Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9410
View
87
Reply

"Takkanlah Redza Minhat Membawang Dengan Seniman, Agak-Agaklah Nak Tuduh"

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-3-2020 05:37 PM | Show all posts |Read mode




Aktor Redza Minhat terpanggil untuk menjelaskan kontroversi dirinya dalam telegram Persatuan Seniman Malaysia. Malahan dia juga berasa tidak percaya dengan apa yang dilihatnya namun itulah yang terjadi. Seseorang telah menggunakan namanya untuk berbincang (lebih tepat mengumpat) mengenai Zarina AnJoulie.


Berikutan itu, dia memuat naik perbualan tersebut dan tertera beberapa artis yang sedang berbual seperti Zed Zaidi, Ifa Raziah, Emelda dan 'dirinya sendiri'.


Dengan menulis "Anjoulie ni yg gambar nak*d pernah tersebar tu kan?" membuatkan Redza menafikan itu adalah dirinya.



twitter




Pastilah ramai warganet tidak percaya yang menulis itu adalah Redza Minhat kerana aktor itu tidak berada di dalam kelompok Persatuan Seniman dan lingkungan rakan mereka juga berbeza sama sekali.







Bagi yang tertanya-tanya apakah motif grup telegram ini ialah ianya diasaskan oleh Persatuan Seni Malaysia dengan harapan ia mampu membantu artis-artis yang tidak tahu untuk meminta bantuan dari kerajaan. Tetapi sebaliknya terjadi apabila ia menjadi grup berbual dan mengumpat. Akhirnya ia telah dibubarkan.



twitter




Apa pun, kisah ini memang tidak akan habis dan kita akan menyaksikan drama baru setiap hari. Untuk Redza Minhat jangan risau kerana rata-rata tidak percaya ayat mat rempit itu adalah Redza.- CARI




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 30-3-2020 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Persatuan seniman adalah sampah apabipa dibawah kelolaan retis ssampah
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Grab popcorn
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 06:15 PM | Show all posts
Kurex replied at 30-3-2020 06:05 PM
Persatuan seniman adalah sampah apabipa dibawah kelolaan retis ssampah

Ya.. Memang la jadi sampah kalau yang run organization tu pun stok2 takde otak..
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
nama anju kena petik nie.. let's the game begin..
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala dah bubar ke baru nk join kikikikikiki
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg kelako tu jadi grup mengumpat anju hahahhaa


Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Fara mendoza mintak 500k utk apa? Apa goss ni?
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Habislaaaaaa......tunggu je le anju live lagik....popcorn please
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn group bawang..bkn group covid
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Anju tengok ni abes lah....
Skrg ni RM dapat dari mana screenshot ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemaghin ifa puk2 nak gaduh gak ngan anju..ke memang deyolls penah gaduh b4 this??
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi. Siap kemain ko letak tabung harapan. Mintak derma. Stupid la. Time byk duit korg berjoli, bile xde Job siap bukak tabung
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi tuan presidennya pun x professional langsung.. Kau pun membawang x hengat dlm group yg patutnya bincang mcmana nk dptkan bantuan untuk retis2 masa covid ni..
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi retissss sesama retis pon mebawang yach..  mmg sesuai diludahkan Anju.
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 08:44 PM | Show all posts
haahaha siap kan diri memasing..si anju baca tu jaga lah
sekejap jer dah org lain dpt ss tu...
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Legit ke group ni? Nmpak mcm pkai fake apps je.
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
anju cpt lahar!

grup membawang retis..harusla grup tu wartawan plg suke
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn suka sgt rm oiii.
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam fake app je ?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list