CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: bawangkecik

"I Said Yes!" - Tayang Cincin, Ayda Jebat Terima Lamaran Nabil Mahir?

  [Copy link]
Post time 19-3-2020 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Dua dua kelihatan terencat.. sekarang ni ayda hang jebat ni dok bahasakan diri dia kenid lagi ka? Hahahah geli zaman2 dia bahasakan diri dia ‘kenid’
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-3-2020 01:12 PM | Show all posts
semoga bahagia ke akhir hayat... org nak bina masjid ni, kita doakan yg elok2 jela di nak terencat bagai tu lantak dia la janji tak kacau orang lain...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 02:43 PM | Show all posts
Nikah je lah cepat, semoga ubah perangai tu jadi lebih matang
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
ayda ni sejak dgn nabil ni nmpk mcm selekeh plak...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 03:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku doakan dikau bahagia ayda

Tp sejak kawan dgn nabil whoryusss ni mmg nmpk ayda selekeh. Gmbr2 dlm ig yg konon2 giler2 tu tak minat aku tgk ntah apa2
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mana dorang nie bole rapat yea....suka lagi AJ...ngn ex dulu...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 05:30 PM | Show all posts
kepam dedua k bai
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
https://gempak.com/artikel/33711/tak-ada-plan-untuk-merisik-atau-bertunang-nabil-mahir-ayda-jebat-belum-ada-tarikh-kahwin
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-3-2020 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
nishikido replied at 18-3-2020 12:07 PM
Call me kolot whatsoever tapi kalau dah berkenan kat anak orang,jumpa ayahnya..mintak elok2.bukan pr ...

Betul sangat.... bagus menegur
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 18-3-2020 11:26 AM
Perlu ke buat mimik muka burok2 mcm tu?

Tahuui xpe..perlukee..cm bebudak sekolah rendah..tangkap gmbr elok2 xle ke
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 02:59 AM From the mobile phone | Show all posts
mdmy replied at 19-3-2020 09:42 AM
https://gempak.com/artikel/33711/tak-ada-plan-untuk-merisik-atau-bertunang-nabil-mahir-ayda-jebat-be ...

Kiranya org2 AJS “restu” ke nabil ni?
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 04:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Geli anak tekak aku tngok dua org ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2020 02:45 PM | Show all posts
nak post bideo propose plak
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2020 12:37 AM | Show all posts
tengah loading cane aida sebat ni ada die hard fans.....
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2020 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon jgn beranak. Kang bertambah baka gene korang yg suka buat muka monyet tu. Choi.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2020 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Pala bana la 2 ekor ni..next..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-3-2020 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Mek antara yg x suka kapel ni.. entah ngape rasa geli tengok even depa x slh pape ngan mek
Hati mek telah hitang
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2020 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Cepat la kawen
Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2020 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Sepadan laaa tuuu....stok2 reject ni ibarat kata pepatah jodoh x kemana......x bg impak pon...lain laa Prince Mateen yg ajak kawen
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2020 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
hippo_gurl replied at 19-3-2020 04:06 PM
Mcm mana dorang nie bole rapat yea....suka lagi AJ...ngn ex dulu...

Hahaha. Ingt iols sorg ja rasa sebegitu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 12:55 PM GMT+8 , Processed in 0.110147 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list