Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
894
View
15
Reply

Padan muka kena marah. nasib baik ada polis.

[Copy link]

Author: gigahertz       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-3-2020 06:10 PM | Show all posts |Read mode


mesti dalam hati u oulls semua kata padan muka kat apek tu kan kan ?
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa tu.....

Ada satu keta lagi blh lepas lalu.....
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Apek tu nk pegi kebun ke?....
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa cer ni...tt boh video sekerat peh tu biaq org berteka teki
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Haduii.. Jgn uncle tu terkencing dlm seluar sbb kena jerkah sudahlah..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 26-3-2020 06:38 PM
Kenapa tu.....

Ada satu keta lagi blh lepas lalu.....

Roadblock kt blkg da check dulu kot tu dpt lepas
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Betulla abg askar tu ckp.... Ingat kami nak duduk sini ker??? Kami pun tak mau!!!!!
Perangai depa x dgr ckp.ni.menyusahkan betulla. Rotan mcm kerajaan yindia lagiiii bagus
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 06:59 PM | Show all posts
Nasib ada abam polis kalau tak mesti lagi teruk kena tengking dari tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Awat x saman xpun suruh guling2 hehe
Second mco skrg ni kerajaan kata akan lebih strict
Harap btul lah
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Syabsa abang tentera ni dlm memikul tugas yg di amanahkan
Anggota mcm ni selayaknya di tugaskan di kawasan2 yg ada ramai BAGHAL2 yg di degil especially di kawasam elit  nun
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Uiishhhh
Abam2 polis tu macam serba salah pulak nak biarkan apek tu dgn abam2 solja

Bagus abam solja
Patut biar solja ja jaga kat tempat2 org degil2 ni
Memang solja suara kuat x pecah
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Polis sebenarnya memang berhemah dan lemah lembut. Walaupun kekadang buat kerja tu tersasul luar etika ajak kawin ke ramas jari bagai masa bertugas. Kecuali waktu genting mmg polis banyak bagi muka

Askar memang turun untuk bagi cash



Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Xsakit tekak ke bang ... kuat menjerit...
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 09:51 PM | Show all posts
patut la pm soh askar2 turun membantu... degil2 rakyat msia ni.. abg2 polis tu pon, tersenyap x cakap ape
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
once askar turun, its a nightmare to kepala batu..

wakakakakakakakaakakaka

nasib kau la labu

dgn polis korang blh main2, dgn askar kau yg kena main nti...


to be honest,aku lg kecut perut tgk askar roadblock dr polis sb diorang pegang senapang.. hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 26-3-2020 08:04 PM
Polis sebenarnya memang berhemah dan lemah lembut. Walaupun kekadang buat kerja tu tersasul luar eti ...

Gelak i baca komen u
Polis kadang buat kerja tersasul - hmmm okay
Ajak kawin?! Ramas jari masa bertugas!!! Hahahhaha terburai gelak aku
Baru aku boleh sync dgn yg tersasul tadi
Lawak

Tapi memang betul
Bila I  tgok askar ngan polis buat kerja
Baru I perasaan  polis lebih berhemah dan lemah lembut macam u cakap
Rasanya kalau askar yg handle tanpa polis
Mau gedebak gedebuk kena balun species2 degil ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list