Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
412
View
41
Reply

[KOREA] [MBC] 365 : Repeat The Year - Lee Joon Hyuk, Nam Ji Hyun

[Copy link]

Author: xyla73       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-3-2020 12:53 PM | Show all posts |Read mode
Edited by xyla73 at 30-3-2020 10:58 AM

image.png


A story where ten people get the chance to go back in time by one year, but unexpectedly mysterious situations start to arise when their fates are changed and twisted in the process.Hyeong Ju (Lee Joon Hyuk) is a violent crime detective who lives a content and fulfilling life, but is one day given the mysterious opportunity to go back in time. Ga Hyeon (Nam Ji Hyun) is a popular webcomic author known for her mystery thriller stories. A workaholic and perfectionist, Ga Hyeon unfortunately suffers from a terrible accident, but then receives the very same offer to go back in time. The two of them, in addition to 8 other individuals reset their lives for the better, but quickly begin to uncover a series of mysterious events that threaten their future.

~~ Adapted from the Japanese novel Repeat"


Network: MBC
Episodes: 16

Genre: Mystery,Fantasy, Thriller
Airdate: March 23rd

Airtime: Mon & Tue @ 22:05 KST
Director: Kim Kyung Hee
Writer: Lee Seo
Yoon, Lee Soo KyungCast:

         
Lee Joon Hyuk as Ji Hyung Joo
Nam Ji Hyun as Shin Ga Hyun
Yang Dong Geun as Bae Jung Tae
Kim Ji Soo as Lee Shin

         
Lee Shi Ah as Seo Yeon Soo
Yoon Joo Sang as Hwang No Seob
Im Ha Ryong as Choi Kyung Man
Jung Min Sung as Cha Jung Seok
Jeong Seok Ho as Baek Young Gil
Ahn Sung Kyun as Go Jae Young
Lee Yoo Mi as Kim Se Rin


Credit : soompi, viki



Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2020 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Okay oppa... I nak tengok citer ni...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-3-2020 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok iols approve citer ni lps dah tgk 2 episod..
So 10 org yg selected to reset their life tu interconnected to each other?
Diorg blh ubah nasib diorg tapi ada effect kat someone else..
And tiap kali reset akan ada yg mati?

Jln citer interesting, maybe sebab adaptasi dari novel jepun..tapi heroin punya penghayatan kurang masa kawan dia mati tu..tapi oklah sikit dia kat sini x tergedik2 mcm dlm suspicious partner..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
iols nk tgk gak drama ni..
suka sgt drama time travel camni...

tp iols kureng sket dgn heroin...
tp suka heroin lg sorg dkt poster tu..
iols rs dia cantik...wpun dh akak2 dh kan..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-3-2020 02:22 PM | Show all posts
wima replied at 26-3-2020 01:59 PM
iols nk tgk gak drama ni..
suka sgt drama time travel camni...

yes..mehlah tengok sekali..
iols memang suka citer2 misteri gini..
akak tulah yg paling misteri sekali sebab dialah yg ajak diorg tu semua buat reset..


Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Seriously best la citer ni... Rasa macam main survival game tapi di olah dalam bentuk citer... gamer tu pandai speku and analyze... maybe dia selalu main game... sorang demi sorang akan mati... so kalau nak survive kena tau rules game ni la... apa motif lee shin tu ye? Geram pulak I tengok dia...

Hyeong ju dah berjaya selamatkan bff dia... tapi iols speku dia pun akan kena something jugak... while Ga hyeon pulak bff dia pulak mati...

Tak sabar tunggu next episode...
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 26-3-2020 01:59 PM
iols nk tgk gak drama ni..
suka sgt drama time travel camni...


Hahaha... uols tak suka heroin ye... iols okay je... sebab suka tengok dia dalam Shopping Louise...
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Rahah at 27-3-2020 11:37 PM

Tak sangka Lee joon hyuk berlakon best... dah 2 citer dia pegang watak antagonist... memang rasa menyampah gila... tapi citer 365 ni memang rasa lain la... lawak jugak dia ni... part yang berlumba nak sign autograph Maru... Hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Mereput tunggu next episode...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-3-2020 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 27-3-2020 10:38 PM
Hahaha... uols tak suka heroin ye... iols okay je... sebab suka tengok dia dalam Shopping Louise.. ...

Heroin ni dlm Shopping King Louie je ok..bagi iols dia ada masalah diction yg ketara..jadi stail dia cakap tu mcm kebudak2an sikit..tambah dgn faktor that shes young & belum cukup pengalaman bwk watak yg lagi mencabar..

Lee Joon Hyuk this is the first time iols tgk dia bwk watak sengal & bubbly gitu..watak2 sblm ni jenis x byk cakap..
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
xyla73 replied at 28-3-2020 12:07 AM
Heroin ni dlm Shopping King Louie je ok..bagi iols dia ada masalah diction yg ketara..jadi stail d ...


Haa... yes... tepat explanation u pasal Nam ji hyun... memang dia cakap macam budak2 sikit...

Disebabkan I baru tengok 2 je citer Lee joon hyuk rasa macam wow bila tengok acting dia dalam citer 365 ni... memang totally different... I thought akan teringat sikit watak antagonist dia... rupanya tak... dia layak jadi hero... okay I akan follow next drama dia... tapi harap bestlah... hehehe... rasanya dia boleh berlakon citer rom com... pandai berlakon sengal...
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Awal2 tu elok rambut dia... nampak hensem... sekali dia buat style rambut ke depan tu jugak... aigoo...

I curious dengan watak Hyeong ju apa akan jadi kat dia... entah2 bff dia tu akan mati jugak... macam Ga hyeon lagi teruk... ingatkan bff dia lumpuh... rupanya mati pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 27-3-2020 10:38 PM
Hahaha... uols tak suka heroin ye... iols okay je... sebab suka tengok dia dalam Shopping Louise.. ...

aah..x minat sangat...
tp bleh je la tgk..sbb byk gak drama dia iols tgk...tp btulla kata xyla...dia ada masalah diction...iols rs sbb gigi dia x rata uols...bile dia berckp mcm ada mende je dlm mulut dia...kadang2 agak mengganggu..huhu

dlm shopping king louie tu pun iols rs dia ok..maybe sbb watak yg dia bwk tu..
naif n baik hati sgt kan...so rs kesian la bile tgk...gitu pndpt iols..haha..

drama suspicious partner iols tgk halfway sbb x mampu nk tgk dia berlakon gedik2 camtu...wpun iols suka hero..n cerita pun agak best bg iols...plus seken heroin pun iols x minat jugak...trus drop..haha..
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 28-3-2020 10:50 PM
aah..x minat sangat...
tp bleh je la tgk..sbb byk gak drama dia iols tgk...tp btulla kata xyla... ...

Haah... betul diction dia tu agak mengganggu... tapi boleh la layan... as long as citer best...

Itulah... dalam Shopping Louise tu lagi okay acting dia... rasanya dia sesuai watak naif, remaja macam tu la...

I memang tak minat Nara tu... Hahaha... tak tau kenapa... tapi terpaksa jugak tengok kalau dia ada...
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
@wima uols dah tengok ke citer 365 ni?
Lee joon hyuk dah masuk list favourite actor iols...
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 28-3-2020 11:02 PM
@wima uols dah tengok ke citer 365 ni?
Lee joon hyuk dah masuk list favourite actor iols...

blum lg uols...
tp mmg nk layan...
tp terpaksa hold dulu sbb br 2 epi kn..

skrg tgh layan hyena...

pastu nk lyn hi, bye mama plak..
iols kena fokus satu2..
klau x cenderung utk drop nnti..haha
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 28-3-2020 11:07 PM
blum lg uols...
tp mmg nk layan...
tp terpaksa hold dulu sbb br 2 epi kn..

Haah baru 2 episode... mereput tunggu next episode... best pulak walaupun genre fantasy...

Hi bye mama pun i follow jugak... sedih citer tu... tapi ada selit kelakar jugak... I nak habiskan episode tertinggal last week...

Hyena tak follow...

Haa... uols kena fokus ye... Hahaha... takpe satu2...
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2020 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 28-3-2020 11:21 PM
Haah baru 2 episode... mereput tunggu next episode... best pulak walaupun genre fantasy...

Hi  ...

aah ek..
uols x berape nk minat fantasy kan..
iols suka fantasy...pastu drama time travel pun minat...pastu hantu2 style hi bye mama tu pun suka...tu yg semua pun iols nk tgk...haha

drama hyena tu pulak hero n heroin superb..x leh miss..
tu yg tgk jugak...hihi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-3-2020 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Rahah replied at 28-3-2020 11:21 PM
Haah baru 2 episode... mereput tunggu next episode... best pulak walaupun genre fantasy...

Hi  ...

Uols mesti belum tgk signal kan?
Kalau dah mesti follow hyena sebab heroin tu best..dia ada karisma..very exclusive & ada karisma..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-3-2020 12:44 AM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 28-3-2020 11:07 PM
blum lg uols...
tp mmg nk layan...
tp terpaksa hold dulu sbb br 2 epi kn..

Hehe mcm iols lah..
Hi bye, mama tu pun silap2 haribulan drop sebab fokus kat citer lain..dah byk episod ni ketinggalan..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list