Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
5322
View
120
Reply

[Dunia] Pakar-pakar dakwa COVID-19 bukan berpunca dari pasar Wuhan (#85 - Penganalisis genom kata hasil gabungan dua jenis virus iaitu dari kelawar dan tenggiling)

[Copy link]

Author: BomBoLoniS    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 31-3-2020 10:57 AM | Show all posts
sarah82 replied at 31-3-2020 02:47 AM
Hahahahaha.. Kejam.. Jadi kena bunuh diri kat hutan la lagu tu.

Kejam apanya habis yg beratus ribu orang yang nak hidup terpaksa kena potong gaji, company lost profit,,,sebab mana2 line tren yg terlibat semua terpaksa berhenti utk Polis, Bomba dan bagai...semua orang jadi lambat datang kerja malah ada yg terus tak boleh pergi kerja, termasuk student punya lost .....

Dulu next train station dari rumah aku menjadi tempat favorite jumper,,,dlm seminggu mesti ada sekor dua lompat...bersepai daging
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 31-3-2020 11:00 AM | Show all posts
suspect utama dalam cerita ini adalah US & China sendiri....
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:00 AM | Show all posts
dr awal lagi tak percaya pun..

dah bertahun makan kelawar, tiba tahun ni pula kelwar tu ada virus..

umat indon makan kelawar tapi x kena pun virus ni..

funneh!
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
im4me replied at 31-3-2020 02:57 PM
Kejam apanya habis yg beratus ribu orang yang nak hidup terpaksa kena potong gaji, company lost pr ...

Perghhhh.. Dasyat penangan org bunuh diri ni.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:09 AM | Show all posts
sarah82 replied at 31-3-2020 03:02 AM
Perghhhh.. Dasyat penangan org bunuh diri ni.

tengok nasiblah kekadang quick death kekadang slow death.....nasib badan

Yang bunuh diri kes buli pun ramai.....dalam forum (internet)pun kita orang boleh buli...kalau si Ayam PH layan aku macam kau ni sekarang sah dlm 2 bulan akan ke rahmatullah jangan main-main dgn jepun....
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
im4me replied at 31-3-2020 03:09 PM
tengok nasiblah kekadang quick death kekadang slow death.....nasib badan

Yang bunuh diri  ...

Hahahaha.. Cyberbully sana dasyat.. Ayam PH tu mmg tak lama kena la tu.. Skrg dah meroyan org nak report dia langgar MCO
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:29 AM | Show all posts
sarah82 replied at 31-3-2020 03:11 AM
Hahahaha.. Cyberbully sana dasyat.. Ayam PH tu mmg tak lama kena la tu.. Skrg dah meroyan org nak  ...

Dia provokator jer mana berani spesis macam ni sama perangai macam yIndon...

lagi pun dorang ada team,,,85% dari therad provoke dia bukan dia yang buat....semua ada list dia just follow step by step....

dia mana ada pi ji keh ren tit nak arguing ...dia pun tahu otak dia akan mereng ...



Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
im4me replied at 31-3-2020 03:29 PM
Dia provokator jer mana berani spesis macam ni sama perangai macam yIndon...

lagi pun dorang ad ...

Hahahaha.. Kesian tgk dia.. Bila x boleh jawab bgtau hari ni mak dia masak apa.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 12:03 PM | Show all posts
sarah82 replied at 31-3-2020 03:49 AM
Hahahaha.. Kesian tgk dia.. Bila x boleh jawab bgtau hari ni mak dia masak apa.

Dia mana ada mak itu semua imagery dia...
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
im4me replied at 31-3-2020 04:03 PM
Dia mana ada mak itu semua imagery dia...

Walaupun hati aku busuk.. Tapi aku percaya je korang citer tentang kehidupan korang.. Sebab aku citer kehidupan aku sebenarnya.. Jadi mmg aku percaya dia ada mak.. Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:41 PM | Show all posts
sarah82 replied at 31-3-2020 04:07 AM
Walaupun hati aku busuk.. Tapi aku percaya je korang citer tentang kehidupan korang.. Sebab aku ci ...

Anak jalanan memang tak layak nak hidup dlm aman damai,,,menghasut ,,, menyakiti hati orang  memang tak layak ada ibubapa..Hari2 otak dia dok fikir macam mana nak hasut orang,,,tidak ada apa yang dia buat bisa membuat orang tersenyum gembira lebih-lebih lagi di waktu negara sedang melawan musuh yang tidak mampu kita nak lawan....

Kalau ibubapa dia merestui apa yang dibuat maka mak bapak dia pun sama anak jalanan yang tidak layak mempunyai seorang ibu!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
im4me replied at 31-3-2020 06:41 PM
Anak jalanan memang tak layak nak hidup dlm aman damai,,,menghasut ,,, menyakiti hati orang  meman ...

Perghhhhhhhh.. Mesti menangis tepi katil dia baca komen ang.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 02:57 PM | Show all posts
Tinot7 replied at 31-3-2020 12:53 AM
Mmg la.. tapi melalui cara apa?

online transfer kot

Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 03:04 PM | Show all posts
sarah82 replied at 31-3-2020 06:43 AM
Perghhhhhhhh.. Mesti menangis tepi katil dia baca komen ang.

Kalau dia menagis tepi katil ,,,,,aku berniat di Keramat Si Luncai tau ....

Mana ada perasaan orang macam ni diakan AI
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 30-3-2020 10:16 PM
Kalau bkn asal dr pasar dan bukan direka sbg senjata biologi, virus ni dtg dr mana? Turun dari langi ...

Based nyer mmg dari kelawar tapi ramai saintis ckp dah di modified sampai jadi sngt mudah transmissioned. Lagi pun mmg bnyk lab yg modify sars virus ni us canada china so dia org ada technology dan bill gates pun ada technology ni thru moderna n curevac...dia org pun ada cytro utk nafikan atau divert accusation...
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
im4me replied at 31-3-2020 07:04 PM
Kalau dia menagis tepi katil ,,,,,aku berniat di Keramat Si Luncai tau ....

Mana ada peras ...

Hahahaha.. Dia mana ada perasan.. Siap bangga ada la..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 03:56 PM | Show all posts
sarah82 replied at 31-3-2020 07:36 AM
Hahahaha.. Dia mana ada perasan.. Siap bangga ada la..

Chinakan ada buat sex doll si Ayam ni prototype lah
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
im4me replied at 31-3-2020 07:56 PM
Chinakan ada buat sex doll si Ayam ni prototype lah

Fuhhhh.. Dia dok cabar kita report skmm tu.. Dah nak meroyan dah.. Hari2 kena bash.. Yg pencacai lain masuk sekali sekala saja back up
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 04:16 PM | Show all posts
sarah82 replied at 31-3-2020 07:58 AM
Fuhhhh.. Dia dok cabar kita report skmm tu.. Dah nak meroyan dah.. Hari2 kena bash.. Yg pencacai l ...

Dgn SKMM tu nanti aku kasi tambaq Jepung....pandang orang tade mate....puuiihhhh!!!


Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
im4me replied at 31-3-2020 08:16 PM
Dgn SKMM tu nanti aku kasi tambaq Jepung....pandang orang tade mate....puuiihhhh!!!

Biasa la.. Dia paling hebat.. Hahaha..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list