Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
554
View
9
Reply

[Tempatan] COVID-19. Kes baharu 235. Tabligh - 60. Baki 175 kluster mana?

[Copy link]

Author: R2D2       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-3-2020 06:18 PM | Show all posts |Read mode
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemungkinan besar cluster tabligh gak. cuma xtahu dari source mana n generasi mana.

Nanti jumpa ar tu..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak boleh tu kita mesti salahkan tabligh juga.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 07:01 PM | Show all posts
Kenduri kawin dan yang baru balik dari luar negara
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 07:11 PM | Show all posts
ini tak lain hanya nak mnyalahkan jemaah tabligh sahaja... balance 175 x tahu dari kluster mana bangang yang amat... takkan la ko xleh tanya history keluar negara ke... kontak dgn org balik dari luar negara ke?

Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Virus dah berada dlm society jadi nak trace btl punca dari kluster mana makin susah.

Entah yg selain dr kluster tabligh tue dah berada dlm generasi ke 5 @ 6.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua salah tabligh...
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari kluster tabligh jugek la tu. senang cite tabligh jangkit pd kluster tabligh, kluster tabligh jangkit pd org lain. patient 136 tu apa cita ? Mampus dah ? Dgar cite meroyan kt spital nak discharge siap blame gomen bg dia balik Malaysia.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg kenduri kawin kat bangi tu pun asalnya sbb peserta tabligh jugak, kan? Sedara pengantin..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu ada kluster bantuan kemanusiaan... senyap je skang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list