Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7762
View
178
Reply

[Tempatan] Ramai menyesal kerajaan PH tumbang??

[Copy link]

Author: harizs    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-3-2020 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
PH janji akan bagi rm2000 setiap org rakyat Msia klu mrk masih jadi kerajaan.  Rasa menyesal tak PH tumbang weyyy?? PH kata rizab negara ada 2 trilion boleh digunakan weyy.  kami memang percaya janji-janji bulan bintang PH weyy.   hahaha..
Single Polls, Total 334 Users voted
2.40% (8)
97.60% (326)
Your User group have no permission to vote
Screenshot_2020-03-26-22-38-09-544_com.instagram.android.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 26-3-2020 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Menyesal bagi nama kerajaan sepenggal

rupanya tak sampai setengah pun
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 10:47 PM | Show all posts
sekarang bukan masa lah... wak yidin tu sakit2 pun kayuh. aku lebih kesian tapi nak cakap apa nasi dah jadi bubur.

orang cakap bodoh kang marah plak...

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2020 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
dizekni replied at 26-3-2020 10:46 PM
Menyesal bagi nama kerajaan sepenggal

rupanya tak sampai setengah pun

menyesal x dpt tgk lawak bodo mat sabu,  Khalid & Mujahid lagi.   
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
I prefer someone yang try to membuktikan yang dia deserve for the position

Dr orang yang rasa dia deserve everything in this world

Gitchuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 10:51 PM | Show all posts
Aku jadi makin benci kat mahathir pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Janji sampai ke pluto tapi bila dituntut.. Manifesto bukan kitab suci.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Asal bukan dap
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
harizs replied at 26-3-2020 10:48 PM
menyesal x dpt tgk lawak bodo mat sabu,  Khalid & Mujahid lagi.

Yang tu aku bersyukur sangat

tak larat dulu tengok barua zaman moden
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Itu mmg kepakaran mereka..
Tabur janji smp ke alam fantasi..
Bila di alam realiti..diaorg pn ckp, kami pn x sangka..kami ckp je..umpama org berckp smbil tidur..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah biasa mengencing, buat apa pun tetap kuat bau hancingnya...
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 11:15 PM | Show all posts
kejap ckp hutang 1 trillion... kejap ckp negara ada 2 trillion... skang ckp boleh bg 2k. itu one off ke setiap bulan?
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
janji gajah terbang...dah jd pembangkang tetap hancenggggg
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 11:25 PM | Show all posts
asal bukan PH malah bukan DAP............go to hell pakatan harapan
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 11:25 PM | Show all posts
Edited by I.am.PH at 31-3-2020 11:13 AM

Thread berkumpul warga forum yang berjiwa galau bagi menghiburkan hati sesama sendiri.

Kepada fanbase dan silent reader saya, I love each and everyone of you. Saya doakan yang baik-baik buat saudara saudari.





Tak sampai sebulan PN sudah ada menteri kartun, jenuhlah menyokongnya bersilat menepis sindiran netizen!

1. Menteri air suam
2. Menteri Doraemon
3. Menteri angkasawan

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2020 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
I.am.PH replied at 26-3-2020 11:25 PM
Thread berkumpul warga forum yang berjiwa galau bagi menghiburkan hati sesama sendiri.

Kepada fan ...

klu kami masih jadi kerajaan kami akan bagi cash sorang 2000.    hahahaha..   ada lg ke yg percaya janji bulan bintang puak ni?
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 11:32 PM | Show all posts
sangat 99x menyesal...
sangat menyesal sbb PN lambat jatuhkan PH...
kan bagus kalau PH tumbang awal2...
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah Tun M bantu gulingkan kjaan... Syukur sangat2
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat poll ni kat forum cina mesti keputusan sebaliknya
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
edee_91 replied at 26-3-2020 10:51 PM
Aku jadi makin benci kat mahathir pulak.

hrp ko bleh rasa apa aku rasa
kdg2 nak dia buryk je haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list