Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7062
View
201
Reply

[Tempatan] Para Asatizah Mengecam Ustaz Ebit Kerana Keluar Beti Bantuan Semasa PKP

[Copy link]

Author: Jiddin    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-3-2020 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
cubajaya replied at 26-3-2020 04:18 PM
Ustaz Shahrizan ni lah husband salima tu

Bukan.
Suami Salima ustaz Syed Abd kadir
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2020 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Screenshot_2020-03-26-16-21-46-860_com.facebook.katana.png
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:26 PM | Show all posts
Jiddin replied at 26-3-2020 04:21 PM
Bukan cubajaya. Suami Salima ada leluhur Arab. Ustaz yg ini leluhur lain tapi perasan bidadara

...

ohh silap ya....minta maaf semua..baiklah saya akan cuba lagi sampai berjaya


Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Ustaz, ustazah pun suka jealous dengan orang ye. Bukan nak membantu dan nasihat ustaz ebit tu diam2. Boleh je nak pastikan ustaz ebit tu ikut sop atau tidak dengan bertanya dengan ustaz ebit sendiri atau hubungi pihak berkuasa. Tahu mencerca je ustaz dan ustazah lain. Bitter much.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Isteri ke 2 itu mmg bongkak ya. Dia je blh nasihat org. Dia je rasa dia pndai semua.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Jiddin replied at 26-3-2020 04:24 PM

Nama je ustaz. Perangai macam apa.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Jiddin replied at 26-3-2020 03:16 PM
Salima Habibi pun tumpang semangkuk.

Salima dengan laki dia tu mmg dah lama bitter dgn ust ebiet.  Sblm ni pun laki dia dok perli ustz ebiet psl buat program nangis2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2020 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
cubajaya replied at 26-3-2020 04:26 PM
ohh silap ya....minta maaf semua..baiklah saya akan cuba lagi sampai berjaya

Haha ...comel ja reply. Dah tak payah cuba lagi. Ustaz terlibat tu hat dlm gambar di atas dlm gym tu.

Salima pula tumpang sekali komen tak puas hati dgn ustaz Ebit.

Suami Salima tidak terlibat secara langsung setakat ini. Mungkin beliau terlibat di sebalik tabir menasihati isterinnya di rumah sahaja...
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Jiddin replied at 26-3-2020 04:24 PM

Cam hamlau
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Cb uols tgk cara bini ke 2 menulis.. jgn ada org bg nasihat dia akn justify yg cara dia tu terbaik siap perli lg. Xde rupa org alim pon. Sejenis ckp xnk klh
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Cekla replied at 26-3-2020 04:28 PM
Salima dengan laki dia tu mmg dah lama bitter dgn ust ebiet.  Sblm ni pun laki dia dok perli ustz  ...

Sebab si syed n salima sendu xde job tu yg jeles ngan ustaz ebit..slalu gak nmpak hadl penonggeng agama n betina birah ni attack ustad ebit
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2020 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Cekla replied at 26-3-2020 04:28 PM
Salima dengan laki dia tu mmg dah lama bitter dgn ust ebiet.  Sblm ni pun laki dia dok perli ustz  ...

Kisahnya.....iouls tatau pulak. Kiranya ini reaksi dari perasaan tak puas hati yg dh lama la ya....

Well.....
Masa ustaz suami Salima ni mula2 masuk TV9 sekitar 2011, iouls tertarik benar. Sopan kata-katanya. Penuh senyuman. Tak tersangka beliau boleh ada perasan tak puas hati pada asatizah lain.

Bidang agama ni sebenarnya spt politik kerja yang lain juga rupanya....haih....walaupun mereka bukan maksum namun Kita rasa kecewa juga bila role model harapan kita rupanya tak ubah spt kita jua......

Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Jiddin replied at 26-3-2020 04:24 PM

Euwwwwwwwww
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Cekla replied at 26-3-2020 04:28 PM
Salima dengan laki dia tu mmg dah lama bitter dgn ust ebiet.  Sblm ni pun laki dia dok perli ustz  ...

Ohhh... soru depa miss ke sebab Ustaz Ebit Lew ni? Byk invitations kena sailang? Ke mmg busuk hati? Huu
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Naper ustaz2 zaman la suka2 letak Al, At, As mcm nama2 Arab. Ada leluhur Arab ke?

Ustaz Ebit ni ada kebenaran tak nak datang? Ada amik precaution tak? Ada ganggu org buat kerja tak? Kalo takde, apa ada hal. Kenapa dikecam? Korang busuk hati eh?

Tapi, kalo dgn kehadiran Ustaz Ebit, ada mendatangkan gangguan contoh, org berpusu2 bergambar sebelah dia, berebut nak otograf, jadi perkumpulan beramai-ramai, bolehla dikecam.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada je asatizah akhlak ke laut.

Aku pun personally ada je berurusan dan berjumpa asatizah yg mulut hamsuang dan bajet bagus dalam kuliah dan ceramah.

Bila real live takde la mulia mana akhlak.

Tapi tak semua.

Less 1% je tapi musuh Islam akan portray macam semua ustaz itu lobai dungu dan jahat.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:37 PM | Show all posts

Time office Ustaz Ebit kena rompak tak ada nampak pun ustaz  ni bagi sokongan atau takziah ataupun menderma. Time Ustaz Ebit buat baik terus ramai yg berhati kelam.

Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Jiddin replied at 26-3-2020 04:24 PM

bidadara????? hmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Salimah ni sape je..?bekas budak af yg brtudung,sendu dan main usrah pastu kwen gn ostat jd seken wife..bkn ostajah ke ape ke
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Nurul8001 replied at 26-3-2020 04:35 PM
Naper ustaz2 zaman la suka2 letak Al, At, As mcm nama2 Arab. Ada leluhur Arab ke?

Ustaz Ebit ni a ...

I tidak la memuja ustaz ebiet..
Tapi i cannot brain bila orang2 so called "baik dan beragama" dan claim org serba baik ni ada penyakit busuk hati. Husnuzon je la org buat baik..lgpun berisiko kot nak jumpa org tp dia sedia berkorban.
Isu usung kamera tu kita lihat dr sudut yg positif je la.. Lgpun ust ebiet tidaklah seover tok alip yg giler likes and glamour
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list