Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1795
View
76
Reply

[Tempatan] Tiada bazar Ramadan di Negeri Sembilan. Melaka juga ikut jejak langkah yang sama

[Copy link]

Author: lanesra       Show all posts   Read mode

Post time 26-3-2020 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
AbukRokok replied at 26-3-2020 07:17 PM
#rinduramadan80s90s

param putrajaya nya nasi lemak tetek sambal kerang...never missed
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahun ni kita kuruss yay..xda bazar ramadhan.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 26-3-2020 07:17 PM
Takda bazar ok lagi, takda terawih tu yang sedib walaupun boleh buat kat rumah..feel tam sama

Buat kat rumah je..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tolong laki aku niaga bazar ramadhan, kitorang suka-suka je niaga. Jual makanan time ramadhan je pun.  Masa sekarang ni aku lebih suka ditiadakan sebab takutlah wabak tengah trending sekarang.

Aku ada hypertension, memang seram dengar. Aku kuar rumah hanya 2 kali sepanjang pkp ni,  appointment clinic and beli sayur.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Haku ok je cuma kalo g param pun Cari air mangga je..dap dap oooii
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Belajar la masak murtabak.. biasa pegi param beli murtabak je..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 07:52 PM | Show all posts
makneng replied at 26-3-2020 06:42 PM
Oklah kan.. Bukan sedap mana pun lauk pauk or kueh mueh kat param tu - teringat kuah laksa mcm air h ...

makneng masa kuih apa tahun ni?
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa aku happy xde bazaar ramadhan
Ke kena sedih sama

.......
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
kena belajar buah kuih melayu sendiri lah gini..segala tepung kena kenal
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 26-3-2020 07:52 PM
makneng masa kuih apa tahun ni?

Mak nak buat koci labu.. Ada bantahan?
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
eh sedar ii dh Raya..vibe param punya penangan
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok je tak de bazar..risau lah bersesak2


Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
makneng replied at 26-3-2020 08:01 PM
Mak nak buat koci labu.. Ada bantahan?

Tak de bantahan hehehh..kita suka koci labu



Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 08:19 PM | Show all posts
makneng replied at 26-3-2020 08:01 PM
Mak nak buat koci labu.. Ada bantahan?

saya buat kuih apam polkadot inti bubble tea
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 26-3-2020 08:19 PM
saya buat kuih apam polkadot inti bubble tea

high chance food poisoning
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Hrp negeri lain contohi n9.

I ok je xde bazar.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 26-3-2020 08:19 PM
saya buat kuih apam polkadot inti bubble tea

Wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ini bukan kaleng2
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Lengkong replied at 26-3-2020 08:11 PM
Tak de bantahan hehehh..kita suka koci labu

Yihhhhhhh.. Terasa kat tekak tambah pulak dgn dadih yg putih2 drpd santan tu..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasa suka beli pecal kat bazar. Nampak nye tahun ni kena lah celur sayur sendiri,beli kuah kacang segera online.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 09:47 PM | Show all posts
clerics replied at 26-3-2020 07:37 PM
tekaan kau always spot on tak pernah meleset, just like sarah812, si panic buyer itu kan?

ni mesia dum ke?
ko mcm obses dgn sarah...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list