Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
6508
View
167
Reply

[Tempatan] Ramai menyesal kerajaan PH tumbang??

[Copy link]

Author: harizs    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-3-2020 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang menyesal tu yakin ke pee esh nak tunaikan janji nak bagi rm2,000 tu..janji manis dlu pon x tertunai, ada hati nak bg janji baru. Aku doakan diorg mati kena covid di mulai dengan madey.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2020 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Austronesian replied at 26-3-2020 11:38 PM
Buat poll ni kat forum cina mesti keputusan sebaliknya

selagi parti sembahan mrk tak jd pemerintah korang buatlah baik mcmn sekali pun mrk x akan puas hati
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 11:45 PM | Show all posts
dizekni replied at 26-3-2020 10:46 PM
Menyesal bagi nama kerajaan sepenggal

rupanya tak sampai setengah pun

kera jaan suku penggal ,xsempat asah pedang kepala sudah terlucut ,kerajaan PH sudah tumbang.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
mariss replied at 26-3-2020 11:32 PM
sangat 99x menyesal...
sangat menyesal sbb PN lambat jatuhkan PH...
kan bagus kalau PH tumbang awa ...

dgr cite lhdn nak refund semua income tax last year

apsl la tak humban ph lg awal haha
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Austronesian replied at 26-3-2020 11:38 PM
Buat poll ni kat forum cina mesti keputusan sebaliknya

dah die pkir krjn melayu kan
time ph berkuasa puak due yg untung gile kot... mau tak meroyan
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 11:48 PM | Show all posts
Tuk M dah jadi stock bahan gelak kat opis aku
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 26-3-2020 11:47 PM
dah die pkir krjn melayu kan
time ph berkuasa puak due yg untung gile kot... mau tak meroyan

Katanya melayu gilakan tongkat bantuan tapi sekolah2 depa paling byk dpt bantuan. Swasta pulak tu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Menyesallllllllllllllllll sgt
Orang pandai sgt je yg purrrrcaya janji pakatan hancing.
Buat apa kasi 2k, kalo 30 hinggit sudah memuaskn hati raykat
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 26-3-2020 11:44 PM
Yang menyesal tu yakin ke pee esh nak tunaikan janji nak bagi rm2,000 tu..janji manis dlu pon x tert ...

kelakar.  parti yg beriya2 nak hapuskan elaun kritikal frontliner tiba2 nak bagi rm2000 kpd semua org.  
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
menyesal tak tumbangkan lebih awal...?
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
tobby replied at 27-3-2020 12:02 AM
kelakar.  parti yg beriya2 nak hapuskan elaun kritikal frontliner tiba2 nak bagi rm2000 kpd semua  ...

Orang bangang je kena tipu lebih sekali dengan org yg sama...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
dino replied at 26-3-2020 11:46 PM
dgr cite lhdn nak refund semua income tax last year

apsl la tak humban ph lg awal haha

Bagus lah

masa dapat surat lhdn suruh perakuan sukarela la double checking la

aku dah agak semuanya arahan cina komunis

syukurlah dah tumbang, mimpi ngeri betul bawah depa
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
amyza82 replied at 27-3-2020 12:02 AM
Menyesallllllllllllllllll sgt
Orang pandai sgt je yg purrrrcaya janji pakatan hancing.
Buat  ...

30 inggit, kena isi borang macam nak apply kerja profesor

haha
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Kencing jangan tak kencing ph oiiii...tu je le yg mampu...udah degree pun fake tuler hasilnya
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 26-3-2020 11:15 PM
kejap ckp hutang 1 trillion... kejap ckp negara ada 2 trillion... skang ckp boleh bg 2k. itu one off ...

Nk burukkn PN dia akn kata rm2k setiap bln....

Masa dia pegang dulu yg dpt rm1200 terus tak dpt....
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
dizekni replied at 27-3-2020 12:08 AM
30 inggit, kena isi borang macam nak apply kerja profesor

haha

RM30 tu blh claim lagi tak dizekni
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Menengok kan respon mahathir bila covid mula2 masuk dulu, aku x percaya PH nak bagi.
Janji ni sebab dia bukan lagi government,  tu yang belagak berani.
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 27-3-2020 12:31 AM
RM30 tu blh claim lagi tak dizekni

Entah la

nak tanya guan eng dia dah block ruang komen dalam fb

hati tisu nobita tu rupanya

hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 27-3-2020 04:31 AM
RM30 tu blh claim lagi tak dizekni

Tak boleh dah..
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
nk bg 2k..ada ke duit..dlu elaun doc nurse hbs kena tarik..pelik tgk bakal PM tepi buat kira2 nie..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list