Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
351
View
7
Reply

[Gambar] [MEN VS WOMEN]

[Copy link]

Author: Laracrop    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-3-2020 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Gambarajah menunjukkan corak lelaki dan perempuan pergi berbelanja. Untuk mengelakkan perkara ini terjadi, kerajaan memutuskan hanya membenarkan ketua keluarga sahaja yg keluar.
qkrDbSTDwmw.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
i dont shop like that. buang masa. kalau nak beli apa apa dah set nak beli apa kt mana target kedai dan bajet. terus cekup dan byr belah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2020 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 26-3-2020 03:15 PM
i dont shop like that. buang masa. kalau nak beli apa apa dah set nak beli apa kt mana target kedai  ...

Sis sama ngan lara.. Lara tahu.. Lara nak beli apa.. Ambil dan balik..tapi, mind set org, ppuan mmg suka berbelanja
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 03:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Laracrop replied at 26-3-2020 03:24 PM
Sis sama ngan lara.. Lara tahu.. Lara nak beli apa.. Ambil dan balik..tapi, mind set org, ppuan mm ...

itula..dh lama baca pasal ni. yg sebenarnya lelaki lagi byk songeh bila soping..masuk satu kedai ke satu kedai beli tak juga.. mcm ex dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak x adalah lalu setiap lorong dlm pasaraya tu...pergi tuju2 je..cth nak beli beras,semasa lalu ke tmpt beras ada minyak masak yg biasa kita guna ada offer,akak akan singgah...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2020 12:48 AM | Show all posts
rospinki replied at 26-3-2020 03:15 PM
i dont shop like that. buang masa. kalau nak beli apa apa dah set nak beli apa kt mana target kedai  ...

Sama laa.. Aku pun masuk mall je memang tunnel vision.. Terus focus pada barang yang nak dicari..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 10:52 PM From the mobile phone | Show all posts
minah_selekeh replied at 1-4-2020 12:48 AM
Sama laa.. Aku pun masuk mall je memang tunnel vision.. Terus focus pada barang yang nak dicari..
...

Ala2 hawkeye


Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2020 11:06 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list