Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
2147
View
42
Reply

[Tempatan] Degil? PKP Fasa Kedua Bakal Jadi TERSANGAT KETAT

[Copy link]

Author: Lagubestbest    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-3-2020 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
panic shopping kluster part 2 in the making.. bahalol punya kerajaan semburit
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 11:11 PM | Show all posts
apa cerita simpnag renggam ni
61 orang dari sini
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 11:13 PM | Show all posts
semalam kan hangat kisah sekampung serbu jenazah kat sulawesi, 1 kampung suspek covid19
hari ni simpang renggam dalam sejarah
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus. Kalau tak sampai bila tak selesai covid19 nih. Masing2 tunaikan tanggungjwab demi kesejahteraan malaysia. Jangan degil kalau nak jadi warganegara malaysia.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
clerics replied at 26-3-2020 06:31 PM
please dont talk nonsense..

@bipolarjourney and @sarah812 dah stock up ration sampai raya haji  ...

Ni nick baru manak ka stingray...
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus...iols sokong
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
ang_bess replied at 26-3-2020 11:02 PM
Dari hari ahad hari tu kate nyer nak ketat2. Srupe tu jah. Alih2 yg betul2 duduk rumah & frontliner  ...

Setuju sgt...
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
I perasan ramai remaja merayau tadi masa i nak gi farmasi...

Naik moto kesana ke mari siap membonceng kawan.... ada yg tak pakai mask jadi i nampak la muka siap bersolek bergincu merah...

Adakah mereka fikir remaja kebal virus ni atau mereka rasa ok je jalan2 naik motor... bukannya turun dari motor gi melepak pun.... gitu ke mereka pikir?


Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodohnya yang fitnah aku simpan stok sampai raya haji. Rumah aku mana ada peti bah lol . Aku duduk sorang diri, apa ko pikir aku bela saka ke nak beli stock ghoper itu.

Sorry sebab mungkin ko tak ada duit jadi sebab itu ko bitter pada orang beli stock ikut mereka mampu. Semoga Allah murahkan rezeki ko. Ameen
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 01:54 AM From the mobile phone | Show all posts
scorpionkiki replied at 26-3-2020 11:23 PM
Ni nick baru manak ka stingray...

come again?
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 01:58 AM | Show all posts
Tak perlu ketat. Kes sekarang semua punca masa sebelum pkp. Total lock don hanya utk red area shj
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 02:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Sokay, yg penting dpt beli groceries
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 03:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Simpang renggam famous lagi yeahhh

Acik simpang renggam mesti bangga kannn
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 03:49 AM | Show all posts
wow kawasan simpang renggam ke dalam TV1 newstrip tu cakap , ni betul ke?
wow.
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 03:50 AM | Show all posts
nuril86 replied at 26-3-2020 11:02 PM
simpang renggam dh start lockdown...

oh betullah ni...

Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 03:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Bunga2 nak start panic buying lettew. Tu je lah yg kabinet semburit air suam yg mampu buat
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 03:56 AM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 26-3-2020 06:29 PM
Tulah.....

Pelik lah dorang ni....suka sgt nk kuar selalu buat pe....akak dah buat stok utk sam ...

yg jimat2 sure ade budget...
yg spend duit utk makanan viral haa padan muka.. suh jimat mkn lagi sakai terbaru air dalgona viral tu.. haaa rasakan gigit jari tgk org lain ade budget soping
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 04:10 AM From the mobile phone | Show all posts
poyo jer yg skit2 nk psycho panic buying... bangsa dapig terserlah yg panic.. tah2 yg condemn tu lagi panic borong satu mall.. tisu borong satu troli cuci tgn bontot xcuci.. org lain cool2 jer beli stock seminggu
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
bagi orang tempatan yang tau jalan dalam dorang boleh skip roadblock..
meols nak g keje semalam nampak satu myvi yang sepatut nya queue belakang iols tetiba uturn ikut jalan lain..sampai masuk jalan besar jumpa balik myvi ni..ehh, pandai dia cari jalan ye..meols sampai hari ni duk pikir dia pusing jalan mana
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Jiddin replied at 26-3-2020 04:42 PM
Bab beli barang tu if nk hadkan masa nanti jd ramai pula....aisey

yg gi kedai Naik motor/ kereta blh divide by 2. Hari ni plet nombor genap. esok plet no ganjil. contoh je ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list