CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: bawangkecik

"I Said Yes!" - Tayang Cincin, Ayda Jebat Terima Lamaran Nabil Mahir?

  [Copy link]
Post time 18-3-2020 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 18-3-2020 08:44 PM
Ex dia jugak.

Ooo thank you. Ramai nye ex dikalangan retis
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-3-2020 09:08 PM | Show all posts
Aku tak suka Nabil M. Gaya dia menjadi2 Bo*** bila slalu dress up jadi Joker.
Lama2 nak muntah nengoknya.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape paling toksik antara dua ni? Apa2 pun lantaklah korang
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 09:23 PM | Show all posts
elok la tu. cepat2 la kawin.rengsa tengok mcm terencat
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah la, tak menyempat nk tumpang happy utk korang. Masalah virus lagi utama buatku. Lagipun lamar je kan? Kalau nikah aku ucap la tahniah.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 18-3-2020 11:56 AM
Alhamdulillah...ada gang

Kapel plg kepam busuk slps rambut kembang dan bini gigil sheol
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 18-3-2020 09:32 PM
Kapel plg kepam busuk slps rambut kembang dan bini gigil sheol

Hahaha...yg terjatuh kat ikea tu ye, lps berdegil xmo berwilcha
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
baru lamar...jauh lagi tu...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-3-2020 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 18-3-2020 11:23 AM
Aku sorang je ke yg geli tengok couple ni

Nope.. i pun geli
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila aj dgn nm ni.. teros nampak kusam dan masam.. tidak tahu dimana silapnya..
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Ingat nabil ni jenis x nak kawin. Kau rasa dia pn kesunyian. Nampak je happy go lucky kan..kesian haha. Dah jmp sekufu tu elok la kwin cpt. Tp pasni bertambah lg la gmbr mereng depa ni. Nabil air muka mcm sejenis baran
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Sesuailah sama2 benak
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
nolya replied at 18-3-2020 12:18 PM
Menyampah, meluat, mengada2...AJ dah umur 28thn pun perangai mcm budak otc. Kesian bakal mertua dp ...

Si nabil fuck boi tu apa kurangnya
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Perlu ke amik gambar posing mcm tak cukup akal? Annoying betul dua2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 09:22 AM | Show all posts
ayda ayda... kenapa la p pilih mamat ni... haishhhh xsemenggah lgsg...
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Sejak dia berkawan ngan mamat kepam ni, tengok ayda pon dah kepam. Kenapa nak ambik gambar kena buat muka dan gaya tak semenggah gitu. Heh, ko berdua, ko rasa ko comel ke buat gaya macam tu? Choi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-3-2020 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Dlm byk2 laki yg rapat dgn ayda jebat, tak sangka dia taste dkt nabil ni.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
dari tgk dua ini baik lagi suka tgk janna n her partner....
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 11:43 AM | Show all posts
nmpk over psgan nih.. xbrapa bkenan huhu
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2020 11:59 AM | Show all posts
Tak sangka pulak boleh sampai sesi melamar ingatkan bercouples je...tahniah la AJ & NM
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 01:27 PM GMT+8 , Processed in 0.195426 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list