Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7057
View
201
Reply

[Tempatan] Para Asatizah Mengecam Ustaz Ebit Kerana Keluar Beti Bantuan Semasa PKP

[Copy link]

Author: Jiddin    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-3-2020 04:44 PM | Show all posts
meow_tompok replied at 26-3-2020 03:37 PM
ustaz ebit ada tabung bantuan. elok juga dia rakam jdi org nampak dia buat apa dgn duit tu. ada irin ...

ni yg sebenarnya matlamat ustaz ebit liew, bantuan banyak sampai jd perlu di agihkan. tak macam mereka  tak famous tak de bantuan sampai





Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
ustaz ebit liew dulu mase dakwah kat pondan, die pelok pondan2 tu pdhal pondan semue bertetek tubuh mcm sajat belake, xtaula ustaz ebit liew tu syok terangsang ke, pondan2 xlps kan peluang peluk gomol la jugak jantan straight
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:47 PM | Show all posts
time ustaz2 kahwin cerai time bini ngandung time  buat hal macam2 takde kecam . double standard ke?

#MalaysianSupportUstazEbitLiew
#MuallafBersatu
#IslamBukanMilikMelayuSahaja

yang kecam ustaz ebit liew tu dah islamkan brape orang?
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:48 PM | Show all posts
Ustaz melayu, mana boleh tengok ustaz cina bangsa melayu sanjung.... hahahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Asatizah tu pebenda pulak
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by famri7 at 26-3-2020 08:52 AM

Get those coins cysssssttt. Kalau tak mcm mana nk hidup. Heshe konten creator kan.Nk ceramah xboleh, tiada pondan baru dia nk mencapup, tiada artis bercerai..lyfe muz go on cystttt
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:52 PM | Show all posts
ko nak menderma sila menderma ke tabung covid... mudah kan?
yg boleh keluar hanya sektor2 penting
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
AbukRokok replied at 26-3-2020 08:52 AM
ko nak menderma sila menderma ke tabung covid... mudah kan?
yg boleh keluar hanya sektor2 penting

Orang tak nampak cysttt..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 05:02 PM | Show all posts
bila sorg start buat.. ko tgk esok2 ada yg mengikut

segala sumbangan boleh salurkan ke pihak2 berkenaan kot

ntahlah aku pun x faham
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2020 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Adeakukesah11 replied at 26-3-2020 04:50 PM
Asatizah tu pebenda pulak

Kata nama majmuk atau plural form utk ustaz rasanya...
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 05:05 PM | Show all posts
hati yang sebusuk busuknya... aku pelik kenapa deorang tak puas hati sangat? bukan ke ustaz tu siap mintak kebenaran pihak berkuasa dulu sebelum nak bagi bantuan. siap di iringi polis kan?

dan dia pun pakai mask dan sarung tangan semua. busuk hati sungguh.

Waktu ni la orang perlukan bantuan.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Adeakukesah11 replied at 26-3-2020 04:50 PM
Asatizah tu pebenda pulak

Tu lah...aku pun pelik...term baru ke ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 26-3-2020 03:45 PM
Ustaz mana yg suka mencapub kat goshop ni?
Iols demam takleh nk berfikir sapa.

Moga cepat sihat sis... Aminnnn
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
si salima tu kawen dgn ustaz terus jd Ustazah ke
Klu ebit liew dah dpt kebenaran dan ikut sop, xde masaalah di situ dan yg dengkis hati ni gie bykkan beristighfar supaya byk titik hitam dlm hati terhapus
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Buang je la gelaran ustaz tu kalau hati pun busuk.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku perasan gak dok bgaduh hal ni..buat maluu islam je..biar jela ust ebit tu bg derma..bwh tu mmg ada nm ngo dia.duit org ramai la..kang kd mcm sohai xtau kemana pergi dana derma org persoal plk...

Ust sharizan mmg kn muhasabah..dr ust tunjuk dok melancong oversea eksyen dlt netizen tu bertiang2 lg baik ust ebit ni.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedih bile tgok agamawan bergaduh mcm ni. Time2 musibah ni, patot nye, sume org bersatu.

Kalo x dpt nk sumbang dlm perubatan, at least, dgn menderma n tlg front liner dh ckup. Bkn dgn mengutuk org yg menderma.

Hati hitam
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
jasmeen replied at 26-3-2020 03:39 PM
bidadara????? hmmmmm

More like babidara kan???
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 26-3-2020 04:04 PM
Ayoooooo chuols dah pi peksa belom
Kuarantin diri plis

Iols last kuar umah 14hb pastu blk umah 15hb sejak tu tak kuar kemana2 lagi dah berakar umbi dah ni tau kat umah ni.
Mmg xde jumpa sesapa dah.

Demam tak panas sgt dlm 37.5 tp dah berpeluh lepas telah panadol soluble td.
Tetiba pg td bersin2 berair idung pastu badan rasa sakit sengal sendi mcm org demam urat tu.
Kenapa ye igt sbb terlalu letih ke apa.
Padahal 2 minggu lepas iols dah kena demam selesema adoi jenuh la 2 kali sebulan demam.
Serba salah nk g klinik paranoid takut byk virus.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Apela salahnye tanye ustad ebit tu... Awak pun dlm lingkungan pendakwah juga takkan xtau nk contact.. Seriusly mmg terserlah penyakit hati org2 yg dinyatakan di atas
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list