Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7765
View
178
Reply

[Tempatan] Ramai menyesal kerajaan PH tumbang??

[Copy link]

Author: harizs    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 28-3-2020 08:07 AM | Show all posts
Edited by mbhcsf at 28-3-2020 08:14 AM
yanzhuo replied at 27-3-2020 10:34 AM
aku tak kisah kerajaan mana2 pun.
tapi utk situasi skrg aku frust sgt2 dgn kementerian pendidikan,  ...

i am so surprised at you

i mean - my god, yang ni pun u frust?

bukan ke kalau sapa benar dalam org dah tahu apa nak buat on 17/3 ... then semalam ?

i mean i tak tahu lah macam you guys beroperasi atau siape you atau APA AGENDA you? yes agenda??!!!

sebab dok cakap tak tahu tahu dari satu thread ke satu thread.

sebab ini menunjukkan program you yg masih blur, ke? macam dean tak fx? - head dept yg blur dan tak tahu urus krisis

i think those  yg lain at least dah buat paper work pun dah ada at least 4,5 discussions.

i mean  bukan kat media sosial ye.

dalam meeting takkan taksuarakan ? zoom ade , team MS pun ade, ntah?

i mean bila u tanya soalanbasic macam ni i tertanya siapa anda

adakah you are an academician atau sengaja nak masking as one?


sebab pelik sangat soalan ni.too basics the complaints.

macam tak tahu apa apa sedangkan

semua org at least dah dapat briefing but bit by  bit ap anak plan in the next 3 months - 6 months pun.insya ALLAH.


pada i  krisis ni memerlukan u bijak being flexible and adaptive

kalau org tu aptitude RIGID dan hanya bergantung pada instruction -norg maca ni yg suka menggelupoq tak tentu pasal, sebab ni part problem solving - yg perlukan mental shift and adaptability. high flexibility.

macam mane boleh kata dakwa dalam IPTA tapi tanya soalan basics macam ni?

then cuba pengaruhi  org yg kat luar

so ...i sangat musykil saudara  dan suspicious dan saya ada asasnya sebab

1.soalan you amat basics
2. persoalan  ypu ni ada  pihak dah pun peringkat LPU ( nipun i tak tahu lah u ni tahu LPU ni ape)  dah start keje keras sebelum 17 march lagi pun

so  org lain u boleh lah pengaruhi
soalan anda macam anda dakwa anda part pf IPTA tapi tak menggambarkan ada  ada ketua jabatan

i am sorry please forgive me for saying this
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 28-3-2020 11:49 AM | Show all posts
P (pee) H (hancing)
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Dammm ingat sepenggal, separuh penggal pn tak sampai, kesian nya
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Bau hancing diorang hari tu pun masih tak hilang, ni dah tambah pulak sembang kencang kencing merata. Perangai serupa puak PRC
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Gumbira sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 02:09 PM | Show all posts



Semoga bermanafaat
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurang ajar giler ayam ph ni...sedap2 je group org b40,m40..blah la..
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 03:23 PM | Show all posts
Wahahaha....graf syok sendiri... How do you classify B40 & M40 from that vote?
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
I.am.PH replied at 28-3-2020 02:09 PM
Semoga bermanafaat

Haha..fyi kat sgor ni yg vote ph bukannya kaya raya sgt..cukup2 mkn je tp bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawak apak ini bukan korang kata malaysia kearah bankrupt ke.. Tertiba banyak duit. Bukan rugi sepanjang masa korang perintah dulu ke...
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
I.am.PH replied at 28-3-2020 02:09 PM
Semoga bermanafaat

Menjijikkan.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
I.am.PH replied at 28-3-2020 02:09 PM
Semoga bermanafaat

Hihi... Baru je puji kat sebelah... Kat sini perangai sama muncul balik ye
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 03:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Menyesal gila PH tumbang. Sbb lepas ni tak dapat e-wallet RM30 lagi. Xde duit nk beli dedak ni







PHundek
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 03:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 27-3-2020 10:37 AM
Apasal Rina Harun pecat Syed Azmi dr Yayasan Kebajikan Negara?Syed Azmi bukan lantikkan politik  ...

Tiap kali baca nama rina harun tiba2 aku terbayang dato vida qu puteh hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 03:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 27-3-2020 10:37 AM
Apasal Rina Harun pecat Syed Azmi dr Yayasan Kebajikan Negara?Syed Azmi bukan lantikkan politik  ...

Tiap kali baca nama rina harun tiba2 aku terbayang dato vida qu puteh hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 03:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 27-3-2020 10:37 AM
Apasal Rina Harun pecat Syed Azmi dr Yayasan Kebajikan Negara?Syed Azmi bukan lantikkan politik  ...

Tiap kali baca nama rina harun tiba2 aku terbayang dato vida qu puteh hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
sembang kalu gajah boleh terbang
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 10:42 AM | Show all posts
2k dgn 4k yg cik kiah dpt...kensel la nak menyesal...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-3-2020 11:32 AM | Show all posts
ada ke yg nyesal sbb x dpt e-tunai 30 hinggit ?  
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2020 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku nyesal x claim epunai rm30 tu. Boleh tahan sampai 7 keturunan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list