Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
6473
View
178
Reply

[Dunia] Jumlah kematian covid 19 sudah atasi China

[Copy link]

Author: harizs    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-3-2020 06:58 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by harizs at 20-3-2020 11:48 PM

Covid-19 -  20 Mac 2020 (6am)
Kematian di Italy paling tinggi di dunia.. Berjaya kalahkan China..
Di China pulak 87% dah sembuh..
Tengok list 20 negara dengan kes tertinggi di bawah

Sumber https://www.worldometers.info/coronavirus/#countries
FB_IMG_1584658530350.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 07:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Tajuk...
Hidup mati orang pun kau nak bahankan..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 07:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Purata yg mati umur 80 tahun.  Mereka juga punya underlying health problem....
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 07:18 AM | Show all posts
so far Nepal je yang berjaya basmi 100%, 1 kes jangkitan dan berjaya sembuh sepenuhnya, dan tiada kes baru setakat hari ni.

Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
China 4k tu angka rasmi. Yang tak rasmi 4 juta kat sorang bilionaire prc
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-3-2020 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
sarahmirza replied at 20-3-2020 07:10 AM
Tajuk...
Hidup mati orang pun kau nak bahankan..

nak bagi tau rakyat Msia inilah yg akan terjadi kalau korang masih degil tak nak STAY AT HOME.  masih ramai yg buat kenduri kahwin semalam.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 20-3-2020 07:18 AM
so far Nepal je yang berjaya basmi 100%, 1 kes jangkitan dan berjaya sembuh sepenuhnya, dan tiada ke ...

Diorg awal2 buat sekatan utk foreigner/tourists masuk
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Ngah scroll grabfood..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Tajuk tu agak keterlaluan sebab nyawa kita pun di hujung tanduk......
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 07:41 AM | Show all posts
Statistik tipu tahap ph..mengape Yindia takde langsung
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 20-3-2020 07:20 AM
China 4k tu angka rasmi. Yang tak rasmi 4 juta kat sorang bilionaire prc

Yg X rasmi lagi ramai ke Kim? ....
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
China punya statistik tak boleh pakai..banyak sembunyi.
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 20-3-2020 07:43 AM
Yg X rasmi lagi ramai ke Kim? ....

Ya sebabtu kandungan sulfur dalam udara hubei tinggi dari cremation. Ada saintis amik gambar satelit intense kepekatan sulfur yg disukat

Pastu dalam satu press conference yang bilionaire china buat, dia cakap kematian dah cecah 4 juta allahualam kesahihan video



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-3-2020 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 20-3-2020 07:41 AM
Tajuk tu agak keterlaluan sebab nyawa kita pun di hujung tanduk......

ya... nyawa rakyat Msia pun di hujung tanduk sebab terlalu degil &  tak reti bahasa.  Yang level doktor pakar jantung di Pulau Pinang pun melawan arahan kerajaan yg suruh STAY at home.   Masih berjoging di taman2 like nothing happen.  tu level doktor tu punya degil ... belum lg level rakyat biasa
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 07:55 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 20-3-2020 07:52 AM
Ya sebabtu kandungan sulfur dalam udara hubei tinggi dari cremation. Ada saintis amik gambar satel ...

Oh....menakutkan. ..
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 07:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Tajuk serupa gampang
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 20-3-2020 07:55 AM
Oh....menakutkan. ..

Ya kaka..masa lockdown ni, china dapat kurangkan gila2 pencemaran udara. Less green gas emission


Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 20-3-2020 07:18 AM
so far Nepal je yang berjaya basmi 100%, 1 kes jangkitan dan berjaya sembuh sepenuhnya, dan tiada ke ...

Wow....mcmana dorang buat ek?....
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Masih ada pergi kerja harini spt biasa celaka betul
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
DeMax replied at 20-3-2020 07:41 AM
Statistik tipu tahap ph..mengape Yindia takde langsung

india adela cuma dia cut list tu smpai portugal je tgk kat https://www.worldometers.info/coronavirus/ utk full list.

kalau aku tade mase nak gelakkan italy, kes malaysia meningkat dlm jumlah lebih kurang sama dgn italy walaupon populasi kita hanya SEPARUH dr italy
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list