CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lagubestbest

[Tempatan] Polis India Rotan, Lempang, Caci Pesalah Lockdown Covid-19

  [Copy link]
Post time 26-3-2020 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 26-3-2020 12:20 PM
gomen dgn anggota kita terlalu penyabar

Pm kita lembut sgt..bg kt askar,mmg xde belas kasihannya..dorg dah diajar utk xde belas kasihan dan fokus pd tugas..

Tu laa org kita naik kepala..agaknya kalau kne bantai mcm ni boleh kurangkn org jalan2,ai is okay provided that target dorg geng2 muda rempit,dgn y berdua/lebih dlm kenderaan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-3-2020 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Melampau betul!
Lockdown apanya camtu
Penuh je jalan
Selayaknya lah
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 26-3-2020 11:58 AM
perempuan kt negara dia org pun sendiri xselamat. kes rogol kt sana tinggi. bagi akak bukan punca  ...

Damn true kaka..sana kedai todi sampai gomen support..siap ada kedai arak depan skolah lagi tu..jimbet tol
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
clerics replied at 26-3-2020 11:22 AM
malaysians will be nearing this scenarios if social integrating minister tidak mengambil langkah lan ...

Waduh dalam forum pon kena pukul ke? Dahsat
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:44 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 04:56 PM | Show all posts
dah memang ini je cara nak disiplinkan rakyat india...
uols tahu kan negara theyols macam mana?

Malaysia yang kita keluarkan denda saman pun masih merayap kehulu kehilir...
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat Malaysia ni rasa dah boleh start kot rotan budak2 muda yang berkumpul. Ketegaq betul. Yang tua2 bangka ketegaq tu pepandai ler pak polisi
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
clerics replied at 26-3-2020 03:17 PM
malaysia negara islam contoh seantero dunia.mustahil sebagai majoritas ahli sunnah wal jamaah, kit ...

Yg degilnya kat malaysia ni bukan ahli sunnah wal jamaah sangat, tu kafir harbi makan babi kat penang tu. Sepatutnya undang2 gini apply mengikut negara asal manusia tu. Jika China dan India wat mcm mana negara asal buat. Baru padan muka.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-3-2020 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 26-3-2020 08:57 PM
Yg degilnya kat malaysia ni bukan ahli sunnah wal jamaah sangat, tu kafir harbi makan babi kat pen ...

Kalau kaum minority yg buat salah,memang kita boleh terang terang nampak tapi kalau yg buat salah itu dari kalangan majoriti penduduk, kita boleh jadi buta tiba tiba.

Kau rasa?
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
clerics replied at 26-3-2020 09:14 PM
Kalau kaum minority yg buat salah,memang kita boleh terang terang nampak tapi kalau yg buat salah  ...

Penang tu majority cina kafir harbi makan babi, celah mana nya jd minoriti?

Kau sekolah tak? Kau srp lepas tak?
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 26-3-2020 09:18 PM
Penang tu majority cina kafir harbi makan babi, celah mana nya jd minoriti?

Kau sekolah tak? Ka ...

You are pathetic..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
amirroshan99a replied at 26-3-2020 12:03 PM
Saya setuju... Polis pun dah lebih sttress lah...

Kalau polis boleh sampai stress,you cant blame the citizen.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
clerics replied at 26-3-2020 09:22 PM
You are pathetic..

What pathetic?

10 daripada 100 yg degil banding dengan 9 daripada 30 yang degil rasa2 nya mana yang patut nampak lagi teruk dan lebih degil?

Inikan pulak yg majoritas penang tu smua cina, kau nak salahkan melayu degil kat sana? Pergi sekolah dulu dik, baru setahun jagung dok malaysia ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg 4 ekor kena ketuk ketampi tu lawak giler
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
ashilalat replied at 26-3-2020 09:26 PM
What pathetic?

10 daripada 100 yg degil banding dengan 9 daripada 30 yang degil rasa2 nya mana  ...

You cannot be a MICRO organism ,can you?
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
clerics replied at 26-3-2020 09:30 PM
You cannot be a MICRO organism ,can you?

Apa kau merepek ni dek...pi sekolah sana dulu. Belajar lagi pandai kalau nak dapat gaji rba 2,500 sebulan tu.

Kau sekolah tak? Srp lepas ke tidak?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-3-2020 09:37 PM | Show all posts
kekerasan kt india ni yg buat kaum india kt msia xnak balik neg asal... yg kawin india pun bwk dtg msia xnak pilih tinggal neg tu... tuk coti2 jer mau.. jd citizen xmau...
yg dpt tinggal sini xsedar diri... lagi nk berlagak dgn polis..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 09:42 PM | Show all posts
AbukRokok replied at 26-3-2020 12:03 PM
kat sini nti puak haram bising2...hak asasi manusia..draconian regime..this is dictatorship

skit2 ckp rasis tu laa modal diorg... perangai kiasu xleh bwk bincang... pung pang last2 mau mati di bakar kt msia juge... tidak pulak mau abu di hantar sg gangga..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Hanya muthu mengenal maniam...good job inspector sahab...
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 09:49 PM | Show all posts
salmon-suki replied at 26-3-2020 03:23 PM
Pm kita lembut sgt..bg kt askar,mmg xde belas kasihannya..dorg dah diajar utk xde belas kasihan da ...

aritu tentera tangkap ade sorang degil merayap larikan diri... tau laa cara tentera kasar skit... ade plak lahabau video dituduh mengkasari suspek... cinabeng.. menteri pertahanan patut pertahan kan geng army... diorg memang kasar selayak netizen takut & sape lari akan di layan kasar... tiada maaf gitu!!


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 02:12 PM GMT+8 , Processed in 0.183249 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list