Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
2520
View
76
Reply

Help me! Mcm mana nk skodeng HP psgn!

[Copy link]

Author: Lara_Isteri    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-3-2020 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Salam semua forumer...

Tiap kali saya tgk hb pegang hp dgn khusyuknya, tiap kali tu la saya rasa GERAMMMM yg teramat sgt... sy tau dia CURANG dgn sy, cuma nya maybe dia x sangka saya tahu.....sbb sy diamkan ajer.. sbb dlm masa yg sama sy perlukan bukti2 tu semua....

Dari kami kahwin sampai lah dh 8 tahun ni, dia xpernah bg saya sentuh HP dia.... sy pon xpernah lak hadam nk buka hp dia...dh org x bg kan....

Tp skang perasaan sy MELUAP2 nak tahu isi kandungan perbualan dalam hp dia... tp sy xtahu nak buat mcm mana... nak HACK, x reti... sy dh tgk YTUBE tp kebanyakannya xleh dipercayai... sy nk bg ubat tdo, dlm rumah ni xde pulak ubat tdo  so apa yg perlu sy buat ye.... slagi x dpt baca semua tu, hati saya TAK AMAN.

Help me pls sy buntu
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 29-3-2020 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm... ape yg buatkan sis curiga tu?

Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa kata sis bgtau je dgn dia sis nak tengok hp.. pastu klu dia xbagi sis mengamuk je la "kalau xde apa2 nape xbg tengok"..

Sis pernah mengamuk x... kalau pernah yg kali ni punye mengamuk kena luar biasa sikit... betul2 kena serius mengamuk...

Saya dah buat dah mcm tu... xde curi2 tengok... memang saya mintak terus nak tengok...

Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Waktu dia tido Lena bukak jela Fon

Tapi sblm Tu, kerling2 sket password dia
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 01:30 AM From the mobile phone | Show all posts
camna awak tau dia curang sedangkan takde bukti dan hp dia pon tak leh awak tak leh akses.  selain dari hp..takde cara nak dapat bukti lain ke..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-3-2020 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Cumikucingku replied at 29-3-2020 01:17 AM
Apa kata sis bgtau je dgn dia sis nak tengok hp.. pastu klu dia xbagi sis mengamuk je la "kalau xde  ...

Tak pernah mengamuk lg setakat ni... setakat ni sy baik2 je.....mcm xpernah ada apa2 terjadi...tp dlm hati tuhan je tahu. Klu leh sy xnak kami bergaduh dpn anak....anak lak pandai bercerita huhuhu....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-3-2020 01:39 AM From the mobile phone | Show all posts
yuki812 replied at 29-3-2020 01:30 AM
camna awak tau dia curang sedangkan takde bukti dan hp dia pon tak leh awak tak leh akses.  selain d ...

Bukti lain dh ada....cuma PERASAAN INGIN TAHU dlm hp pulak....nk tgk adakah mereka masih berhubung.... ;(
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-3-2020 01:40 AM From the mobile phone | Show all posts
asma87 replied at 29-3-2020 01:25 AM
Waktu dia tido Lena bukak jela Fon

Tapi sblm Tu, kerling2 sket password dia

Guna Ipon...ipon kan guna cap jari....
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 01:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Lara_Isteri replied at 29-3-2020 01:39 AM
Bukti lain dh ada....cuma PERASAAN INGIN TAHU dlm hp pulak....nk tgk adakah mereka masih berhubung ...

ada password kan hp tu.
confirm..saling berhubung tu..
dont worry..mesti awak akan dpt bukti tu nanti. ppuan kalau buat CSI..penyiasat yg berbayar pon surrender. insyaallah..ada jalannya nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 02:03 AM From the mobile phone | Show all posts
waduhhh cuba sis direct je tanya, heart to heart...hati kering je hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 02:39 AM | Show all posts
susun balik kedudukan kerusi umah tu agar bole lalu belakang dia tanpa disedari

Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by asma87 at 29-3-2020 08:44 AM
Lara_Isteri replied at 29-3-2020 01:40 AM
Guna Ipon...ipon kan guna cap jari....


Time dia tengah tido mati. Ko guna cap jari dia. Pastikan dia buat aktiviti yg penat giler sampai tido mati. Kalau buat terjaga, pandai2 la ko cover cakap Ada semut tadi kat tangan bang..Tu syg buang semut Tu.gittew
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
yuki812 replied at 29-3-2020 01:53 AM
ada password kan hp tu.
confirm..saling berhubung tu..
dont worry..mesti awak akan dpt bukti  ...

Ye. Bini adalah CSI paling bijak Di dunia. Kena alert salu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-3-2020 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
asma87 replied at 29-3-2020 08:42 AM
Time dia tengah tido mati. Ko guna cap jari dia. Pastikan dia buat aktiviti yg penat giler sampa ...

Mmg terpikir nk wat cmni... tp risau klo TERKANTOI.....
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagi saya la kan...

Tak perlu curi2 sis...

Mintak terus terang...

Sementara tengah pkp ni kan ada byk masa...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-3-2020 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Cumikucingku replied at 29-3-2020 09:59 PM
Bagi saya la kan...

Tak perlu curi2 sis...

Tak akan dia bg punya...... xpon dia akan delete siap2 semua
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Lara_Isteri replied at 29-3-2020 10:40 PM
Tak akan dia bg punya...... xpon dia akan delete siap2 semua

Hmmm klu curi simkad je bole x?
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau mmg dah tahu dia buat hal, cerai jelah sis. Buat ape nak hadap lg. Dok nak tau isi kandungan dlm fon dia pon utk ape, buat menambah luka di hati. Baik hidup sndri dgn anak2 daripada dok hadap laki cmni.

Suami isteri sepatotnye takde rahsia papepun. Takde masalah pon kalau wife tahu password fon, lebih elok kalau tau password online banking and pin number atm kad dia. Kalau itu pon berahsia dgn bini, takde laki lagi baikkkkk.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-3-2020 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
dakewa replied at 29-3-2020 11:58 PM
Kalau mmg dah tahu dia buat hal, cerai jelah sis. Buat ape nak hadap lg. Dok nak tau isi kandungan d ...

Mmg plan nye gitu...abis je covid ni.. sy akan ke court....
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2020 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
mengamuk je la..kawen 8 taun kot..amek hempon dia baling ke dinding dah tak bagi tengok sangat..duk simpan apa..

jangan takut uols..kalau dia pukul terus lari g balai
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list