Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
233
View
1
Reply

3 simple strategies while facing COVID-19 TO ALL ENTREPRENEURS

[Copy link]

Author: adila39       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-3-2020 10:50 AM | Show all posts |Read mode
Edited by adila39 at 21-3-2020 01:50 AM

Salam semua...
Hope all is well. Mohon share pandangan dan langkah langkah you all. And here simple steps to do while staying home.


And untuk yang ada business...tak kisah la apa ...apa back up plan u all? untuk pastikan survival?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-3-2020 09:48 AM | Show all posts
Edited by adila39 at 21-3-2020 01:52 AM

Just sharing some input

Untuk yang berniaga kena stay positive

What you need to do is

1) RELEARN - Belajar balik semua perkara baru atau sedia ada with intention to improve business di masa akan datang selepas pandemic issue ni berakhir - review balik semua potensi yang ada untuk future customer

2) RE INVENT - perbaiki kualiti atau come out with better strategy untuk perniagaan - experiment new lines business, explore online businesses

3)REPURPOSE - Tengok balik keupayaan staff u all, apa yang boleh di guna kan untuk explore ..ask their opinion and utilize it, if takde staff review urself - review diri sendiri what else you can do and how nak make use of this situation to expand , its also a best time to collect data and potential customers.

STAY CALM !
3 simple strategies by my former fellow boss DATO KK


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list