CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: Lagubestbest

[Tempatan] Polis India Rotan, Lempang, Caci Pesalah Lockdown Covid-19

  [Copy link]
Post time 26-3-2020 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betul x.nak bagi orang keluar suka2,memang tibai jer ubat nyer. Diplomasi dan nasihat dah x jalan. Bila 10 orang dah kena tibai,keluar facebook kompom yg lain mikir nk keluar suke hati. Ni stakat tahan pastu tanya nak pi mane, gi lepaskan jangan harap beruk2 mak yeh ni paham. Dorang ade beribu alasan nk keluar. Sbijik la macam orang itali. Polis kene letak signboard x boleh lalu kecuali kes2 kritikal. Kalau beterusan macam ni in the end,pkp ni memang xder guna. Xder makna..yg merana kite2 yg betul2 stay at home
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-3-2020 10:13 PM | Show all posts
berani betul derang main2 ngan polis india,
tak tau ke polis india ni boleh elak peluru sambil makan pisang..deyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
binipopeye replied at 26-3-2020 09:49 PM
aritu tentera tangkap ade sorang degil merayap larikan diri... tau laa cara tentera kasar skit...  ...

As org y bencikn manusia degil ni,ai akan kecam those y kecam tentera tuh..mmg tugas dia kot..pdn muka lah sapa y kena tgkap..bodoh tak boleh nak diajar
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 11:03 PM | Show all posts
ok cara china lain sikit bila iols gugel..

Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Polis kat sini kalau boleh buat mcm kat india dah lama dorg buat. Cuma polis ni diajar utk control emosi masa berhadapan dgn pesalah. Kalau dorg balun mcm ni. Kejap je dah kene panggil
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 12:39 AM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 26-3-2020 12:00 PM
akak ok je kalau polis rotan anak2 muda yang xfaham bahasa tiada urusan rasmi. org tua tu kena tim ...

Orang tua  xketahwan agama lantik AG kafeer laknatullah ,habisss di lepaskan penjenayah yang kaka boyot cili panda sebutkan ituuuuuuuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
uiiii sakitnya kna libas. bg kita kt sni mkes me wonder phak bwajib nk amik pndekatan tegas yg efektif cara mcm mna lg utk yg msih bdegil.

kpala ni dok fkir kesian sgt2 kt yg btul2 ikut duk rumah pastu asl mmg dr org ssah. nk cri ssuap nsi kna kluar perah kudrat hri2. ni kna brmnggu/bbulan xbleh kluar nk survive hri2 mndtg isi perut dgn ape
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 12:42 AM | Show all posts
sebat saja yang degil.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-3-2020 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
rakyat drg lagi ramai, kebersihan kurang drg pon desperate nak kekang wabak ni terpaksa la bambuu je huhu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 01:46 PM GMT+8 , Processed in 0.070300 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list