Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
452
View
7
Reply

[Dunia] COVID-19. Arahan tutup semula semua 600 pawagam. Tak perlu nak buat kajian demi kajian demi kajian..

[Copy link]

Author: R2D2       Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-3-2020 07:31 AM | Show all posts |Read mode
600 pawagam di China diarah ditutup semula
Agensi | Mac 30, 2020 07:19 MYT

BEIJING: Lebih 600 pawagam di seluruh China yang baru beberapa hari dibuka semula, diarahkan kembali ditutup.

Biro Filem Beijing mengarahkan semua pawagam ditutup namun tidak memberikan penjelasan mengapa arahan itu dikeluarkan, lapor The Hollywood Reporter.

Bagaimanapun, ada laporan mengatakan tindakan itu dilaksanakan kerana kebimbangan mengenai gelombang kedua wabak COVID-19 di negara tersebut.

Sebanyak 70,000 pawagam di China ditutup sejak Januari akibat wabak berkenaan yang telah mengorbankan lebih 25,000 nyawa di seluruh dunia.

Malah pawagam juga tidak dibuka pada hujung minggu Tahun Baru Cina, yang biasanya mencatatkan antara penonton paling ramai di rantau Asia.

Media melaporkan industri perfileman di China kerugian hampir AS$2 bilion dalam dua bulan pertama tahun ini berbanding tempoh yang sama tahun lepas.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 30-3-2020 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
gigihnya nak tgk wayang time2 mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengok youtube dah laaaaaa.... Atau tengok porno
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah ada 54 kes jangkitan baru kan lps lockdown ditarik balik
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
This is not good news for China..
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
This is not good news for China..
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 09:59 AM | Show all posts
boxofficemojo pun dah 2minggu x update website dorg
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian China..baru je semangat nak naik semula,life goes on bagai..last2 xde beza kembali mcm kita2 yg tgh kuarantin ni jugak..selagi satu dunia x setel selagi tu depa x selamat.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list