Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7715
View
178
Reply

[Tempatan] Ramai menyesal kerajaan PH tumbang??

[Copy link]

Author: harizs    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 29-3-2020 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah daftar pun ewallet 30 ringgek tuu. Apa kellass
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 31-3-2020 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
edee_91 replied at 26-3-2020 10:51 PM
Aku jadi makin benci kat mahathir pulak.

Iol dari support dia terus jadi benci. Jahanam malaysia buat dek dia.

Hopefully government leh consider beku kan harta dia n anak beranak dia macam yang terjadi kat najib..

Pastu duit tu bantu rakyat yang jadi mangsa sekarang akibat permainan politik beliau..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 01:17 PM | Show all posts
menyesal ya amat sebab..

disebabkan PH aka DAPig tumbang munculnya hanjeng2 multinick bodoh seperti

@I.am.PH
@Neraka Bulan
@VirusCinta


juga menyebabkan pencinta amoi apek bodoh di atas seperti ass jiz keling klong dan ayam FC memotong credit aku sesuka hati sbb mengguris perasaan ayam2 kesayangan mereka.
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 07:00 PM | Show all posts
ResellerMaxis replied at 31-3-2020 01:10 PM
Iol dari support dia terus jadi benci. Jahanam malaysia buat dek dia.

Hopefully government leh  ...

kan?              

Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2020 07:13 PM | Show all posts
underground replied at 31-3-2020 05:17 AM
menyesal ya amat sebab..

disebabkan PH aka DAPig tumbang munculnya hanjeng2 multinick bodoh seper ...

Tak sampai sebulan PN sudah ada menteri kartun, jenuhlah menyokongnya bersilat menepis sindiran netizen!

1. Menteri air suam
2. Menteri Doraemon
3. Menteri angkasawan

Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
I.am.PH replied at 31-3-2020 07:13 PM
Tak sampai sebulan PN sudah ada menteri kartun, jenuhlah menyokongnya bersilat menepis sindiran ne ...

Senarai menteri kesayangan Puteri:

1)menteri nobita, bapaknyer muntri sinchan

2)muntri giant mujahil

3)muntri minyak sawiittt

4)muntri sembah shuben--yeo bee yinnn

5)muntri allergic jawi -- teooo niii chinnnn

Banyak lagi ni puteri...Aku letih nk list out..NK makan super ring japppp
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
I.am.PH replied at 31-3-2020 07:13 PM
Tak sampai sebulan PN sudah ada menteri kartun, jenuhlah menyokongnya bersilat menepis sindiran ne ...

Kena tutuh depan belakang pun masih dok menyalak lagi kat sini. Tak rasa hina langsung ka. Patut la dok regaiter multinick
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2020 08:58 AM | Show all posts
kesian masih ada yg mau PH..benak..lebih baik pegi mati je
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 03:23 PM | Show all posts
Pakatan Hancing
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
372 vs 7. Buat penat je rba buat post byk2 kat sini takde sorang pun yg sangkut. Yg sokong pun mungkin 6 ekor libtard forumer2 lama.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-4-2020 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Austronesian replied at 4-4-2020 03:27 PM
372 vs 7. Buat penat je rba buat post byk2 kat sini takde sorang pun yg sangkut. Yg sokong pun mungk ...

RBA tu 7 org tu jer... org yg sama nick lain2
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 07:36 PM | Show all posts
Edited by I.am.PH at 4-4-2020 11:50 AM
Austronesian replied at 4-4-2020 07:27 AM
372 vs 7. Buat penat je rba buat post byk2 kat sini takde sorang pun yg sangkut. Yg sokong pun mungk ...

Banyak sungguh golongan B40 di sini ya, pasti Isnin nanti hati bahagia dapat bantuan kerajaan PN


Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
I.am.PH replied at 4-4-2020 07:36 PM
Banyak sungguh golongan B40 di sini ya, pasti Isnin nanti hati bahagia dapat bantuan kerajaan PN
...

Oklah lagi byk daripada e-wallet rm30.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
harizs replied at 4-4-2020 07:31 PM
RBA tu 7 org tu jer... org yg sama nick lain2

Jajajaja spesis takde life mmg mcm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2020 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
X puas hati sila guling2 ataih jalan protes backdoor gomen. Buat roadshow seluruh negara. Silap2 berucap depan kerusi kosong ja
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-4-2020 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
barisan menteri PH sebijik sama dgn penyokong2 Trump dlm video ni... coronavirus umpama denggi & obesiti  

Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2020 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Setelah beribu kes, berpuluh kematian, ramai hilang sumber pendapatan, selective bantuan mengutamakan pegawai kerajaan yang xhilang pendapatan, marhein yang hilang pendapatan di anaktirikan dan cuma layak dapat bantuan sama macam pegawai kerajaan yang xhilang pendapatan dapat..

Utamakan persembahan utk menteri dari keselamatan pelajar dan usaha memerangi covid, menteri menteri badut air suam boleh bunuh covid di tekak n turun ke perut lalu di binasakan asid perut. Menteri doraemon. 1 menteri kesihatan n 2 timb tapi pm tetap xpercaya setelah ditipu utk memakai tag anti virus dan melantik penasihat kesihatan khas utk beliau supaya tidak ditipu lagi oleh menteri kesihatan dan 2 timbalan beliau..

Ramai dah mula curiga dengan kepercayaan mereka..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2020 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 26-3-2020 11:44 PM
hrp ko bleh rasa apa aku rasa
kdg2 nak dia buryk je haha

Buryk tu apa?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-4-2020 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
ResellerMaxis replied at 5-4-2020 11:54 AM
Setelah beribu kes, berpuluh kematian, ramai hilang sumber pendapatan, selective bantuan mengutamaka ...

denggi lagi bahaya dari Coronavirus - Pakatan Harapan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list