Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1793
View
76
Reply

[Tempatan] Tiada bazar Ramadan di Negeri Sembilan. Melaka juga ikut jejak langkah yang sama

[Copy link]

Author: lanesra    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-3-2020 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 26-3-2020 07:33 PM
Ya lor
We will remember u forever loh

What to do horr... huhu
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Continue skill menggoreng menumis mengisar membakar mereneh stim menggaul n skill agak agak baking dll.. yehaaaa...diy to the fullest.. ramai anak anak kecil sayang mak ayah instead bibik.. heheh ada hikmah..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 09:57 PM | Show all posts
iols duduk kat seremban 2...iosl redha xde param..walau teringt2 kuih muih dan murtabak singapore dkt param sini..xpe la.. teringt juga dkt pakcik makcik yg biasa berniaga kuih tu..harap ada la duit nak makan...
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Masih ada mood lg nak berbazar ramadan?
Korang sedar tak apa yg berlaku kat negara kita dan dunia skrg ni?
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya nanti walaupun tiada param, tapi akan ada banyak open order untuk delivery COD... Macam sekarang ni kencang bisnes food delivery
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
mmg tak ke param..lebih suke masak sndiri wpn 1 lauk.. sesekali jela mencarik kuih muih tak pun air2 sedap..

cume kesian la pd peniage param..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Lengkong replied at 26-3-2020 08:11 PM
Tak de bantahan hehehh..kita suka koci labu

Makan koci labu yg dibeli di kedai sagu rumbia di Labu sedap lahai. masa ngandung last year makan sampai masuk angin satu badan muntah sampai warded. Org lain makan kuih yg sama sihat walafiat je. Hahahaha kenangan sungguh.

Btw mesti ramai je yg pacak tiang meniaga dan rakyat mesti dah pandai menjarakkan diri masa membeli nnt.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 10:29 PM | Show all posts
Ramadhan bersama   sardin    ....telur masak  kicap   ler tahun ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa semua negeri x akan ada bzr ramadan.
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 06:33 AM | Show all posts
adm7 replied at 26-3-2020 10:08 PM
Masih ada mood lg nak berbazar ramadan?
Korang sedar tak apa yg berlaku kat negara kita dan dunia ...

even the world is ending... laif must go hon
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
tu blom lg hari raya yg kmungkinan bsr kite x dibenarkan balik raya, pasti akan jd hari raya yg akan diingati sampai bile2
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 09:30 AM | Show all posts
Ramadan kali ini ALA KADAR pun ALA KADAR la..
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 09:40 AM | Show all posts
moga  aidifitri tahun neh pun sehari je.Allah nak mengajar manusia supaya kembali ajaran yg sebenar
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok je xde paam..
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 02:52 PM | Show all posts
Ed_Lyn replied at 26-3-2020 10:31 PM
Rasa semua negeri x akan ada bzr ramadan.

Kalau ya, baguslah.. Tak kisah kalau TIADA HARI RAYA (NO RAYA DAY) tahun ini..

Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tak tidur malam fikir pasal benda ni. Tapi aku dah standby plan nak jual online. Sapa nak beli?
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
hayrin86 replied at 27-3-2020 02:52 PM
Kalau ya, baguslah.. Tak kisah kalau TIADA HARI RAYA (NO RAYA DAY) tahun ini..

Betul..  Kalu ada raya faham2 lah.. Mesti akan berkumpul sanak saudara, rakan taulan..  Kita nak elak dari covid ni terus merebak..  
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 04:27 PM | Show all posts
Ed_Lyn replied at 27-3-2020 03:23 PM
Betul..  Kalu ada raya faham2 lah.. Mesti akan berkumpul sanak saudara, rakan taulan..  Kita nak e ...

Lagi bagus kalau tiadakan terus Hari Ibu, Hari Bapa, Hari Pekerja,Hari Guru dan Hari Kekasih serta Hari Wanita Sedunia..

Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
mosti replied at 26-3-2020 07:42 PM
Tahun ni kita kuruss yay..xda bazar ramadhan.

Aik bulan2 lain xde pon bazar ramadan.. x kurus jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus lah xde bazar ramadan.. yg duk niaga kat bazar tu (mostly) duk jual makanan yg entah hape2.. iols dh serik nk ke bazar sbb terkena beli lauk basi..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list