Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7300
View
201
Reply

[Tempatan] Para Asatizah Mengecam Ustaz Ebit Kerana Keluar Beti Bantuan Semasa PKP

[Copy link]

Author: Jiddin    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-3-2020 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
zuri154 replied at 26-3-2020 06:32 PM
sape binik no 2 ustaz bidadara tu? kalau kuar kt goshop, mesti le sejenis retis atau sejenis seleb ...

Meh aku tolong jawabkan
2nd wife dia MUA Awin Seindah Wajah and together they found the brand Leanen yg jual jubah, telekung, kurti, tudung, ntah apa lagi kat goshop tu
Kenal dan bercinta masa ustaz jadi naqib usrah fitrah lama dulu
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak macam lebih kepada jeles...
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 26-3-2020 05:24 PM
si salima tu kawen dgn ustaz terus jd Ustazah ke
Klu ebit liew dah dpt kebenaran dan ikut  ...

Bak posting Yattsejadah,titik hitam dlm hati byk kan tandanya suka tgk porn..hihihi~

So,relatable laa tu..kekeke~
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 26-3-2020 10:49 PM
Thanksss..tp knp sy nk post gambar tak boleh besarkan?problem laa dgn porem skrg ni..adakah y terp ...

Kena edit baru wujud insert
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 26-3-2020 06:06 PM
Ya Allah
Other fam member semua caner demam jugak ke apa
Kalo pi hosp pun most likely dor ...

Yep..even 1month pun ada jgk..dia xmcm kt china,terus dpt..kt sini ambil masa jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 26-3-2020 03:56 PM
Aku tolong repost sebab tak nampak.

Eleh...takyah sangka buruk konon
Ayat kau dah buat orang sangka buruk..
Dari ayat..terserlah pula perangai kau yang sebenarnya banhsat sangat disebalik tudung...
Hanat btol...iols.is tak sangka.orang pi usrah 80 kali buat ayat mcm.ni..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 26-3-2020 06:59 PM
Kena edit baru wujud insert

Dah..sbb sblm ni ok je sy post pic besar2..lps je porem tukar icon tu,terus xleh..tekan byk kali pun sama
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
jasmeen replied at 26-3-2020 04:39 PM
bidadara????? hmmmmm

Uols rasa sapa bidadari nak.pilih dia ni?
Kalau ada yang hensem.mcm.tom cruise..baik amek tom...eye candy..
Kan..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
IMO kalau ustaz Ebit bank in ke tabung covid 19 lain pun sama jugak... ORANG jugak yang kena agihkan... kalau bukan ORANG yang agihkan nak guna ROBOT ke... pasal ustaz Ebit nak agihkan donation pun ada yang hasad... aiyoooo...

Musim covid 19 ni kurangkanlah hasad dengki tu... iols suka je tengok orang hulurkan bantuan... semoga yang derma dimurahkan rezeki...  
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 26-3-2020 11:02 PM
Eleh...takyah sangka buruk konon
Ayat kau dah buat orang sangka buruk..
Dari ayat..terserlah pul ...

Hahaha.. Biasala.. Bila rasa diri penduduk syurga.. Mcm tu la..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 26-3-2020 11:02 PM
Dah..sbb sblm ni ok je sy post pic besar2..lps je porem tukar icon tu,terus xleh..tekan byk kali p ...

Sama.. Hari tu x boleh post langsung gambar.. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 26-3-2020 05:58 PM
Iols last kuar umah 14hb pastu blk umah 15hb sejak tu tak kuar kemana2 lagi dah berakar umbi dah n ...

Kaka doakan suchi cuma demam biasa. ...ada sakit tekak ke.....bernafas ok ke?...
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 26-3-2020 05:58 PM
Iols last kuar umah 14hb pastu blk umah 15hb sejak tu tak kuar kemana2 lagi dah berakar umbi dah n ...


Harap suchi demam biasa je dan cepat sembuh..cubalah makan habbatussauda


Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak mampu jd frontliners. Cuma menyumbang sikit sana sini. Termasuk ustaz ebit. Dia bukan je hntar hospital. Jugak hntar kepada yang tak berkemampuan.

Pm pun minta ngo dan org yg mmpu beri bantuan. Apa lah laki awin seindah wajah dan salimah siti hajar ni.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
salima ni kplaa dia je btul..  wpun dah nmpak sisi dia salah..  beliau akan tetap berhujah..  nak bg dia btul..  kpla batu.  btula netijen ckap..  ajet2 ahli sorgaa
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
awanearisu replied at 26-3-2020 06:27 PM
Dah banyak jual di aplikasi urusniaga atas talian seperti Shopee dan Lazada.
Sekotak harganya ant ...

Ada jgk survey tapi mcm was2 takut scam. Nak urgent pon ye. Thanks anyway.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Lengkong replied at 26-3-2020 07:23 PM
Harap suchi demam biasa je dan cepat sembuh..cubalah makan habbatussauda

Mana nak dapat habbatussauda tu sis?  
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Hoi salima, ko setiap post org ko nk mnyibuk. Sok suci.....nmpk sgt korang ni dengki dgn ust ebit kn.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 26-3-2020 03:54 PM
Salima habibie tu sapa
Yang kaki MLM dok tipu org juai gelang ac tu ka

Acik....pnyondol jugak itu hehe
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
pttla lain..rse mcm penah komen tp lain thread..

pas iols bce ustaz ebit dh dptkan kebenaran dr pihak yg sepatutnye..memule iols x agree jugak ustaz ebit pi jenjalan merata..so kire ok la kan die agih dari derma org ramai

kang tak tnjuk, tak nmpk mane duit tu pegi mcm tabung harapan negara

iols pcaye dgn kehadiran ustaz ebit jmpe frontliners yg tgh stress skrg ni sedikit sebyk melegakan sikit beban yg dorg tgh alami..moge frontliners kite kuat mental fizikal.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list