Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11401
View
128
Reply

Siapa dua selebriti bakal.di report....

[Copy link]

Author: nayzaron77    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-3-2020 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by trunks at 25-3-2020 12:30 PM

Ade terbaca kat igs memes puaka ni....sape agaknye ye selebriti yg memperlekehkan kkm ni jom bagi info kalau dah ade boleh delete....lama tak post ni...



Screenshot_20200324-233407_Instagram.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Cepatnya aku masuk. Hehe. Mencari jawapan
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada few celeb sibuk berjogging berdekatan rumah. Da tau melanggar perintah lagi ko rekod. Nk jaga badan tapi x jaga kesihatan. Apa guna pinggang 23 inci tapi x mampu bernafas.
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Bru bce kt memes puaka tu.. dayang ku intan dgn diva AA gupenye
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2020 12:00 AM | Show all posts
yeke divah aa

nak kena sumpahan maki diri sendiri ke divah oii

pohkemakkkk

Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2020 12:01 AM | Show all posts
fayam replied at 24-3-2020 11:57 PM
Bru bce kt memes puaka tu.. dayang ku intan dgn diva AA gupenye

Thanks.. Sapa yang start, sapa yang menyokong?
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2020 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Dayangku intan dan Diva AA
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2020 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Video ape??
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2020 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa yg diaorg buat. Ce tepek sini
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2020 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Afie13 at 25-3-2020 12:07 AM

Screenshot_2020-03-25-00-04-32-362_com.instagram.android.jpg

I pun x faham sgt kes ni

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2020 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Norman hakim n family pi umah abby n celebrate bday..ehh ..   rm0 ni mksdnya bukn bertandang2 umh org tau..ko celebrity kot msg2.jgnlh upload.save utk fam dahlh.ni tyg kt ig dgn bangganya.sick betul xphm ke mksd awareness yg gov sarankn ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2020 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah kenapa pulak maki doktor ni???
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2020 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Kau tak sekolah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2020 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
MisXoXo replied at 25-3-2020 12:09 AM
Norman hakim n family pi umah abby n celebrate bday..ehh ..   rm0 ni mksdnya bukn bertandang2 umh or ...

Betul ikutKan gitulah hanya boleh g kedai beli barang, g klinik dan g kije kalau dibenarkan kije.
Selain tu duk umah, g umah sedara mara ke adik badik ke mak mertua ke apa tu tak dibenarkan walaupun tak jauh mana ke apa.
Cth takat berbeza daerah je ke apa.

Apatah lagi kalau blk kg pastu g pusing2 ronda2 kg.
Igt kawasan umah ko seluas kg tu ker, kawasan umah kita takat depan pagar tu jela.
Respek skit ngn org yg duk umah pprt flat bagai boleh duk dendiam tak pijak tanah pun.
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2020 12:23 AM | Show all posts
Diba AA ni memulua video dia warning tu sonok gaklah tengok,
pastu ber part 2 n 3 meluat plak tengok
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2020 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Tolong suap sikit.

Pasal apa ni?
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2020 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
video apa yang tular
mana?
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2020 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku x tgk video dayangku intan. Tp baca komen kt fb ramai yg kurang puas hati dgn nurse hospital putrajaya. Yg x puas hati tu sbb ada pengalaman x best laaa cemtu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2020 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Gam terus social media si aa ni kalau mlampau sgt....dlm byk2 penampakan dia,,aku suke time motif viral je....kemain baik plak prangai dia....
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2020 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
MisXoXo replied at 25-3-2020 12:09 AM
Norman hakim n family pi umah abby n celebrate bday..ehh ..   rm0 ni mksdnya bukn bertandang2 umh or ...

Wow artis n celebrity mmg betul2 bodoh rupanya. Lps ni mmg i cop any artis low class. I ban my family utk kahwin dgn retis2. Masa MCO ni terserlah tahap bodoh masing2.

Artis? Euw. Not our level
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list