Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1341
View
19
Reply

[Gambar] Kak.... Pinjam suami tekejap

[Copy link]

Author: tokchik    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-3-2020 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Bukan Nak Pinjam untuk teman ke katil Tetapi Pinjam untuk kekedai aja.  
Boleh tak kak..

IMG-20200323-WA0036.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2020 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
So kena rasa kelaka ke ni?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2020 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Lol

Ni namanya ambil kesempatan dalam kesempitan.....

Tak semestinya ketua rumah lin oiiii.....  Wakil pun boleh.  Karate ngko karang.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2020 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayat tu patut nak minta tolong laki akak beli kah sekali barang boleh x. ...ni pinjam suami. .gila ko
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2020 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Byk pulak screen shot whatasapp bodo2 ek time2 covid19 ni.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2020 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Plot twist: laki jiran abang kandung lin
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2020 02:54 PM | Show all posts
lelaki je ke boleh keluar? bini pn boleh kan ..asalkan salah sorang.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2020 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
makneng replied at 23-3-2020 02:26 PM
Byk pulak screen shot whatasapp bodo2 ek time2 covid19 ni.

lawak2 marhaen murahan shallow sis...

bukan jenis lawak brilliant stand up comedy macam George Carlin ke, Stephen Fry ke, Dave Chappelle ke...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2020 03:06 PM | Show all posts
whatsapp buatan laki org yg berangan  nakkan single mom / janda setaman. Padahal org tu tengok korang pun tak pernah, inikan pulak nak berselera.. euwwww....
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2020 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun x ada suami.. Dan dok berdua juga.. Tak kalut pinjam suami org lain pun.. Just order saja la dari kedai yg buat penghantaran
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2020 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Maksud pinjam dgn minta tolong pn x tau ke
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2020 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolss pon kdg2 kalau nak guna adik lelaki iols pon guna perkataan pinjam sat laki hang...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2020 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 23-3-2020 08:39 PM
Aku pun x ada suami.. Dan dok berdua juga.. Tak kalut pinjam suami org lain pun.. Just order saja la ...

Kau tak kawin lagi ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2020 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
nuno replied at 24-3-2020 02:57 AM
Kau tak kawin lagi ke?

Tak.. Nanti aku buat iklan ok.  Cari suami.. Wakakakakaka.
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2020 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Masalahnye dia nk pinjam time dekat kul 1 pagi
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2020 11:46 PM | Show all posts
sarah82 replied at 23-3-2020 10:59 PM
Tak.. Nanti aku buat iklan ok.  Cari suami.. Wakakakakaka.

iklan kat mudah.my kekekeke

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2020 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
nuno replied at 24-3-2020 03:46 AM
iklan kat mudah.my kekekeke

Wokies... Nanti aku iklankan.
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Another mesej hasanah ke? Individu sama taip dari dua phone berbeza... Screenshot dan viral marhen pun terhibur kehkehkeh.
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 23-3-2020 02:47 PM
Plot twist: laki jiran abang kandung lin

Plot twist trhebat pada abad ini haha.
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2020 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
makneng replied at 23-3-2020 02:26 PM
Byk pulak screen shot whatasapp bodo2 ek time2 covid19 ni.

setuju. Bnd ni x menyumbang apa2 pun pd penurunan covid ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list