Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
7299
View
201
Reply

[Tempatan] Para Asatizah Mengecam Ustaz Ebit Kerana Keluar Beti Bantuan Semasa PKP

[Copy link]

Author: Jiddin    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-3-2020 03:51 PM | Show all posts
ok je..lagipun dia gi hantar je..bukan lepak situ...mcm adik2 food panda bagai la dok hantar mknan walau dpt byrn..ni free je hasil sumbangan..apa la yg dengki sgt tu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan replied at 26-3-2020 03:32 PM
Salima tu poyo. Perasan ahli syurga. Semua nk dikecamnya. Jaga je laki hang tu elok2 kang dia tambah ...

Salima habibie tu sapa
Yang kaki MLM dok tipu org juai gelang ac tu ka
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
meow_tompok replied at 26-3-2020 03:37 PM
ustaz ebit ada tabung bantuan. elok juga dia rakam jdi org nampak dia buat apa dgn duit tu. ada irin ...

This I second. Sebab dia menderma tu pun hasil derma org lain. Maka kena la dia document every effort. Nnti org bleh accuse dia songlap pulak duit2 derma tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Jiddin replied at 26-3-2020 07:16 PM
Salima Habibi pun tumpang semangkuk.


Aku tolong repost sebab tak nampak.

37_600_1000.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 03:57 PM | Show all posts
ustaz ebit tu salurkan sumbangan atas amanah orang2 yg menderma....kalau dia tak tunjuk/share barang2 sumbangan tu, nanti org yg sumbangkan duit tu tertanya2 pulak ke mana pergi nya duit2 yg diorg derma tu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Inilah dia perangai2 set2 yg hanya bertanggungjawab menabur fitnah pd penganut agama Islam tu sendiri. Tak bleh ke sokong effort yg elok? Apa pun tak bleh
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 26-3-2020 03:54 PM
Salima habibie tu sapa
Yang kaki MLM dok tipu org juai gelang ac tu ka

Salima af brapa tah. Yg jd binik no 2 ustat syed. Madu nya dok singkapur sanun.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 26-3-2020 03:45 PM
Ustaz mana yg suka mencapub kat goshop ni?
Iols demam takleh nk berfikir sapa.

Ayoooooo chuols dah pi peksa belom
Kuarantin diri plis
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh tak tolong komen kan kat IG ustaz shah ni.. Lagu zizi kirana tu.
Hati hitam.. Hehhege..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka komen nazirudin tu..
Nama je ustaz..tapi busuk hati..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Terserlah hati busuk masing2
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Jiddin replied at 26-3-2020 03:30 PM
Kalau korang perasan, dalam sehari dua ni memang kerap lintas medsos ustaz Ebit ke hospital sampaika ...

Busyukkkknya hati, busuk perangai... Ini bukan ustaz soleh tapi toleh
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
mel18 replied at 26-3-2020 03:39 PM
Diq kawen ngn sape eh. Ustaz2 jugakkan.

Iye... Kabarnya sheols pencaras jua
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2020 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 26-3-2020 03:56 PM
Aku tolong repost sebab tak nampak.

Terima kasih sarah82
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:18 PM From the mobile phone | Show all posts
QIsmail replied at 26-3-2020 03:58 PM
Inilah dia perangai2 set2 yg hanya bertanggungjawab menabur fitnah pd penganut agama Islam tu sendir ...

Species depa ni la yg akhirnya menyebabkan Islam tu di pandang hina. Bawak nama agama untuk keuntungan dan kepentingan diri. Dasar penunggang
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:18 PM | Show all posts
Edited by cubajaya at 26-3-2020 04:27 PM

sorry silap info
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
cubajaya replied at 26-3-2020 04:18 PM
Ustaz Shahrizan ni lah husband salima tu

Patutleee.. Lakik binik sama jaa perangai nya.. Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Jiddin replied at 26-3-2020 08:16 PM
Terima kasih sarah82

No problem.. Aku nak komen sattt.

Hat dok mengaku para agamawan ni pernah tak check diri tu sendiri.. Perangai para agamawan mcm ni ka? Serupa kongsi kuasa dgn Allah swt pulak tau ikhlas atau menunjuk amal kebaikan seseorg hambaNYA.. Angpa ni sedar tak diri angpa tu hamba seraya di sisi Allah swt?..

Patutnya sama2 bagi sokong minta para pengikut yg bercambat kat medsoc angpa tu bagi sumbangan pada tabung ustaz Ebit bukannya ajak pengikut maki hamun.. Kalau angpa semua yg perasan agamawan kejadahnya ni,ang takkan meroyan sebab Ustaz Ebit boh video dia bg sumbangan kat para yg memerlukan..

Check la hati tu..aku ni yg sah2 hati hitam dan penghuni neraka pun tau bersangka baik dgn ustaz Ebit ni..

Done mengata para so called agamawan celup
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2020 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
cubajaya replied at 26-3-2020 04:18 PM
Ustaz Shahrizan ni lah husband salima tu

Bukan cubajaya. Suami Salima ada leluhur Arab. Ustaz yg ini leluhur lain tapi perasan bidadara

Cuba lagi sampai berjaya ya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2020 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Ustaz-ustaz zaman now....
Screenshot_2020-03-26-16-21-46-860_com.facebook.katana.png
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list