Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1133
View
19
Reply

Ikut Perintah, KJ Sambut 'Birthday' Anak Di Luar Tingkap Je

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-3-2020 10:13 AM | Show all posts |Read mode
Ketika negara dilanda musibah, petugas kerajaan dan kesihatan tidak berhenti berkhidmat di barisan hadapan demi kesejahteraan masyarakat.


Mereka bertungkus-lumus mengawal Covid-19, bahkan barisan menteri turut turun sama mengedalikan isu ini.





Foto: Instagram Khairy Jamaluddin



Sebagai Menteri Sains, Inovasi dan Teknologi, YB Khairy Jamaluddin terpaksa menyambut ulang tahun kelahiran anaknya dalam jarak tertentu bagi mengelakkan sebarang jangkitan.


Beliau yang perlu bertugas di luar tidak terus meluru ke arah anaknya ketika pulang dari kerja dan hanya berada di sebalik kaca sambil tersenyum memandang puteranya yang genap berusia lima tahun, semalam.





Foto: Instagram Khairy Jamaluddin



Khairy atau lebih dikenali sebagai KJ meluahkan bahawa beliau berasa agak sedih kerana tidak dapat memeluk dan mencium anaknya. Mereka hanya memandang sesama sendiri di sebalik tingkap kerana beliau baru pulang dari kerja di luar dan bimbang terdedah dengan sebarang wabak.





Foto: Instagram Khairy Jamaluddin



Rata-rata netizen mengucapkan selamat hari lahir buat anaknya dan berterima kasih kepada KJ. Mereka juga turut sempat mendoakan kesejahteraan Malaysia agar segala wabak yang melanda dunia akan berkurangan dan memudahkan segala urusan kehidupan selepas ini. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Tolong la kemaskan sikit janggut tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 10:28 AM | Show all posts
dah tengok semalam kat IG, smart daddy as well as menteri hopefully.
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 24-3-2020 10:16 AM
Tolong la kemaskan sikit janggut tu

Kurex tak nak tolong ke? Sambil duduk di ribaan..
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 10:32 AM | Show all posts
Kurex replied at 24-3-2020 02:16 AM
Tolong la kemaskan sikit janggut tu

haishhh.. dia tgh best jd sivaji malaysia tu. esok2 dia boring, dia tukarlah style. @Kurex x minat dia ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Patotla apaknya serabai. Ni anak pon dibiorkan rambut panjang ngan menggerbang gitu. Aku ingat anak dia gegerl muka pon cam girl.

Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
mizzmimi replied at 24-3-2020 10:34 AM
Patotla apaknya serabai. Ni anak pon dibiorkan rambut panjang ngan menggerbang gitu. Aku ingat anak  ...

La...I pon ingat anak gugurl
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
mizzmimi replied at 24-3-2020 10:32 AM
Kurex tak nak tolong ke? Sambil duduk di ribaan..

Ok so yesterday.. sekarang abg sed sadiq yakni sed dolah
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
TabletSusu replied at 24-3-2020 10:32 AM
haishhh.. dia tgh best jd sivaji malaysia tu. esok2 dia boring, dia tukarlah style. @Kurex x minat ...

Dulu ye sekarang tak.. sekarang ada sed dolah
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
miss_strangers replied at 24-3-2020 10:38 AM
La...I pon ingat anak gugurl

Tu le siap ooo ada anak girl seingat iols boys 3 orang.. Mujur rajin baca caption ig tu..
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 24-3-2020 10:42 AM
Ok so yesterday.. sekarang abg sed sadiq yakni sed dolah

Syed dolah body aum but muka so so. Adik heols pulak terlebih jambu. Genetik itu aneh bukan.
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkn girl rupanya boy...
KJ tolong la color n kemaskn janggut tu... memanjang nk jd rajinikanth
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 01:13 PM | Show all posts
Kurex replied at 24-3-2020 10:16 AM
Tolong la kemaskan sikit janggut tu

tgh sedey2.. tetibe iols tergelak baca komen ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
mizzmimi replied at 24-3-2020 10:46 AM
Syed dolah body aum but muka so so. Adik heols pulak terlebih jambu. Genetik itu aneh bukan.

Sebab tu iols nak dua2
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
so sweet abah.i am touching
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 10:37 AM | Show all posts
aku tak terpakai dia ini selepas berpaling tadah hentam pemimpin UMNO sendiri...patutkah???
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 10:39 AM | Show all posts

Eleh KJ doktor nurse polis askar di luar sana dah lah tak balik rumah & nak  jumpa anak pun payah jadi tak perlu lah nak up cerita syok sendiri ini.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2020 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Hi kj


Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 02:59 PM | Show all posts
mizzmimi replied at 24-3-2020 10:32 AM
Kurex tak nak tolong ke? Sambil duduk di ribaan..

ayat tak menahan..
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2020 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
sekejap jer KJ dah tua... 22 bulan hilang jawatan menteri bila kembali terus muka tua
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list