Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
5310
View
120
Reply

[Dunia] Pakar-pakar dakwa COVID-19 bukan berpunca dari pasar Wuhan (#85 - Penganalisis genom kata hasil gabungan dua jenis virus iaitu dari kelawar dan tenggiling)

[Copy link]

Author: BomBoLoniS       Show all posts   Read mode

Post time 30-3-2020 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Forfoxache replied at 30-3-2020 05:09 PM
Berapa sen dia bayar ko kopipes propaganda China ni?

China kena buttfck ngan DS ada la. Lobang ...

aku kan tanya .. kat atas tu , wassap ni bertebaran
aku tanya ada sapa2 dapat ke ..
aku takde gila nak sokong propaganda china tu
aku share sbb china and ph ni sama je perangai busuk hati ... sebangsa kannn


cer baca dgn hati nan tenang
main serbu tak pakai helmet je dia ni
apooo ???
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 30-3-2020 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
zjen replied at 30-3-2020 05:17 PM
kelawak paler otak la .. dulu kampung iols bakang rumah hutan,    boleh kata setiap rumah di kampung ...

citer dia kita sempate ke 2023 tu ?
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 05:54 PM | Show all posts
adelea replied at 30-3-2020 05:47 PM
citer dia kita sempate ke 2023 tu ?

bila AIDS wujud ?    atau lebih terus terang ... bila HIV di cipta yahudi ?
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 06:51 PM | Show all posts
Wabak Cholera  Babi atau Africa Swine Flu menyerang China pada April, 2019 penyumbang pertama yang tidak diendahkan..Sebab nanti tak boleh makan babi...

Peninggalan ilmu dan perkakas Unit 731 secara rahsia , ....yang ni aku malas nak tulis

Desas desus Makmal klinikal dalam Wuhan menjadi misteri forever

PRC sedarah dan sedagingnya sedang mengerakakan Propaganda Armynya . Korang layan jer lah

Malas nak layan....for sure lepas ni PRC nak masuk Jepun memang payah...
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 30-3-2020 01:03 PM
Ermmmm.. Mcm2...

Abis tu dia mai mana.. semua bukan..
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
im4me replied at 30-3-2020 10:51 PM
Wabak Cholera  Babi atau Africa Swine Flu menyerang China pada April, 2019 penyumbang pertama yang t ...

Lps tu PRC MEROYAN ungkit kisah perang dunia kedua kat nanjing.
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 30-3-2020 10:54 PM
Abis tu dia mai mana.. semua bukan..

Dari bumi.. Hahahaha. Tak la geng2 acah Urban dan penyembah anti konspirasi meroyan kata aku bomoh dan gelabah tetek
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 07:20 PM | Show all posts
sarah82 replied at 30-3-2020 10:55 AM
Lps tu PRC MEROYAN ungkit kisah perang dunia kedua kat nanjing.

Dah naik menyampah hal China dan Korea ni....boh layan kita orang...


Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
im4me replied at 30-3-2020 11:20 PM
Dah naik menyampah hal China dan Korea ni....boh layan kita orang...

Layan saja.. Sampai Abg jamil mampos depa akan meroyan..
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 07:36 PM | Show all posts
sarah82 replied at 30-3-2020 11:25 AM
Layan saja.. Sampai Abg jamil mampos depa akan meroyan..

ha. ha . ha... China dengan Korea nak cilok teknologi jepun ,,,tapi jepun pandai tak kasi pasal tu dorang meroyan ..kira nak buat pakej win-win lah ungkit sejarah...poorahhh
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
im4me replied at 30-3-2020 11:36 PM
ha. ha . ha... China dengan Korea nak cilok teknologi jepun ,,,tapi jepun pandai tak kasi ...

Hahaha.. Lepas tu sedunia kutuk japan.. Depa punya propaa.. Fuhhh.. Dasyat
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku percaya yg virus ni hasil experiment china sendiri yg terlepas kluar.. pastu ada hati nk tuduh negara lain kunun
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 07:56 PM | Show all posts
axl_bach replied at 30-3-2020 01:05 PM
Apsal, Dr rashid Buttar nih pun org cina ker??

theory yg konon nyer dr us ni cuma konspirasi jer... china mati2 xkan mengaku eating habit dia... dr rashid pun dh diam skrg... lepas WHO sendiri tak percaya data penyelidikan covid yg diberikan oleh china... sumber xjelas & menipu data utk prove kelawar bkn punca...

Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 08:00 PM | Show all posts
damsel_fiji replied at 30-3-2020 07:39 PM
Aku percaya yg virus ni hasil experiment china sendiri yg terlepas kluar.. pastu ada hati nk tuduh n ...

sama dgn perangai kiasu DAPig dlm msia ni pun.... salah sendiri tuduh org lain... lap bontot pakai tisu jgk tu laa pasal kotor tetap kotor.. tp xkan mengaku salah sendiri..
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 08:30 PM | Show all posts
sarah82 replied at 30-3-2020 11:39 AM
Hahaha.. Lepas tu sedunia kutuk japan.. Depa punya propaa.. Fuhhh.. Dasyat

Jepun buat cerita blue (porn) selesai semua masalah
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
im4me replied at 31-3-2020 12:30 AM
Jepun buat cerita blue (porn) selesai semua masalah

Hahahaa.. Sedunia suka.. Habissss..

China mmg kuat meniru.. Contoh aku baru saja tgk kar EU update latest produk utk bedridden.. Dlm masa 3 hari China keluar produk yg sama sebiji sejebon tapi jual harga murah.
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 30-3-2020 05:47 PM
citer dia kita sempate ke 2023 tu ?

2023 sempat kot. Bukan kita la... Tinggal saki baki yg hidup belum ada complication covid-19 ...
Yg kanak2 tkde covid-19 akan hidup dgn covid-19 seumur hidup ~ well umur pon tak brp nak panjang. Ada underlying penyakit pon boleh kiok
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 09:07 PM | Show all posts
sarah82 replied at 30-3-2020 12:33 PM
Hahahaa.. Sedunia suka.. Habissss..

China mmg kuat meniru.. Contoh aku baru saja tgk kar EU up ...

Memang itukan adat istiadat dorang...kalau tak meniru, mencilok maka tak lengkap utk mengisytiharkan keBANGSAan derang....

Yang bestnya zaman dulu2,Jepun pergi negeri China belajar buat ubat ...sekarang setiap kali China dtg Jepun penuh bas dgn ubat....paling kelakar depa dok try nak tiru balik ubat yang jepun tiru dari China sampai mampuih tak boleh....what a dumb! bab ini bini aku memang kaki kutuk siap tambah2 cerita lagi
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
im4me replied at 31-3-2020 01:07 AM
Memang itukan adat istiadat dorang...kalau tak meniru, mencilok maka tak lengkap utk mengisytihark ...

Hahahahaaha.. Depa punya tahap meniru fuh...dasyat... Sampai ada produk yg EU x nak jual sbb nak lindungi dari kena tiru
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 09:20 PM | Show all posts
sarah82 replied at 30-3-2020 01:10 PM
Hahahahaaha.. Depa punya tahap meniru fuh...dasyat... Sampai ada produk yg EU x nak jual sbb nak l ...

Pastu siap boleh berlagak lagi cakap high tech....dulu ada sorang Amoi aku bawa pergi makan,,,jangan salah anggap aku mengatal pulak,,,kesian pasal nak sangat makan yakiniku....dia punya happy sampai aku nak menagis tengok,, pasal lah kau ni... tak pernah jumpa daging ke.?..dia habaq di negeri China daging plastik....mak ooiii yg tu pun dorang melantak jugak..sedih


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list