Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11684
View
140
Reply

Sarah Suhairi Ke London, Alasannya Atas Urusan Keluarga

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-3-2020 04:17 PM | Show all posts |Read mode
Walaupun Perintah Kawalan Pergerakan dilaksanakan di Malaysia, masih ramai lagi yang berdegil.


Bukan hanya orang biasa, golongan selebriti pun ramai yang degil dan masih terbang ke luar negara.


  



Bagaimanapun Sarah Suhairi yang bercuti ke London, United Kingdom sebelum perintah tersebut dikeluarkan tampil membela diri dan menyatakandia ke sana atas urusan keluarga.


Kata penyanyi ini, dia dan keluarga dalam keadaan baik dan sentiasa mengambil langkah berjaga-jaga.


  



  



"Kami ke London atas urusan keluarga yang berada di sana, Lagipunn tiada kedai yang buka sampai lewat menyebabkan saya tak keluar pun berjalan-jalan. Saya juga sentiasa sanitize tangan," katanya kepada mStar Online.


Sebelum ini Sarah ada memuat naik gambarnya di London namun telah dipadam selepas menerima kecaman.


Foto: IG


Difahamkan Sarah akan pulang ke Malaysia selepas tamat tempoh Perintah Kawalan Pergerakan. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga mereput dekat sana
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Don't come back
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn balik msia..duk la sana smpi 3 bln..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
hmm jelah. urusan keluarga uk tu antara tempat yang teruk ye sarah.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Duduklah sana,x payah balik...sdkt pun x rasa bersalah...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Dasar orang kaya selfish!
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
duk sana diam2 jgn balik smpai virus 0 case
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
ada keluarga kat sana mungkin boleh stay sana sampai kes dah takde takyah tunggu habis kawalan ni. balik lepas semua dah settle kat sini
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Dasar selfish! Dah tak payah nak sokong lg kerjaya mereka2 yg degil, keras kepala ni!
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 05:10 PM | Show all posts
aemon replied at 20-3-2020 05:00 PM
Dasar orang kaya selfish!

kaya ke rupa mcm dok pprt jek
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Terus senyap ig sheols.Dia ni anak orang kaya ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpenah suka dia ni..pprt btl
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebab kaya tu rase diri tu bagus sgtt...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 20-3-2020 05:21 PM
Terus senyap ig sheols.Dia ni anak orang kaya ke?

Bapak dia kerja rapid kl. Officer la kot
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 06:32 PM | Show all posts
artis zaman sekarang memang muka marhaen...rakyat marhaen pun ramai lagi yang cantik...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Urusan keluarga mende?sbb keluarga nak bercuti?kalau ada urusan di sana,xyah schedule balik malaysia..stay je kt sana{:nose
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Duk je london nun sampai raya
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
awat marhean naww rupa dia even dah mekap dan dressing like nk p event..sbijik rupa kawan aku anak 2 kt kampung..xda wow factor
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 07:18 PM | Show all posts
mmg minat dia. sayang pangai gini.. haihhhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list