Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
3865
View
80
Reply

"Ada Rezeki Nak Jamu Rendang" - Diva AA Mohon Maaf Perlekeh Paramedik

[Copy link]

Author: bawangkecik       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-3-2020 09:55 AM | Show all posts |Read mode
Baru-baru ini, pengacara sensasi Azwan Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA membuat satu lagi kontroversi di mana dia telah memperlekeh tugas paramedik Hospital Putrajaya.








Berikutan itu, Hospital Putrajaya bertindak membuat laporan polis terhadap Diva AA yang kemudian dibalas dengan makian menerusi laman Twitter.


Namun semalam, Diva AA tampil membuat permohonan maaf secara terbuka berhubung kenyataannnya yang dianggap telah memandang rendah serta memperlekehkan tugas paramedik hospital tersebut.





Dalam permohonan maafnya itu, Diva AA sama sekali tidak menyangka kata-katanya tempoh hari boleh mengguris hati segelintir pihak hingga menyebabkannya tular.


Azwan Ali kemudiannya berhasrat untuk menebus kesilapannya dengan menjamu rendang hasil air tangannya kepada petugas hospital berkenaan.


"Mohon maaf terbuka kepada pihak Hospital Putrajay khasnya doktor dan pengurusannya kerana kandungan perutusan khas saya telah menjadi begitu panas dan mencetuskan kontroversi hingga ada pihak terganggu emosi dan sebagainya, mohon maaf," ujarnya dalam video berkenaan.





Kredit foto: Berita Harian


"Kalau ada rezekiku masak rendang cef Diva AA dan sedekahkan kepada pengurusan yang tersinggung dengan kata-kata saya, mohon maaf kita hidup ni tak lama," katanya lagi menerusi video yang dimuat naik di akaun Twitternya pada rabu.





Dalam pada itu, Diva AA berharap dan berbesar hati sekiranya Hospital Putrajaya menerima permohonan maafnya dan berjanji tidak akan mengulanginya lagi.


"Semoga maaf saya diterima Hospita Putrajaya.
"Kita percaya kes ini boleh diselesaikan dan sekarang terpulang pada pihak Hospital Putrajaya pula," ujarnya dalam video tersebut.


Terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata binasa. Harap Diva AA belajar dari kesilapan ya! - CARI

Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Dasar pondan bodoh sial
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Taknak ler rendang kau... ntah apa disumpah maki kat rendang tu.. sambil terpercik air liur...
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah terkne br nak mintak maap..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 10:19 AM | Show all posts
pandai lak kakta 'mohon maaf kita hidup ni tak lama'

baik2 la bahasa tu mulut tu....
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi kan...
Aku ada je kawan yg mulut suka maki tapi selalu tolong aku bila aku susah tanpa aku mintak tolong. Berbanding ada yg sorang ni mulut manis... Belajar dekat Scotland sampai ramai yg idolat kan dia. Tapi kemain manis, takde nak maki, tapi suka menghasut, perlekehkan, pandang rendah, pergunakan orang, laga2 kan orang...
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak sangka ade yg terguris? Peliknya statement. Cakap kau tu penuh makian la pakcik. Tak payah la nak sedekah makanan dkt orang. Orang lain masak sambil berzikir. Kau sambil memaki. Makan je la sendiri rendang kau tu pakcik.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 10:50 AM | Show all posts
Bak kata heshe, kita hidup ni tak lama. Patut la heshe memaki hamun bagai tiada hari esok. Habis dihembusnya semua dalam satu nafas.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Asal kena Saman je, minta maaf.... Tak ada duit sangat la kan nak balas Saman tu....
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
rendang heshe x sodap yachhh
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 26-3-2020 10:22 AM
Tapi kan...
Aku ada je kawan yg mulut suka maki tapi selalu tolong aku bila aku susah tanpa aku min ...

Tp dgn org yg mulut mcm AA ni, sape je yg mampu bertahan n bersabar nokk wlp hati baik kononnye..sumpah seranah dia dh tahap infinity dh..seolah2 xde hari esok lg dh bg dia
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex: Tapi kan...Aku ada je kawan yg mulut suka maki tapi selalu tolong aku bila aku susah tanpa aku mintak tolong. Berbanding ada yg sorang ni mulut manis. ...



Perangai mcm kak ipar aku.. Bljr overseas jgk... Mulut tak celupar tapi sbijik r mcm kurex cakap tuh.. Idolat sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
seram sejuk kalau diva aa masak..dgn caci maki..tentu dgn air liur skali termasok dlm tu..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalu kaka bagi free pun tak mau. Bagi upah seutas gelang utk makan rendang heols pun kaka tak mau. Geliiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 11:11 AM | Show all posts
Edited by tagas at 26-3-2020 11:36 AM

eh suka2 pulak si lempok nih berjimba depan sunway

tu hari bkn main pokemakk kan netizen yg menggeluporrr

kluar umah not walk the talk la ko nyahh


ko bg free seperiuk kuali pun org tak hadapla

rendang mandrem ko tu dgn hati kotor suka

nyumpah nya tu rendang berulattt ko tu


wekkkkkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 11:14 AM | Show all posts
Beni dah agak dah....
x lama ni terus buat permohonan mahap sbb takut kena saman
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 11:16 AM | Show all posts
takpelah Diva, makilah banyak2, gurislah hati manusia seramai yg boleh. Ko juga yg menjawab depan tuhan nanti hohoho
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Kepada TRULY DIVA AA ko sekolah tak? SRP lepas tak? Duduk rumah la pohkeeemakkk
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 11:37 AM | Show all posts
menggeluporrrr depan sunway

pokemakkkkkkk punye pondan
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak selera nk makn rendang diva aa..risau terpeecik2 air liur sambil mengacau rendang pakej maki hamun pokeymark pokeymark... Eurghhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list