CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 17167|Reply: 137

"I Said Yes!" - Tayang Cincin, Ayda Jebat Terima Lamaran Nabil Mahir?

  [Copy link]
Post time 18-3-2020 11:07 AM | Show all posts |Read mode
Setelah beberapa bulan mengenali hati budi masing-masing, nampaknya kedua-dua pasangan gila-gila, Ayda Jebat dan Nabil Mahir bakal ke fasa seterusnya.





Kredit foto: IG

Penyanyi Ayda Jebat akhirnya menerima lamaran bekas pengacara Hlive! Nabil Mahir. Berita gembira itu dikongsikan menerusi Instagram miliknya.


Ayda juga memuat naik foto bersama cincin lamaran yang diterimanya pada ulang tahun penyanyi itu yang ke-28.


Menerusi kapsyen, Ayda memaklumkan bahawa lamaran tersebut merupakan hadiah ulang tahun yang paling bermakna untuknya.




  


"The best birthday gift ever. I said yes!," ditambah dengan tanda pagar #helockmeforever #BilAydaJatuhCinta.


Manakala, Nabil turut memuat naik foto Ayda Jebat di laman instagram miliknya dengan kapsyen "She said yes!" pada gambar berkenaan.




  



Sebelum ini, Nabil juga banyak memuji penyanyi berkenaan dengan mengatakan bahawa Ayda merupakan salah satu perkara yang terbaik terjadi dalam hidupnya.


Sehubungan dengan itu, ramai rakan artis dan sahabat handai memberikan ucapan tahniah kepada pasangan berkenaan seperti Mira FIlza dan Ernie Zakri.


Kepada Nabil dan Ayda, cepat-cepatlah kahwin. Benda baik buat apa nak tunggu lama-lama, kan! - CARI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-3-2020 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga lebih matang lepas ni. Perkahwinan adalah sesuatu yg serius
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 11:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Sesuai la tu. Dua2 sekufu.. tp tolong jgn biyakkan generasi cuols yachhhh..
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah sumbat pisang kan..tunggu apa lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku sorang je ke yg geli tengok couple ni
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kaoru44 at 18-3-2020 11:28 AM

Perlu ke buat mimik muka burok2 mcm tu?
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 18-3-2020 11:23 AM
Aku sorang je ke yg geli tengok couple ni

Tak lah. 2/3 rakyat malaysia kot yg geli. Hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
# menggelikan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-3-2020 11:33 AM | Show all posts
akhirnya dpt juga merasa pisang ori
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 11:34 AM | Show all posts
tahniah, dapat tgkap anak jerung lagi. moga berkekalan till jannah..but iols suke je si AJ ni..
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 11:36 AM | Show all posts
yuckkk.. geli la si nabil ni.. padan la kena dump dengan ex-ex lama.. @Kurex pun tak selera kan?
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 18-3-2020 03:23 AM
Aku sorang je ke yg geli tengok couple ni

Acik pun geli jugak. Semoga diorg ni tak membiak lepas ni.
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
#pasangangeli
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
sesuai la tu
dua2 katek kan
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Congrats AJ....
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
All the best!!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-3-2020 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
pinkzara replied at 18-3-2020 11:28 AM
Tak lah. 2/3 rakyat malaysia kot yg geli. Hahahah

Alhamdulillah...ada gang
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
acikbajuhijau replied at 18-3-2020 11:36 AM
Acik pun geli jugak. Semoga diorg ni tak membiak lepas ni.

Aameenn...moga makbul doa kita
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Taniya lah
Hoho
Kita akan dengar berita takajut dengan lelaki tidoq di sebelah lagi kah?
Nantikan
Reply

Use magic Report

Post time 18-3-2020 12:00 PM | Show all posts
leh kekal ke married spesis2 ginih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 12:48 PM GMT+8 , Processed in 0.103839 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list