CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 29139|Reply: 144

Mira Filzah & Wan Emir Astar Kahwin Oktober 2020?

  [Copy link]
Post time 11-3-2020 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Pelakon Mira Filzah dan buah hatinya, Wan Emir Astar dilaporkan bakal disatukan sebagai suami isteri sekitar bulan Oktober ini.

Memetik laporan Astro Awani, hari bahagia pasangan yang sehingga kini masih mengunci mulut mengenai hubungan mereka itu akan diadakan di ibu negara.

"Insya-Allah jika tiada aral melintang Mira dan Wan Emir akan berkahwin pada Oktober ini," kata sumber kepada Astro Awani pada Rabu.

Pasangan berkenaan sebetulnya sudah lama mengenali antara satu sama lain. Bagaimanapun, apabila Wan Emir melanjutkan pengajian, hubungan mereka terhenti sehinggalah kembali bertemu dan berhubung semula.

Mira atau nama sebenarnya, Nur Amirah Filzah Badioezaman dan Wan Emir pernah belajar di sekolah yang sama.

Wan Emir yang juga seorang arkitek difahamkan sudah menghantar rombongan untuk merisik pelakon wanita popular berusia 26 tahun itu.

Lelaki berusia 30 tahun itu pula merupakan anak sulung daripada empat beradik.

Ibu Wan Emir ialah Ahli Parlimen Kuala Kangsar, Datin Mastura Mohd Yazid yang baru saja dilantik sebagai Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Tugas-tugas Khas) dalam Kabinet Malaysia 2020.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-3-2020 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Hencemmm..
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Rezeki kau dik..
Bak kata diva AA
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
belajar di skolah sama. emir 30, mira 26.
so masa emir form 5, dik mira form 1 yach? kelas ko dik ngorat abang senior
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Xkan la mf nak lepaskan.. Lagi2 mak pak dia confirm2 terima
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
mesti MF fefeling wedding of the year sbb kawen anak menteri
kowserrr si kepam nih
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 11:16 PM | Show all posts
cepat la kawin tak larat aku org mira filzah mira filah mengalahkan dato siti
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Awat aku baca,  mira filzah dan suaminya bakal disatukan..

Mak aiiii.. Apa jadi dgn fungsi otak aku hari ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 11-3-2020 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 11-3-2020 11:07 PM
belajar di skolah sama. emir 30, mira 26.
so masa emir form 5, dik mira form 1 yach? kelas ko dik  ...

Hahahha...form 1 dah start main mata ke..... nampak nauuuu kegedigggulan di situ yaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Confirm la tu okt ni.
Tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Huntong mira, boleh upgrade status
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamat ni punya mak jadik menteri. Huntonglaaaaa orang umno
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Sally6162 replied at 11-3-2020 03:30 PM
Hahahha...form 1 dah start main mata ke..... nampak nauuuu kegedigggulan di situ yaaaa

Dah tua pun gedik..tak faham haku, tak malu ke jantan2 dok tengok
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Sally6162 replied at 11-3-2020 03:30 PM
Hahahha...form 1 dah start main mata ke..... nampak nauuuu kegedigggulan di situ yaaaa

hacik porem mampu kerr masa form 1 berkenalan dgn abang form 5
memang la terputus hubungan dgn si emir masa heshe pergi sambung study
mira baru nak naik form2 form 3

Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2020 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
OT sikit mengenai kebirahan waktu skolah seperti dik mira filzah
dulu masa aku skolah, aku minat sorang budak nama raja arshad ikmal fariz raja shamsul kamal.
mana dia agaknya
masih kacak seperti dulu kah?
kalau ada yg mengenali, sampaikan salam pd heols yah
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2020 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
akies replied at 11-3-2020 11:30 PM
Confirm la tu okt ni.
Tahniah

Baca kt komen fb org perak ckp dah tempah hotel date 25/10/2020
Betul ke x tgu je la tarikh nya hahahah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-3-2020 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
All the best. Moga mudah semua urusan.
Ok lah mira dgn emir. Tasasila pun boleh dpt yg helok.
Emma pun boleh dpt mr pilot. Bella astilah aje yg dok gilakan alip aziz
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2020 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Duriand24 replied at 12-3-2020 12:18 AM
Tapi banding laki tasa sila dan laki emma  wan emir nampak kepam

Janji tak kepam poket dan educated chuols
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2020 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 11-3-2020 11:59 PM
OT sikit mengenai kebirahan waktu skolah seperti dik mira filzah
dulu masa aku skolah, aku minat so ...

Ko chantek ke

Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2020 12:35 AM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 12-3-2020 12:25 AM
Janji tak kepam poket dan educated chuols

Ye la noks..one his parents menteri khennn harap bersih la. Laki tasa dan emma pun educated jugek.harap berkekalan la ya yachh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-2-2023 04:26 PM GMT+8 , Processed in 0.109961 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list