CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: bawangkecik

"I Said Yes!" - Tayang Cincin, Ayda Jebat Terima Lamaran Nabil Mahir?

  [Copy link]
Post time 18-3-2020 12:02 PM | Show all posts
hiburan betul di kala duduk kebosanan di rumah. ahahahahaa... tahniah. tapi sila buat majlis lepas settle corona
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-3-2020 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape bergambar mesti buat muka pelik2... last2 jd mereng
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Call me kolot whatsoever tapi kalau dah berkenan kat anak orang,jumpa ayahnya..mintak elok2.bukan propose melutut tiru barat,pastu berpeluk sambil buat muka beruk dapat pisang..kalau family benarkan sekali pon sila rasa malu as a muslim..im not bitter but seriously kesal kenapa semakin ramai artis jahil melampau2 belakangan ni..
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Okey la ni, hiburan di kala sepi, dua minggu ni...
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Entahla tp rimas tgk couple ni. Kepam
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 12:16 PM | Show all posts
sukacactus replied at 18-3-2020 11:23 AM
Aku sorang je ke yg geli tengok couple ni

tak lah... aku pun rasa diorg ni menjelikkan..
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
"awat cheq suka buat mulut lagu tu nooo...
jadi sungguh baru tawwwwww
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 12:17 PM | Show all posts
geli nye tgk  bibir berkerak nabil ni

couple kepam
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-3-2020 12:18 PM | Show all posts
talia replied at 18-3-2020 12:12 PM
Entahla tp rimas tgk couple ni. Kepam

Menyampah, meluat, mengada2...AJ dah umur 28thn pun perangai mcm budak otc. Kesian bakal mertua dpt bakal menantu pompuan perangai tak menjaga.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak reti nak cakap ape. Semoga ke jannah .aku ke yg kolot atau mmg pesen zaman sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok lah, tapi katanya nabil ni toxic? Ala2 toxic relationship. Ayda ni awal sangat dah nak kahwin/tunang . Entah2 kat belakang lepasni asyik kena debik 24jam lantas cerai dan menggengam rapat abang jul rippin sambil urut2 ala2 usap2 tangan haritu
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
hidet replied at 18-3-2020 11:34 AM
tahniah, dapat tgkap anak jerung lagi. moga berkekalan till jannah..but iols suke je si AJ ni..

Nabil ni kayo ke
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
ok, harap lepas kawen dua2 ni dah tak relevan
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 12:40 PM | Show all posts
thank you..... next....


sila cepat2 kawen dan berenti lar dari upload segala mak nenek spesis muka tuh…. masa si AJ nih ngan skandal2 sebelum nih, aku still leh hadam gak lar tahap kegedikan dia, tapi bila dia ngan si NM nih, terus turn off nak tgk dia..... Nampak sangat busuk dan rengsa yachhhssss......

si NM Berjaya bawak imej kepams dia tuh untuk pengaruhi AJ..... even ex dia di Sarah dulu pon, masa ngan si NM nih ada Nampak kepam, bila dia kawen ngan laki sekarang, terus Nampak wangi dan bersih jer......
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 18-3-2020 11:36 AM
yuckkk.. geli la si nabil ni.. padan la kena dump dengan ex-ex lama.. @Kurex pun tak selera kan?

Dulu ye selera, sekarang tak lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 12:43 PM | Show all posts
sesuai lah

aku takleh bayangkan aksi gila gila masa kawin nanti

gila sampak ke jannah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-3-2020 12:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua ckp dia ni anak orka
Tp tokoh konglomerat mana ye.. Meols xtau
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian PA si ayda mat aris si afiq tu..kemaghin jadi babu ayda kehulur kehilir last2 bakal jadi bini babun..
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 12:58 PM | Show all posts
ayda jebat nii , nanti bila dah matang tgk balik gambar lama mesti menyesal dan terpikir what the hell i was thinking. nabil ni hmmm umur 50 kot baru matang.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 01:01 PM | Show all posts

apak dia kayoo
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 12:10 AM GMT+8 , Processed in 0.104966 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list