Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9562
View
129
Reply

Instafemes beri anak 5 bulan makan coklat

[Copy link]

Author: Armand2018    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-3-2020 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hi, apa khabar netizens sekalian.

Harini dunia ig disampahkan dengan post kategori otak tak empuk di mana seorang bapa menyuap anaknya choki choki dengan alasan "hanya sekadar jilat dan rasa"

Sadis melihat posting berkenaan, dengan penuh rasa tanggungjawab nya saya sebagai seorang ummah forumer yang jobless disebabkan covid maka saya ingin memberi pendirian yang tegas " anak itu merupakan satu anugerah, ada ramai pasangan diluar sana yang teringin untuk jadi ibu bapa tapi rezeki masib belum ada. Jadi anda sebagai insan terpilih untuk menjadi ibu bapa sila jaga anugerah sebaik mungkin, kurangkan expose anak di media dan create content bodoh seperti itu"

Yes, memang dorang ni overexpose kehidupan mereka, (sorry bukan aku tak puas hati) tapi jadikan anak sebagai medium untuk kau buat content raih populariti, buat group telegram untuk sapa nak tgk perkembangan anaknya ( tidak pasti diteruskan ke tak plannya sebab sebelum ni dia ada kata nak buat), macam too over. Anak kau memang comel, tapi kurangkan perangai overexpose dan buat content yang bukan bukan

Baby tu baru 5 bulan, ada coklat juga didapati mengandungi kafein. Jadi totally not good even kau bagi budak tu jilat. Hauk. Jumlah pengambilan. kafein orang dewasa tak sama dengan jumlah kafein untuk baby. Ia akan efek sistem pengedaran darah dan jantung.

Klu nya : baby tu mata hijoo

Truthfully, bukan haters sekadar nasihat dalam tegas.
Screenshot_20200328_212846_com.instagram.android.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 28-3-2020 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Stupid af . Saya dah mute family ni suka sangat up anak mata hijau , humblebrag acah kaya beli rumah banyak2
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 09:56 PM From the mobile phone | Show all posts
bebal ye parents sebegini
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
padahal kalau in real x nampak pun mata anak dia yg bercolour2 tapi dia pegi edit gambar bagi colour mata anak dia nampak terang.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapo ni......
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
anak si hajar hanif kan?
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
bodohnya la mak pak baby ni
Ya Allah ya tuhanku ..kau cabut shj nyawa baby ni drpd dia terseksa hidup dgn makhluk bahlol bernama parents dia.amin
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Ngek nya
Bebudak gitu xboleh terima lagi benda gitu
Nnt.mata anak ko coklat
Dah x pemes nnt
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Yes, dh tgk video dia. Sis hajar ckap suruh rileks, jilat je tak hisap. Palehots dia, akak tgk sikit punya lama baby tu hisap coki2 yg dia bg.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Ermmm dia nehh..

Mujur tak follow so tak perlu rasa sakit ati tgk post2 dia tu

Tp selalu gak lalu lintas post dia kat ig explore sbb ramai org like kot.

Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
haifawehbe replied at 28-3-2020 10:03 PM
padahal kalau in real x nampak pun mata anak dia yg bercolour2 tapi dia pegi edit gambar bagi colour ...

Uols penah tgk anak dia kat depan2 eh?
Ikutkan biasa2 je mata anak dia tuh Iols penah amik gambo budak mata sebelah biru sebelah coklat.
Hehe dahla muka melayu kulit sawo matang tiba mata biru&coklat.
Si mata hijau ni ikutkan unik gak tp maknya amik gambo anak dia asik stail sama je so boring jgn sampai iols g ajar caner nk nk amik gambo yg betul supaya tak puas org tgk.

Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 11:09 PM | Show all posts
sapa mak bapak bahalol ni?
apa sumbangan sampai boleh jadi instafamous?
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
korang. mcm mana nk masuk dekat thread yang di lock tu?
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh Ada dimana Mana.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
irvene replied at 28-3-2020 03:22 PM
korang. mcm mana nk masuk dekat thread yang di lock tu?

Kene rajin mengomen dek... selamat maju jaya kumpul tacanggg
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawan aku ada sorang selalu follow kisah diorg ni.. Harap2 kawan aku x tolol la pg ikut bg baby makan coki2
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 28-3-2020 11:44 PM
Kene rajin mengomen dek... selamat maju jaya kumpul tacanggg

ohhh macam tu. selalu duk jd cctv jah. know kena komen kaw2
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Baca komen-komen followers dia pun ada jugak mak-mak budak sama bengap macam dia bagi anak belum 6 bulan makan coklat. Siap sokong lagi si insta-tak-femes ni bagi anak rasa coki-coki tu.
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 03:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Mata ank dia lawo kannnn
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 07:04 AM From the mobile phone | Show all posts
laki dia muka familiar....pernah viral utk sesuatu yg bodoh tak? pastu yg showoff beli rumah2 gah tapi sendiri duduk rumah teres jah, interior pon bese2 mcm tak bpe siap. ke sama spesis fake it till make it?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list