Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
5243
View
64
Reply

[Tempatan] Berita Pagi Pagi : Doktor Pakar Sekeluarga Disahkan Positif Covid-19.Moga Sabar n Tabah

[Copy link]

Author: YgBenar    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 28-3-2020 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Di Perak, seorang doktor pakar bersama isteri dan anak-anaknya telah dimasukkan ke Hospital Permaisuri Bainun, Ipoh selepas mereka sekeluarga disahkan positif Covid-19. Kisah ini telah dikongsikan oleh isteri beliau di laman Facebooknya, Gold Amy Edriena.

Marilah kita doakan mereka tabah n cpt sihat
Screenshot_2020-03-28-08-32-31-63.png
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 28-3-2020 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Takziahlaaa.. semoga beransur sihat
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 08:50 AM | Show all posts
semoga selamat..
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 08:51 AM | Show all posts
Sampai satu family. Semoga sembuh. Amin .
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 08:54 AM From the mobile phone | Show all posts
semoga kuat smngat smuanya. tke cre & gws !
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga mereka cepat sembuh, nampak tak kritikal.
Mereka dibaris hadapan berdepan risiko jangkitan yang disuruh duduk rumah nak juga meranyau atas alasan bosan.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Allah... Semoga cepat semboh
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga dipermudahkan segala urusan...
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga terus tabah dan kuat semangat hadapi cabaran ni.. Dan cepat sembuh.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 09:05 AM | Show all posts
Contoh bila seorang terkena bila dia balik kerumah keseluruh orang dalam rumah itu pun berisiko terjangkit juga.  Sebab tu penting penjarakan social supaya tak lebih ramai jadi mangsa.   Moga mereka semua cepat sembuh.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
orgsepang replied at 28-3-2020 08:58 AM
Semoga mereka cepat sembuh, nampak tak kritikal.
Mereka dibaris hadapan berdepan risiko jangkitan  ...

dia bkn jangkit dari pesakit nie
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 09:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Moga cepat sembuh dan kembali sihat seperti biasa..sedihnya baca satu family.


Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasa cm dari last week ada cerita pasal doc.ni kan..
Tak sangka 1 family masuk
Moga cepat sembuh
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
ni doktor pi oversea ke, kalu pi oversea i kurang simpati sket, kalu yg terkena sbb rawat org yg tu i rase kesian sgt
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 09:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Kawan2 saya frontliner yang parent sama negeri ramai yg hantar anak duduk dengan parent sbb risau takut anak2 dijangkiti, in case mereka infected.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Okay la diorang in this together
Kalau parents je kena, risaukan ank2 kat umah
Kalau ank2 kena, parents risaukan ank sakit plak
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 10:45 AM | Show all posts
syafakumullah.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 10:47 AM | Show all posts
erk specialist emergency consultant pun turut kene ye

i yooo


seremban hospital okay ke?
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Syafakumullah
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Jgn sbb ramai2 pergi overseas sudahhh...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list