CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: bawangkecik

"I Said Yes!" - Tayang Cincin, Ayda Jebat Terima Lamaran Nabil Mahir?

  [Copy link]
Post time 18-3-2020 04:46 PM | Show all posts
Aku rasa Ayda makin selekeh lepas berkawan dengna Nabil ni.. Elok la berpasangan.. Dua2 perangai macam beruk.. Semua gambar pun perlu ke buat posing mulut lipat vertical tu?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-3-2020 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh x amek gmbr tu elok2 sikit .. bodoh siakkk mcm beruk
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Cepat2 lah kawin biar senyap je dlm bidang hiburan......huhu.....
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Rase dulu derang couple mcm sbb dua2 baru lepas frust..
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
hidet replied at 18-3-2020 11:34 AM
tahniah, dapat tgkap anak jerung lagi. moga berkekalan till jannah..but iols suke je si AJ ni..

anak kaya ting tong..elok la dua2 perangai x semenggah
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Penat nya tengok couple hyperactive ni.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Geli betul tgk jakun 2 ekor ni buat mimik muka
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
I suka aj ni walau org kata dia rosnah mat aris ke apa tp i rasa dia ada identiti dia. Nampak dia jenis hargai peminat dia. Tp ntah knp sejak dia dgn nm ni i terus macam kureng. Kezzzah. Mcm ayda kenal i pun kan. Bahahah. I x suka nm ni walau dia xkenal i pun. Mohtep tak suka org kita xkenal kan. Bahahaha. Oh yes i x suka sejak dia dgn hildebrand tu yg dia tuang air tu. Apa pun i doakan semoga nm makin matang dan bahagia hingga ke akhir hayat bersama ayda.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-3-2020 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
tikusmontok replied at 18-3-2020 11:19 AM
Dah sumbat pisang kan..tunggu apa lagi.

Hahhahaha...aku thibur dgn komen nih
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Org lain pon happy jugak masa berkapel tapi takde la jadi sewel mcm 2 ekor ni Nanti dah kawin jgn la anak2 jangkit perangai terencat budak2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg bagusnya kapel ni diorg tak cover2. Selalunye retis ngaku kwn baik la, kawan rapat la, masih dlm fasa berkenal-kenalan la. Diorg ni rilek je

Apepun sis tetap rengsa bila ayda mat aris ni bahasakan diri as 'baby girl'

Sekian carutan
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Belum tentu forevernya tu.. yg dh nikah pun cerai berai. Forever la sgt
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 18-3-2020 12:43 PM
sesuai lah

aku takleh bayangkan aksi gila gila masa kawin nanti

Boleh bayangkan aksi acah2 sempoi masa sanding nti. Tggguuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
The Ting & Tong Couple
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah rosnah mat aris dpt menantu
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Meluatnya tgk cara depa posing..
Smoga berbahagialah ya..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-3-2020 07:35 PM | Show all posts
teringinnnn iolsss nk tgk pasangan nih dicarutkan diva AA....
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 18-3-2020 01:09 PM
Anak orka yang tak kaya mana pun, zaman myspace kulu kilir dok bawak title anak datuk. Sampai neel ...

Wah boleh tahan ex-ex dia. Lopak tu ex dia jugak ke takat kawan je?
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
delia3003 replied at 18-3-2020 07:49 PM
Wah boleh tahan ex-ex dia. Lopak tu ex dia jugak ke takat kawan je?

Ex dia jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Xde special pun.....apabila dua manusia jatuh cinta...mmg gitu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 03:19 PM GMT+8 , Processed in 0.218984 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list