana cadangannya kepada kerajaan supaya tidak mengabaikan penggiat seni yang turut terjejas akibat Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).





Foto: IG


Black sempat memperjelaskan kenyataannya itu bukan untuk dirinya, tetapi artis veteran dan mereka bekerja di belakang tabir.


Biarpun Black dikecam teruk, dia tetap prihatin untuk membantu meringankan beban golongan yang terkesan sepanjang tempoh PKP dengan tidak mengambil sewa bulan April daripada beberapa penyewa rumah miliknya.



Black turut sertakan paparan skrin perbualannya bersama penyewa di aplikasi "whatsapp".





Foto: Instagram



Foto: BeautifulNara/IG




Sudah membuat kebaikan seperti ini ada juga netizen yang tidak berpuas hati dengan mengecamnya dengan menuduh penyanyi itu sengaja mahu menayang harta.  


Bagaimanapun, Black dilihat menutup ruangan komen pada perkongsian tersebut.


Kita perlu bersatu di saat getir seperti ini, bukannya saling salah menyalahkan. Diharap rakyat Malaysia hentikan sikap kebencian dan semoga artis tanah air berhenti mengeluarkan kenyataan sensitif seperti ini lagi. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 31-3-2020 10:44 AM | Show all posts
krik krik krik
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Sangkak         
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Ini lar retis. Lapo and buloq attention.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
ok benda baik kita puji, husnuzon la mmg sebelum ni dia mmg minta bg pihak artis veteran dan pekerja belakang takbir. harta byk rupanya black ni.
btw nitizen yg doakn keluarga black kne covid tu melampau. nabi pun doa yg baik2 utk musuh dia.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 10:50 AM | Show all posts
PROSES PENYUCIAN sedang dijalankan.... hati hati semua jangan terpengaruh dan tertipu.     
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Kata kais pagi makan pagi, kais ptg mkn ptg
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by fadz84 at 31-3-2020 12:12 PM

Damage control nmpk.. uhuksss
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Tgk kt ig udah tak dak gambar tue.. Ker iols yg tak nampak..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Alah setakat sbulan..i ols siap bh free lagi penyewa umah...smpai 6 bln...kecoh si botak berjelaga ni..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Image rebranding ke?

Tapi org akan ingat sampai bila bila



Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Boooooooooooo
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:07 AM | Show all posts
Artis acah2 bagus sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
tak rasa suci pon..mcm riak je. xperlu kot canang. benda baik mcmni klu baik si penyewa tu sndri akan bongkarkan betapa baik dan murahnya si black. bukan empunya diri..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Terlajak perahu....
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Sori masih nampak cemar busuk berkerak
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:25 AM | Show all posts
dia ni spesis datuk nurul. haa bagus laaa kawan lagi ngan penunggang ugama acah suci padahal income dari hasil mintak sain
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:27 AM | Show all posts
damage control ke ni
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Damage done
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:57 AM | Show all posts
wow. ada aset rumah sampai 6 biji pun masih menagih bantuan kerajaan.
bersuara untuk yang memerlukan?
maknanya para penyewa dia ni semua artis ke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list