Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
2201
View
61
Reply

Filem Erotik Dan Laman Web Lucah Nombor 1 Di Malaysia, Baru 5 Hari Stay At Home, "Apa Nak Jadi?"

[Copy link]

Author: Cari-Azza       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-3-2020 12:01 PM | Show all posts |Read mode




Dek 'stay at home' di Malaysia saat ini, pelbagai perkara telah berlaku. Antara yang hebat diperkatakan ialah kadar tontonan filem semakin meningkat sama ada menerusi televisyen, saluran media sosial atau pun sistem stream berbayar seperti Netflix.



Bagaimanapun, apa yang mengjengkelkan ialah seleksi program yang banyak dilayari oleh rakyat Malaysia bukanlah berbentuk filem atau dokumentari tetapi sebenarnya mengandungi unsur seks!


Hari pertama 'Perintah Kawalan Pergerakan' sendiri sudah membuktikan filem sensual iaitu Fifty Shades Freed mengungguli carta di Malaysia. Menakutkan kerana ianya boleh ditonton secara bebas oleh sesiapa sahaja asalkan mempunyai akaun tersebut. Kenapa kita sampai begitu sekali?





Twitter





Jika dilihat dari komen-komen yang telah menonton filem tersebut ialah dari kalangan remaja atau yang belum berkahwin. Tampaknya mereka menikmati filem-filem dewasa yang dahulunya adalah perkara taboo tetapi kini ia seolah-olah makin diterima ramai orang.







Lebih memalukan apabila kajian dari laman sesawang penerbit lucah di luar negara sendiri telah membuktikan Malaysia menjadi negara keempat paling banyak melayari video lucah sempena Corona Virus ini.

Twitter



Pelbagai persoalan dilontarkan apabila melihat situasi begini berlaku? Mengapa rakyat Malaysia begitu taksub dengan cerita berunsur erotik atau terus sahaja melayari laman web pornografi? Adakah kerana ianya mudah diakses atau sebagai satu cara meluahkan rasa itu sendiri?



Apa akan jadi pada anak bangsa jika ia terus menjadi 'ganja' kepada mereka? Perlukah kita menyekat hiburan ini atau terus menyaksikan 'kegembiraan sementara' ini?- CARI


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2020 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Owhhh..hak ah..tgk carta netflix..citer nih top 10..seblom ni sume citer korea jah..


Aku x tgk citer ni..x minat plak nk tgk..x habih lagi payan pondan dlm dragrace
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2020 12:42 PM | Show all posts
no 1 netflik

sambil cuti2 ni ada yg tambah teori ngan praktikal sekali gus
so aku assume yg official je la ni
maklumlah tgh2 #stayhome takkan pi cari skandal pulak
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2020 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Perasaan ingin tahu org malaysia ni sgt la mendalam....hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2020 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
filem apa tu? X pnh dgr pun..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2020 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
tak pernah tau sebenarnya..
tapi skrg dah tertau..mcm rasa nak tgk juga..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2020 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
selama ni iols lah menambah carta k-drama dalam top 10 netflix...

ayook taktau golongan mane yang kurang kasih sayang dan belaian manja tu...

kesian sangat2 kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2020 01:37 PM | Show all posts
poenhub kan dah kena block mana boleh access pakai ip malaysia. nak cite pasal statistik bagai tapi kau pun duk melayan sama khuenss?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2020 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Bahaya gini.. Janganlah pula kes sumbang mahram meningkat..
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2020 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Selain kawal pergerakan dekat luar. Kawal syahwat sekali. Masih tak paham ke covid 19 ni teguran Allah kat manusia yang leka yg sibuk buat kemungkaran.  Jangan kes sumbang mahram ada pulak. Ngeri la tgk. #donedakwah :p
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2020 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
mai la main catur,dam,batu seremban,tangga ulau,monopoli,sahibba,karom dll.......
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2020 02:46 PM | Show all posts
Harap tak menyebahkan berlakunya jenayah disebabkan ini
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2020 02:51 PM | Show all posts
mmg nama dia al jengkawi ke apa??
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2020 03:38 PM | Show all posts
rumah aku duk search horror je. mcm2 horror movie dah tengok.
ada sesape ada cadangan?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2020 03:46 PM | Show all posts
duri_durians replied at 23-3-2020 07:38 AM
rumah aku duk search horror je. mcm2 horror movie dah tengok.
ada sesape ada cadangan?

Orphan filem lama dah tengok ?
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2020 03:51 PM | Show all posts
duri_durians replied at 23-3-2020 03:38 PM
rumah aku duk search horror je. mcm2 horror movie dah tengok.
ada sesape ada cadangan?

samalah. dah habis citer seram kat netflix aku tengok.punya desperate sampai pagi tadi citer House of Wax zaman hanglipo tu pun aku nengok kat astro walau tak seram.
dah taktau nak nengok cite apa. The Platform best ke?

Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2020 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
selalu terfikir kesian dengan org yg rasakan seks is everything...
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2020 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Terus terang aku pnh tgk 50 Shades of Grey out of curiosity. Mmg kumpul dosa mata weyy. Yg second & third punya aku x kan tgk. Nothing to shout about. Lagi kumpul dosa jerr
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2020 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
netflix ni mmg xleh kawalla.. kene kawal diri sendiri. ni dah sekali tgk mau tgk lg tu.. xinsaf ye dh dlm keadaan gini
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2020 04:55 PM | Show all posts
gigahertz replied at 23-3-2020 03:46 PM
Orphan filem lama dah tengok ?

sudah.. macam2 tengok dah smpaikan filem bongok2 pun tengok jua. kalau ada list mana nak tengok ok juga
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list