CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 9545|Reply: 45

Afieq Shazwan Mohon Maaf Dukung Wani Kayrie

  [Copy link]
Post time 18-3-2020 02:22 PM | Show all posts |Read mode
Foto:FB


Afieq Shazwan dikecam selepas tindakannya merangkul pinggang dan mendukung Wani Kayrie semasa membuat persembahan malam final Dansa dan Sing baru-baru ini.


Namun katanya, ia hanya sekadar untuk menghiburkan penonton.


Via: mStar Online


"Mula-mulanya orang tak perasan, cuma bila keluar gambar dan video di media sosial baru ada yang menegur.

"Apa pun ia dilakukan atas permintaan dan persetujuan kedua-dua belah pihak. Saya angkat dia pun cuma dalam tiga saat sahaja," katanya keoada mStar Online.



Foto: FB Afieq Shazwan



Dalam masa yang sama, Afiew memohon maaf jika kasi tersebut mengundang rasa kurang senang sesetengah pihak.

"Jangan fikir bukan-bukan, selepas ini saya akan lebih berjaga-jaga.

"Sebelum ini saya pernah dukung perempuan lain tapi tak jadi isu. Mungkin sebab dengan Wani, itu yang jadi isu," tambahnya. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-3-2020 02:41 PM | Show all posts
ko nak peluk cium diapun aku tak heran aih....
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 02:46 PM | Show all posts
besaq dah budak ni noh
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
ihhhhh sendunyewwwwwww
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
shahirakay replied at 18-3-2020 02:46 PM
besaq dah budak ni noh

sapa ni chuols
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
shahirakay replied at 18-3-2020 02:46 PM
besaq dah budak ni noh

dia memang artis sejak kekanak ke
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
punya la lama dansa dansing tu..
baru nk bgtau
hihi
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
jasmeen replied at 18-3-2020 02:48 PM
sapa ni chuols

idola kecil kot uols
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-3-2020 03:20 PM | Show all posts
Takpe la..dh kje artis mmg mcm tu la..xde ape2 lah tu..tiga saat je pun..
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak perlu la bagi statement 3 saat ke 3 minit ke. Say sorry dah ler. Yg salah tetap salah dek
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Whoryuss dedua ni?
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Musim2 corona ni biar je laa
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
dosa ikut durasi ke dikk. baik ko minta maaf pastu diam bukan justify dgn tino lain no problemo pongg
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Peenah tgk dalam rancangan apa entah, afieq shazwan ni tunjuk rumah dia. Besar gila. Jenis anak orang berduit. Tapi bukan kat bandar la rumah dia. Tak sure kat mana. Macam rumah ladang gitu
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 04:36 PM | Show all posts
alah angkat pun berlapik so? netizen ni over nauu
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 04:40 PM | Show all posts
Boringnya story ni.. Ditambah pulak dengan jawapan bodoh budak2..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-3-2020 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Lantak ko la..x heran pun
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
zila_hakimie replied at 18-3-2020 03:16 PM
punya la lama dansa dansing tu..
baru nk bgtau
hihi

Kannn.. punya lah dah sebulan program ni habis baru skrg jd isu.. hahaa.betapa sendunya program dansa dansing tu..
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Haku sikit pun tak heran dgn artis2 main angkat2 tu sikit sgt. Netizen ni tak tngok drama melayu ke hapo ?
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tetaplah sendu!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 01:28 PM GMT+8 , Processed in 0.106653 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list